Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która artyleria jest najlepsza?

Domi2533

Jaka nacja!  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka nacja ma najlepsze arty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amerykanskie arty sa bardzo dobre sam nimi gram na M12 mam rekord czystego strzalu 1500 ( bez ammuraka ani podpalenia ) a top arta X tier jest najlepsza w WOT . Czas lotu pocisku jest duzy ;/

Niemiekie sa dosc celne i spory dmg czas lotu pocisku taki jak amerykance

ZSSR swietna celnosc spory dmg i prawdopodobnie czas lotu pocisku skraca sie o 5-10 % w porownaniu z  W / W

Francuskie no coz jedyny atut to magazynek bo dmg slaby celnosc srednia i srednie ladowanie

noi co nam zostalo ???? kur.... ludzie 

Brytyjskie o ktorych nikt niewspomnial !! a tu glownu atut to super ulozenie dzialka pod ostrym katem prawie w "pionie" co daje nam naprawde z*******y kat strzalu sa tez najmobilniesze lecz tu trzeba ujac minusy , krotki zasieg i niezbyt duzy dmg noi pocisk szybko dolatuje do celu analogicznie rzecz biora skoro krotki torr lotu to i czas krotki :) 

Pomoglem ??? Pozdro !

W wot DeVaSt0

Opublikowano

Pomimo tego że T92 Ma porządne pierdolnięcie, Postanowiłem zajść we Francuzów, Jestem już na VI Tierze a ta maszynka robi co chce.

Jak na razie T92 / BC 155 są ,,Według Mnie" Najlepsze.

Opublikowano

Amerykanskie arty sa bardzo dobre sam nimi gram na M12 mam rekord czystego strzalu 1500 ( bez ammuraka ani podpalenia ) a top arta X tier jest najlepsza w WOT . Czas lotu pocisku jest duzy ;/

Niemiekie sa dosc celne i spory dmg czas lotu pocisku taki jak amerykance

ZSSR swietna celnosc spory dmg i prawdopodobnie czas lotu pocisku skraca sie o 5-10 % w porownaniu z  W / W

Francuskie no coz jedyny atut to magazynek bo dmg slaby celnosc srednia i srednie ladowanie

noi co nam zostalo ???? kur.... ludzie 

Brytyjskie o ktorych nikt niewspomnial !! a tu glownu atut to super ulozenie dzialka pod ostrym katem prawie w "pionie" co daje nam naprawde z*******y kat strzalu sa tez najmobilniesze lecz tu trzeba ujac minusy , krotki zasieg i niezbyt duzy dmg noi pocisk szybko dolatuje do celu analogicznie rzecz biora skoro krotki torr lotu to i czas krotki :) 

Pomoglem ??? Pozdro !

W wot DeVaSt0

9346987b875f.png

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Pomimo tego że T92 Ma porządne pierdolnięcie, Postanowiłem zajść we Francuzów, Jestem już na VI Tierze a ta maszynka robi co chce.

Jak na razie T92 / BC 155 są ,,Według Mnie" Najlepsze.

BC ma słabe działo. Biję po 200 - 500 i jest nie celne.

Najlepsze są dwie arty, a mianowicie T92 i GC.

Opublikowano

Ja robie ruskie i nie zaluje. Dobra celnosc, czesto wchodzi za max. dmg, szybkie pociski, dobry dpm, mobilne, dobre camo. Jedynie - ze bardzo niski tor lotu pocisku, ale cos za cos. I ewentualnie wychyl dziala, ale z tym idzie sobie poradzic.

Opublikowano

Ja robie ruskie i nie zaluje. Dobra celnosc, czesto wchodzi za max. dmg, szybkie pociski, dobry dpm, mobilne, dobre camo. Jedynie - ze bardzo niski tor lotu pocisku, ale cos za cos. I ewentualnie wychyl dziala, ale z tym idzie sobie poradzic.

Al najprw trzeba przejsc dwa gowna czyli su-26 i su-5.

@topic

Rob brytole od 5 tieru zaczyna sie miazga, a 7 i dalej sa naprawde spoko.

Opublikowano

Al najprw trzeba przejsc dwa gowna czyli su-26 i su-5.

@topic

Rob brytole od 5 tieru zaczyna sie miazga, a 7 i dalej sa naprawde spoko.

Su-26 grałem przed nerfem, nie wiem jak jest teraz, ale to była super arta.

Opublikowano

Su-26 grałem przed nerfem, nie wiem jak jest teraz, ale to była super arta.

Jest tragedia. na 5 strzalow na skupieniu moze jeden trafia tam gdzie celujesz. Pozatym 76mm na artylerii... i ten MM gdzie wiecznie rzuca na 5 tiery.

Opublikowano

Jest tragedia. na 5 strzalow na skupieniu moze jeden trafia tam gdzie celujesz. Pozatym 76mm na artylerii... i ten MM gdzie wiecznie rzuca na 5 tiery.

Nie zawsze rzuca na 5t, a tak czy siak ona daje radę na 5t. Grałem trochę artylerią i dobrze się nią gra (aż za dobrze xD).

Opublikowano

Nie zawsze rzuca na 5t, a tak czy siak ona daje radę na 5t. Grałem trochę artylerią i dobrze się nią gra (aż za dobrze xD).

Pytanie ile czasu temu grales... Bo ja co jakis czas probuje to przejsc i w koncu skonczy sie to kupieniem kv-2 i pojsciem przez S-51...

Opublikowano

Moim zdaniem Francuska X, jest świetna!

Magazynek i czego chcieć więcej.

Ewentualnie polecam Ci linie niemiecka, jeżeli nie przeszkadza Ci długie celowanie.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem Francuska X, jest świetna!

Magazynek i czego chcieć więcej.

Ewentualnie polecam Ci linie niemiecka, jeżeli nie przeszkadza Ci długie celowanie.

Skoro lubisz arte ktora przeladowuje magazynek ponad minute.... to sponio.

Opublikowano

Czemu nie ? Na minute możesz iść do wc, zobaczyć fb ^^

Conqueror najlepsza arta

WoT + Chrome na 2GB ramu to nie najlepszy pomysl... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...