Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[5500]

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,was :)
Jako że mój ojciec podesłał do mnie informatyka ( wtajemniczeni w temat o przesunięciu się ekranu widzieli co się działo ) a on powiedział że grafika jest do wymiany (coś się tam w niej stała (nie pytałem się )) chcę kupić nowy komputer - Cały nowy za kwote 5500 zł + monitor :)

Chcę by zestaw zawierał Chłodzenie :

Be Quiet! Dark Rock Pro 2

i 1 TB Raid Edition dysk + jakiś ssd na windowsa i 16 gb ramu

To by było z mojej strony tyle :D

Komputer potrzebuje bardziej do gier + czasem robię grafiki w Adobe Photoshop albo uczę się robić intra w Adobe After Effects + Cinema 4D

A i buda jakaś cicha (komputer na biurku)

Przepraszam za samą nazwę [5500] kiedy pisałem o tym brat wcisnął enter :D

Opublikowano

Tak bedzie cicho, choc to w malez mierze zalezy od budy. Co do zestawu to mozna smiało na 8gb ram zmniejszyc bo i tak tyle nie wykorzysta a zaoszczedzisz i dokupisz najwyzej pozniej.

19.png

Opublikowano

Tak bedzie cicho, choc to w malez mierze zalezy od budy. Co do zestawu to mozna smiało na 8gb ram zmniejszyc bo i tak tyle nie wykorzysta a zaoszczedzisz i dokupisz najwyzej pozniej.

Raczej zemną to 8 gb nie wystarczy O_O

Opublikowano

To co będziesz na tym robił ? Odpalał 2x battlefield'a jednocześnie na Ultra ?

to co będę robił to moja sprawa ,raczej pytać nie musisz

Opublikowano

to co będę robił to moja sprawa ,raczej pytać nie musisz

A nie myślałeś o lepszym zasilaczu i dołożeniu w przyszłości drugiego 7970 w CrossFireX ? RAM na to nie pozwala jeśli masz się zmieścić w budżecie.

Opublikowano

A nie myślałeś o lepszym zasilaczu i dołożeniu w przyszłości drugiego 7970 w CrossFireX ? RAM na to nie pozwala jeśli masz się zmieścić w budżecie.

jak pisałem wcześniej 200 zł mogę dodać a za 3-4 miesiące wsadzić drugiego 7970 to nie problem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...