Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiosenne porządki na MPC cz. 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co musiałby zrobić ten człowiek, żeby dostać bana.

Sam powinieneś mieć bana za multi acc więc nie rób tu za strażnika teksasu. :)

Szkoda, że to nie było multi - spoko - moderator nie może niszczyć forum, ale gm już może? beks

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czarq, cholerka. Zrobiłem tak jak mówiłeś, ale chyba dałem za mało masła. Omlet się przypalił. Ogólnie był w miarę dobry, ale patelnie jest ciężko doszorować i musiałem oprócz dżemu malinowego dać trochę rodzynek, żeby zabić lekki smak spalenizny.

Ale dzięki za radę.

Opublikowano

MPC zeszło na psy. Są tutaj tylko boty 3 dni po publikacji na epvp(nie raz przetłumaczone) i publikacje serwerów, no i kilku dobrych grafików. Niczym innym te forum nie różni się od epvp, wszystko przekopiowane.

Opublikowano

Boże ile jeszcze osób ma zamiar napisać "ahahaha 1 kwietnia , OMG ahahahhahaha" ?? Boże ludzie, wystarczy, że to 1 osoba napisała, a nie sobie posty będziecie nabijać...

Opublikowano

1364824012-U457483.gif

oto cały temat

Mistrz.

Ja jestem za pomysłem aby to wszystko już się puściło..w sensie nie nakręcajmy już tego całego syfu, bo to większego sensu nie ma ;))

Opublikowano

Człowiek na moda nie może wrócić bo od kida musi zaczynać, a tu ludzie dostają vipy, liderów globali <beka>.

Na listach moderacyjnych go nie ma ;)

Słaby joke.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano (edytowane)

Takie to śmieszne, że pobanowałeś kilku użytkowników, za to że pisali prawdę o twoim żarcie?

@down

To nie zmienia faktu, że 3/4 forum jedzie po tobie jak po szmacie, więc nie wiem co dalej tutaj robisz. I nie pisz, że tym się nie przejmujesz, bo sam sobie na to zasłużyłeś.

Edytowane przez G00D
TroLLu. lubi to
Opublikowano

Mój VIP i Kid był tylko i wyłącznie ze względu na 1 kwietnia dlatego nawet nie zwracałem uwagi na hejt ;-)

Spokojnie.. tak jak kiedyś ktoś napisał.

"Nic nie dzieje się bez przyczyny".

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Takie to śmieszne, że pobanowałeś kilku użytkowników, za to że pisali prawdę o twoim żarcie?

+1

logic makin

zróbmy prima aprilis na forum ,żeby zrobić spiny na mpc

potem pobanujmych kiku fajnych userow co maja racje to bedom lajki

Ukinar i Błękitna lubią to

­

Opublikowano

+1

logic makin

zróbmy prima aprilis na forum ,żeby zrobić spiny na mpc

potem pobanujmych kiku fajnych userow co maja racje to bedom lajki

Spiny robią właśnie tacy kretyni, którzy mają o wszystko ból dupy i zawsze do wszystkiego się przypierdolą, tak jak ty. Jak koleś od miesięcy tylko pierdoli i na wszystko narzeka to trzeba go wyjebać i tak makin ma anielską cierpliwość, bo gdybym mógł, to właśnie ich bym wyjebał już bardzo dawno. To wy nakręcacie taką spiralkę nienawiści a kurwa każdy od początku wiedział, że mój gm i jego vip to jest żart, ale nie, po chuj sobie dać spokój, lepiej prowokować całe forum a potem się żalić, że są kurwa bany. Tak jest zawsze, zaczyna się od jednego, potem z jednego robicie aferę na całe forum, lecą bany i jest kolejny żal.. ja pierdole :)

SkrandeR i Makin lubią to
Opublikowano (edytowane)

jak koleś od miesięcy tylko pierdoli i na wszystko narzeka to trzeba go wyjebać i tak makin ma anielską cierpliwość, bo gdybym mógł, to właśnie ich bym wyjebał już bardzo dawno

Oni nie głosili prawdy Oni się spinali.

Edytowane przez SkrandeR

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano (edytowane)

OH RLY MAKIN? Botanic odegrał wzorową rolę?, już po 1 stronie tematu każdy wiedział, że to ściema każy, ale nie Botanic każdy głupi by się domyślil LOL. Skrandera i tak nie lubie, nie lubie takich ludzi.

A CO DO BOTANICA

Spiny robią właśnie tacy kretyni, którzy mają o wszystko ból dupy i
zawsze do wszystkiego się przypierdolą, tak jak ty. Jak koleś od
miesięcy tylko pierdoli i na wszystko narzeka to trzeba go wyjebać i tak
makin ma anielską cierpliwość, bo gdybym mógł, to właśnie ich bym
wyjebał już bardzo dawno. To wy nakręcacie taką spiralkę nienawiści a
kurwa każdy od początku wiedział, że mój gm i jego vip to jest żart, ale
nie, po chuj sobie dać spokój, lepiej prowokować całe forum
a potem się żalić, że są kurwa bany. Tak jest zawsze, zaczyna się od
jednego, potem z jednego robicie aferę na całe forum, lecą bany i jest
kolejny żal.. ja pierdole :)

MOŻE TY TAK NIE JESTEŚ, NIE JESTEŚ TROLLEM, HEJTEREM I RUDZIELCEM POZDRO DLA NOBUF.

Edytowane przez Lemonek.
TroLLu. lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...