Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiosenne porządki na MPC cz. 4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spiny robią właśnie tacy kretyni, którzy mają o wszystko ból dupy i zawsze do wszystkiego się przypierdolą, tak jak ty. Jak koleś od miesięcy tylko pierdoli i na wszystko narzeka to trzeba go wyjebać i tak makin ma anielską cierpliwość, bo gdybym mógł, to właśnie ich bym wyjebał już bardzo dawno. To wy nakręcacie taką spiralkę nienawiści a kurwa każdy od początku wiedział, że mój gm i jego vip to jest żart, ale nie, po chuj sobie dać spokój, lepiej prowokować całe forum a potem się żalić, że są kurwa bany. Tak jest zawsze, zaczyna się od jednego, potem z jednego robicie aferę na całe forum, lecą bany i jest kolejny żal.. ja pierdole :)

Co ty sie kurwa wielki przyjaciel holliego zrobiles?

....

Opublikowano

Prawda jest taka, że reakcja na tego typu "żart" była tutaj na mpc do przewidzenia. Nie raz zdarzały się sytuacje, kiedy według użytkowników, na konkretne stanowiska były wybierane nieodpowiednie osoby, co tylko powodowało konflikty i oburzenie przejawiające się we wszystkich możliwych aspektach forum To była ewidentna prowokacja i podburzanie, a nie fajny dowcip z okazji 1 kwietnia. Fakt, faktem, było to ogłoszone w prima aprilis, więc większość z góry zrozumiała cel tego przedsięwzięcia, ale nie wydaje mi się, by dolewanie oliwy do ognia, nawet w formie żartu była odpowiednim rozwiązaniem. Cóż, może nie zostało to do końca przemyślane i nikt nie sądził, że może to spowodować taki nastrój na forum. Mam nadzieje, że w przyszłości zostanie to lepiej zaplanowane, by nikt na tym nie ucierpiał, zarówno "aktorzy", którzy uczestniczyli w tym wydarzeniu, jak i inni userzy.

Opublikowano

lepiej prowokować całe forum

No jak dla mnie prowokacją było nadanie mu rangi a nie działanie userów. Ale jestem tylko zwykłym hejterem.

Czarq, jutro też planuję zjeść omleta, więc odezwę się ok 9, żebym to zrobił jak należy.

czarq. lubi to
Opublikowano

Prawda jest taka, że reakcja na tego typu "żart" była tutaj na mpc do przewidzenia. Nie raz zdarzały się sytuacje, kiedy według użytkowników, na konkretne stanowiska były wybierane nieodpowiednie osoby, co tylko powodowało konflikty i oburzenie przejawiające się we wszystkich możliwych aspektach forum To była ewidentna prowokacja i podburzanie, a nie fajny dowcip z okazji 1 kwietnia. Fakt, faktem, było to ogłoszone w prima aprilis, więc większość z góry zrozumiała cel tego przedsięwzięcia, ale nie wydaje mi się, by dolewanie oliwy do ognia, nawet w formie żartu była odpowiednim rozwiązaniem. Cóż, może nie zostało to do końca przemyślane i nikt nie sądził, że może to spowodować taki nastrój na forum. Mam nadzieje, że w przyszłości zostanie to lepiej zaplanowane, by nikt na tym nie ucierpiał, zarówno "aktorzy", którzy uczestniczyli w tym wydarzeniu, jak i inni userzy.

Jak już pisałem, zauważ, że taka sytuacje tworzą sami userzy. Fakt faktem, że żart nam się trochę nie udał, bo plan był w ogóle inny i to było spontaniczne, ale bez przesady, każdy dobrze wie, że nie dostałbym GM'a i sami siebie prowokowali w postach :)

Co ty sie kurwa wielki przyjaciel holliego zrobiles?

to on mi posty lajkuje, nie mogę mu tego zabronić ;f

Opublikowano

Jak już pisałem, zauważ, że taka sytuacje tworzą sami userzy. Fakt faktem, że żart nam się trochę nie udał, bo plan był w ogóle inny i to było spontaniczne, ale bez przesady, każdy dobrze wie, że nie dostałbym GM'a i sami siebie prowokowali w postach :)

Jeżeli chodzi o Twoją sytuację, to nie było trudne do zinterpretowania, że jest to ogłoszone w formie żartu. Ale jeżeli chodzi o Holly'ego, to kilka czynników wpłynęło na to, że userzy zrozumieli to dość dosłownie.

botanicFTS lubi to
Opublikowano

Jeżeli chodzi o Twoją sytuację, to nie było trudne do zinterpretowania, że jest to ogłoszone w formie żartu. Ale jeżeli chodzi o Holly'ego, to kilka czynników wpłynęło na to, że userzy zrozumieli to dość dosłownie.

I o to właśnie Sandro chodziło.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano (edytowane)

Uczestnicy tego przedsięwzięcia jak i sam pomysłodawca byli prowokatorami, a nie użytkownicy. Każdy był podburzony i źle zinterpretował te żarciki.

Następstwem tego było, że Makin rozdał bany dla osób, które mówiły tylko prawdę, to jest bez sensu.

Dodatkowo, dla mnie żartem prima aprilisowym jest tylko to, że SkrandeR po takich aferach na forum, po reklamach swojego forum, dalej biega na tym forum z nagrodami, łączonymi kontami, beka życia.

