Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Dla _sk1b4_ czy Unbelievabei - jak kto woli :)

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeciez kurwa już dawno mówiłem o tym że Skiba haxi na montagach niektórych..To mnie hajtowali ze kurwa mowie tak bo jest lepszy odemnie. Igor a takie pytanko odemnie czemu jeden montage nie nagrywales na glownym koncie tylko na jakims low ranku ?;]

Bo może i coś ugram snipą ale raczej tylko 1o1...i poprosiłem koleżkę by zrobił low acc z podobnym nickiem i coś nagrał, i nadal Wam mówię że on hacków nie ma. W każdym bądź razie LgorPOL to nie ja :-)

Pozdrawiam tych co za mną staneli i tych co mnie hejtowali...nie jestem msciwym człowiekiem tylko wszyscy moi hejterzy poczynając od skiby słuchali go...a on sam ma hacki...no ale cóż, Skiba było nie zaczynam :* Panowie dziękuje za miłe słowa...a Ci co mówili że jestem najlepszym polskim sniperem albo że mam być polskim xXTurnerem to Wy to mówiliście...ja nie używałem takich słow. Ot co.

Jest sens by dalej nagrywać 1o1 i wstawiać? Znów będę dostawał disliki i hejty będą leciały...i kicki z mixpola za nic...eh :/

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

sory że powiem ale polskim sniperem jest IScamReX-

Ale ty Igor Jesteś Pro Lepszy Od Sriby zapraszam na 1vs1

Nick:Natan2006

7zfd9i2e2l0k.png

Opublikowano

BuXXX- jest chyba najlepszy co do polskich sniperów, grałem z nim i naprawdę nie idzie z nim ugrać, ktoś zna jego wcześniejsze konta?

Z IsamRex- grałem jeżeli jego wczesniejszy nick to AdamNiePodam czy jakos tak i tez dobrze gra, myslalem że Skiba i Dastan też...no ale obydwaj są siebie warci...a gram w MW3 i tam się mogę zmierzyć ze skiba :-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

BuXXX- jest chyba najlepszy co do polskich sniperów, grałem z nim i naprawdę nie idzie z nim ugrać, ktoś zna jego wcześniejsze konta?

Z IsamRex- grałem jeżeli jego wczesniejszy nick to AdamNiePodam czy jakos tak i tez dobrze gra, myslalem że Skiba i Dastan też...no ale obydwaj są siebie warci...a gram w MW3 i tam się mogę zmierzyć ze skiba :-)

buxxx- to NoHomo -.-. Czyli tzw Babaciu. Co do niego przyznam, że gra dobrze. Byłem z nim w clanie trochę czasu.

Isamrexa nie znam niestety;x

@taki jak na MPC mam ;x Nicku Pieca Ci nie zdradzę;x Tajemnica rządowa.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

to BuXXX ogarnia, kiedyś cadabra nie wiem jak teraz misiaa tez swojego czasu :) sam mnie uczył.

a Ty jaki masz nick w CA :D ? I zastanawia mnie nick Pieca xD

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Co wy RunToLiFe- ( dawniej Ruusher_x3 i chyba _-Snajp3r-_ ) jest dobry ale żeby go nazwać najlepszym polskim to bym sie zastanawial ;d

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

buxxx- to NoHomo -.-. Czyli tzw Babaciu. Co do niego przyznam, że gra dobrze. Byłem z nim w clanie trochę czasu.

a ja znam nick od Pieca :D jak byl event na forum na fireteamy to gral przeciez znami ale skoro Dektored mowi ze tajemnica to ja tez nie bede paplal xD

a zastanawia mnie tylko hack od skiby ... serio jest taka funkcja ze jak strzelisz kolo kolesia to jest kill??? ( nie hejtujcie mnie nie nie kupuje vipa i nigdy nie kupie) albo o cos innego chodzi bo nie ogarniam vipy xD

Opublikowano

Skiba nie tylko miał ghost aima :-)

Dużo śledziłem grę takich sniperów jak turner snip_time legaluser exo tron czy runqz - nie dą to dokładne nicki ponieważ paru z nich miałe wiele kont.

Największym hackerem w CA jest ogólnie RynqZ aka l2yncZ aka TheRealRynqZ i on wcale nie leciał na ghost aimie :-)

Filmik snipera RynqZ (niby PRO)

Ale jeden z lepszych sniperów w CA LegalUser go złapał :3

Używali oni hacka gdzie jest zwykły AIM i niekoniecznie celuje w jedno miejsce, tylko można sobie kolejność wybrać a widać to tutaj w 1:19:

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Nie kłam o.O

JA JESTĘ wnb skiby

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Co do najlepszych polskich snajperów to SramRex był swego czasu dobry, unique tak samo.. a Cadabra? według mnie zasłynął z tego że wygrał z turnerem ale według mnie nie gra jakoś świetnie na sr. A taka prawda że nie da sie powiedzieć kto jest najlepszy na sr bo może być tak że ktoś jest zajebisty z sr na SnD a na 1o1 to killa nie umie zrobić albo ktoś jest dobry na eli ale za to na Snd nie.

