Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy opłaca się kupić tą grę.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Zmienić adres zawsze się da. Piszesz, do supportu ale musisz mieć jakieś potwierdzenie ;)

2. Graj na tym rodzaju serwera, kyory Ci się podoba :) graj na serwerze pvp i raiduj pve ;D ale decyzje zostawia Tobie

3. Nie ma takiego czegos jak ban za multikonto w tej grze ;S

Baku. i Kostner lubią to

1373369406-U138092.png

Opublikowano

1. Zmienić adres zawsze się da. Piszesz, do supportu ale musisz mieć jakieś potwierdzenie ;)

2. Graj na tym rodzaju serwera, kyory Ci się podoba :) graj na serwerze pvp i raiduj pve ;D ale decyzje zostawia Tobie

3. Nie ma takiego czegos jak ban za multikonto w tej grze ;S

3. Dziwisz się ? :D

(caltoro tak między nami. Brzydki avatar :P Mój lepszy )

simply.4557.gif

Opublikowano

Ja kupiłem i nie żałuję miałem ten sam dylemat bo rzadko gry mnie wciągały ale WoW jest jednak specyficzną grą :D ja wybrałem sever ten nieoficjalny polski i gra na nim dużo polaków grałem mało w wowa na prywatnych serverach więc nie ogarniałem gry ale sam do mnie polak napisał czy nie chce do gildi ja się przyjąłem i wytłumaczył mi wszystko co potrzebuje a jak coś chce to do niego pisze :] tak jak napisałem nie gram cały czas tylko po 2-3h (brak czasu) wbiłem sobie 31level bez pośpiechu w jakoś 4-5dni zabawa jest niezła i przyjemna a szczególnie eventy tak jak ten z wesołym miasteczkiem :] ja POLECAM i warto spróbować porównując priv do globa to glob lepszy o 100% wszystko działa co najważniejsze jak dla mnie 0 bugów bo póki co nic nie znalazłem :]

Zbieram +

Opublikowano

Byłem już zdecydowany na Complete Pack ale coś mnie tknęło, żeby sprawdzić skrzynkę pocztową. W grudniu dostałem Battle Chest z racji tego, że mam D3 :) niby był ważny do 24.12 ale nie miałem problemu aby go aktywować.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Głupie pytanie... Najpierw poczytałbym trochę o tej grze pooglądał gameplaye i wtedy zdecydowałbym się na kupno gry, ściągnąłbym Starter Edition i posprawdzał co i jak

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Ja mam inne zdanie niż wyżej .

Według mnie powinieneś pograć na jakimś polskim privie typu Sunwell ,aby nauczyć się podstaw gry,klas,ras itp .

Następnie aby nie tracić kasy dopiero potem kupić grę i grać na globalu ;)

Z tym sie nie zgodze, na Sunwell'u masz TBC czy tam Wotlka.

Sciagaj starter, przetestuj postacie pozniej kup. Sciagnij sobie przy okazji jakiegos quest helpera i lecisz z lvlem

Zanim wbijesz 90 to cos tam juz zalapiesz.

-

Opublikowano

Teraz jest promocja że na globie płacić 5 euro i masz Podstawke + TBC + Wotlk + 30 dni gry ! Więc możesz sobie kupić bo 20 zł to nie jest majątek .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Jak już kupie wowa z tymi dwoma dodatkami to najlepiej zainstalować wszystkie na raz czy najpierw samą podstawkę->dojsc do max levelu->tbc itd?

Opublikowano

Jak już kupie wowa z tymi dwoma dodatkami to najlepiej zainstalować wszystkie na raz czy najpierw samą podstawkę->dojsc do max levelu->tbc itd?

Samo Ci się aktywuje, bo tak jakby TBC+Wotlk są za darmo, każdy kto ma Classic, ma też TBC,WotLK

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Tak. TBC i WOTLK są za darmo i w jednym pakiecie, coś jak Battle Chest. Za jakiś czas, pewnie do tej kolekcji może choć nie musi, dołączyć Cataclysm.