Jak kiedyś ja dostane perma (wypluwam to słowo), to zobaczycie moją odezwę jak SkrandeR. Wtedy powiem, że jak holly reklamował forum i dostał ub to ja też mogę.

Nie trzymacie się regulaminu etc.

@down

Widzę tutaj ten status użytkownika TPikaczu, w którym pisał, że skrander liże liże liże, reklamuje, reklamuje, dostaje kida, moda, liże itp, coś dopisał jeszcze od siebie w komeentarzu i tyle go widziałem, a potem ban.

Edytowane przez G00D
Opublikowano

Następstwem tego było, że Makin rozdał bany dla osób, które mówiły tylko prawdę, to jest bez sensu.

Te osoby nie były banowane za niesienie prawdy, tylko za hejt, troll i bezsensowne komiksy.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Te osoby nie były banowane za niesienie prawdy, tylko za hejt, troll i bezsensowne komiksy.

Chetnie bym Cie zbanowal ale nie mam jak :(

Dla mnie jestes skaza tego forum ktora trzeba wyplenic.

I powinienes z godnascia juz dawno odejsc, a nie trzymac sie tyłków administracji.

Marcuśny lubi to

sstwc.jpg

Opublikowano

No tak, Legenda. dostał perma za hejt. Spowodowane było to tym beznadziejnym żartem, na który się całe forum nie dało nabrać.

GG.

QtiV6xY.gif

Opublikowano (edytowane)

A kto ich do tego prowokował?

Nie udało wam sie przez wasze zabawy wyszły spiny na całe forum, beznadziejne bany, później się dziwić jaka opinia jest o mpc osób które nie są związane z forum.

Edytowane przez Marcuśny

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Netordal

So sad...

nie wyczuliście dżołka.

Opublikowano

No tak, Legenda. dostał perma za hejt. Spowodowane było to tym beznadziejnym żartem, na który się całe forum nie dało nabrać.

GG.

Legenda już od dłuższego czasu na wszystko narzekał, nie znasz sytuacji to proszę nie wypowiadaj się, bo znowu będzie spina :)

A kto ich do tego prowokował?

Nie udało wam sie przez wasze zabawy wyszły spiny na całe forum, beznadziejne bany, później się dziwić jaka opinia jest o mpc osób które nie są związane z forum.

kurwa, może i prowokowaliśmy a wy to prowo łapaliście i za wlasną głupote łapiecie bany. ten kto nie spinał, jest tu nadal, ten kto miał ból dupy - wyleciał. taka selekcja naturalna

Opublikowano

░░░░░░░░░▄...................▄
░░░░░░░........................
░░░░░...........................
░░░▄.............................
░░...........▀▀▀░░░░▀.............
░▐.......▀▀░░░░░░░░░░░▐...........▌
░▐...▀░░░░░░░░░░░░░░░░▐............
░░░.░░░░░░▓░░░░░░░░░░░░▀...........
░░░.░▓▓░▓▓░.▄░░░░░░░░░░░░▀.....▀░▄░▌
░░░.░░▄.▌▓▄........▄░░░░░░....▀░▀░▀▄▌
░░░▐▄..░▓▓░░░░░▀▀▀▀.░░░░░░...░░░▄░░░▌
░░░..▀▄▄▒░░░░▄...▄▓▓▓░░░░░░▀░░░▀░░▐▌▌
░░░.▀▄▄▄.▓▌▓░▀░░░░▓░░░░░░░░░░░░░.░░▐░
░░░▐▄.▀▀░▀▌░░░▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░▐▄░▌░▌
░░░░▄▀░░▄▀▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░.
░░░▄▀░░.░.░░░░▀▀▀▀▄░░░░░░░░░░░░░.▀.
░░░.░░▐░▌░▄░▄▀▄▐░░░.▄░░▌░░░░░░░▐░.
░░░▀▄░░░▀▀░░░░░░░░░░▐▐░▐░░░░░░░▐░.
░░░░▀▄░▌░░░▒▒▒▄▄▀▀▀▄▐▐░▐░░░░░░░░▌.
░░░░░▀▄▐░░▄▀▀▀░▄▄▄..▐▐░▌░░░░░░░░▌▌
░░░░░░▀▄.░▀........▀▌▌▐▐▌░░░░░░░▌▌
░░░░░░░▀▄▀.▄..▀▀░▄▄▀░▌▌░░░░░░░░.░▌
░░░░░░░░▀▄░▌.▄▄▀▀░░░▐▐░░░░░░░░.░░.
░░░░░░░░░░▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░.░░░░▌
░░░░░░░░░░▐░░░░░░░░░▄░░░░░░░░░░░░░▐▄
░░░░░░░░░░▐▄░░░░░▄▄▀░░░░░░░░░░░░░░▐▌▌
░░░░░░░░░░░▀▐▌.▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░▐░▀

BOTANIK GM, dobre =p

Opublikowano

Legenda już od dłuższego czasu na wszystko narzekał, nie znasz sytuacji to proszę nie wypowiadaj się, bo znowu będzie spina :)

kurwa, może i prowokowaliśmy a wy to prowo łapaliście i za wlasną głupote łapiecie bany. ten kto nie spinał, jest tu nadal, ten kto miał ból dupy - wyleciał. taka selekcja naturalna

Powtórzę to co wtedy. Wcześniej tak cisnałeś holliego a teraz wielcy koledzy bo razem zgrywaliście z siebie debili? Brak szacunku dla takich chorągiewek... ;)

haRnasiek. lubi to

....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...