Co do moich "hacków" clipów nie mam na hackach tylko mówie że sie bawiłem ostatnio i co najśmieszniejsze ban jest chyba za mody .bat ;)

i ja dalej nie rozumiem dlaczego dawałeś clipy kolegi do swojego filmiku?! tak samo ja teraz sciągne clipy turnera, exo itp. posklejam je dam magic bulleta takiego żeby nie było widać nicku i napisze że to mój montage i myślisz że to będzie dobre?

@Btw
ogarnij angielski bo w

I definitywny dowód że jest hackerem:

Jest wyraźnie napisane że jest legit co znaczy że jest czysty i że acc na stronie hacka jest założone z innego ip.

Opublikowano

Co do najlepszych polskich snajperów to SramRex był swego czasu dobry, unique tak samo.. a Cadabra? według mnie zasłynął z tego że wygrał z turnerem ale według mnie nie gra jakoś świetnie na sr. A taka prawda że nie da sie powiedzieć kto jest najlepszy na sr bo może być tak że ktoś jest zajebisty z sr na SnD a na 1o1 to killa nie umie zrobić albo ktoś jest dobry na eli ale za to na Snd nie.

Co do moich "hacków" clipów nie mam na hackach tylko mówie że sie bawiłem ostatnio i co najśmieszniejsze ban jest chyba za mody .bat ;)

i ja dalej nie rozumiem dlaczego dawałeś clipy kolegi do swojego filmiku?! tak samo ja teraz sciągne clipy turnera, exo itp. posklejam je dam magic bulleta takiego żeby nie było widać nicku i napisze że to mój montage i myślisz że to będzie dobre?

@Btw

ogarnij angielski bo w

I definitywny dowód że jest hackerem:

Jest wyraźnie napisane że jest legit co znaczy że jest czysty i że acc na stronie hacka jest założone z innego ip.

Taa mój błąd. I masz rację ktoś ogarnia SnD SR a ktoś OME a ktoś 1o1.

A co GM Cię złapał? Jakis powód tego był?

Po co wstawiałem? Bo nie idzie mi OMA 12 graczy bo potrafię się skupić tylko na jednym przeciwniku...co prawda teraz gram więcej i coś tam mi idzie i może coś WŁASNEGO posklejam.

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

No widzisz.

A co do bana gm itp moge ci na pw napisać jeśli chcesz (:

To odpisz na youtube

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

najlepszy jestem ja hóhóhó :

co do tematu Igor bana dostaniesz na bank ;D wiec bye , jestem pewien ze jechales na hacku, bo kazdy twoj filmik jest z jakimis freekillami, a ze mna killa byś nie ugrał, ale dałem Ci bo obiecałeś, że wrzucisz na yt, jak zrobisz conajmniej 10 killi, wiec tyle Ci dałem(sam sie skumales ze kille byly dawane xD), ale mnie oszukałeś ;(

btw: sam masz zbanowane kilka kont za server logi, wiec QQ

gdzie jest -xx-Igor-xx- ? xDDD

Opublikowano

Kilka kont? Ile ? I jakie o.O -xX-IgoR-xX- mam za jakiegoś laga bo chyba trudno żebym jechał na telekillu z ltc3 nx grade gold o.O ?

Ty DzieciaQ jesteś największym hackerem w polsce...bez hacka byś ze mną nic nie ugrał baranie jebany...wstawiłeś ostatniego fraga GZ

Ty jesteś freekillem :-) chyba że VIP'a odpalisz jak zawsze, wtedy nie mam szans wiadomo :-) Ale tak to jesteś zerem -,-'

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

najlepszy jestem ja hóhóhó :

co do tematu Igor bana dostaniesz na bank ;D wiec bye , jestem pewien ze jechales na hacku, bo kazdy twoj filmik jest z jakimis freekillami, a ze mna killa byś nie ugrał, ale dałem Ci bo obiecałeś, że wrzucisz na yt, jak zrobisz conajmniej 10 killi, wiec tyle Ci dałem(sam sie skumales ze kille byly dawane xD), ale mnie oszukałeś ;(

btw: sam masz zbanowane kilka kont za server logi, wiec QQ

gdzie jest -xx-Igor-xx- ? xDDD

Wypierdalaj

e9O2tC1.jpg

Opublikowano

Kilka kont? Ile ? I jakie o.O -xX-IgoR-xX- mam za jakiegoś laga bo chyba trudno żebym jechał na telekillu z ltc3 nx grade gold o.O ?

Ty DzieciaQ jesteś największym hackerem w polsce...bez hacka byś ze mną nic nie ugrał baranie jebany...wstawiłeś ostatniego fraga GZ

Ty jesteś freekillem :-) chyba że VIP'a odpalisz jak zawsze, wtedy nie mam szans wiadomo :-) Ale tak to jesteś zerem -,-'

ejj po co te QQ ? poćwicz i może zagramy rewa... ,,jakiegoś laga'' - nom ja też mam bany za jakieś tam lagi. co wyglądają jak tellekill, albo aimbott ;DDDD

a co do reporta ban będzie na 100% już tego dopilnuje ;*

pff tylko grade gold- biedak :(

Opublikowano

SKiba tez NX kid i jakoś jechal na haxach wiec nie pierdol ze jak masz wysoka rrange duzo NX to nie hackujesz..

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...