Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie w darkorbit na androidzie.

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo że android nie wspiera już flasha, wciąż można go zainstalować na każdym urządzeniu, i uruchomić grę chociażby przez Firefoxa. Na średniawym tablecie (512 mb ramu, 2 x 1.6GHz, mali GPU 4x) da się w miarę grać z myszką (20-30 fps, na domyślnych ustawieniach)

Kwestia odpowiednich optymalizacji tabletu.

To powiedz mi jak rozwiązać problem czarnego ekranu po kliknięciu start :x

Opublikowano

Mimo że android nie wspiera już flasha, wciąż można go zainstalować na każdym urządzeniu, i uruchomić grę chociażby przez Firefoxa. Na średniawym tablecie (512 mb ramu, 2 x 1.6GHz, mali GPU 4x) da się w miarę grać z myszką (20-30 fps, na domyślnych ustawieniach)

Kwestia odpowiednich optymalizacji tabletu.

Ja mam samsung galaxy tab 2 7.0 I próbowałem już Dolphin borwser,opera,firefox,systemową przeglądarkę i dalej nie daje rade wejść na mapę. Wie ktoś jak to rozwiązać? Mam flasha.

Opublikowano

Ja mam samsung galaxy tab 2 7.0 I próbowałem już Dolphin borwser,opera,firefox,systemową przeglądarkę i dalej nie daje rade wejść na mapę. Wie ktoś jak to rozwiązać? Mam flasha.

Też mam flasha i próbowałem i czarny ekran tak jak anonynous

U mnie na Galaxy Tabie 2 10.1 z zainstalowanym flashem działało na Dolphin Browser.

Opublikowano

U mnie na Galaxy Tabie 2 10.1 z zainstalowanym flashem działało na Dolphin Browser.

A czy był to dolphin browser HD czy zwykły? Musiałeś jeszcze coś ustawiać?Jaką masz wersję flash?

Opublikowano

Kiedy to było?

Opublikowano

A czy był to dolphin browser HD czy zwykły? Musiałeś jeszcze coś ustawiać?Jaką masz wersję flash?

Jedna z ostatnich wersji flasha przed porzuceniem przez Adobe, zwykły DB.

Kiedy to było?

Parę miesięcy temu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpalił kto kolwiek w tym roku Darkorbit na tablecie? Jak tak to proszę o instrukcje, mam samsung galaxy tab 2 7.0 z 3g I po załadowaniu napisu "ładowanie" do końca mam czarny ekran.

• 1 rok później...
Opublikowano

Siema. Mam pytanie, dalej męczycie się z odpaleniem DO na tabletach i telefonach?

Bo ja na Alcatelu OT EVO 7 z Photon Browser gram normalnie więc spróbujcie też ;)

Ps. Ciężko tylko grać, gdy ktoś ciągle ubija i nie ma jak uciec na tablecie

Opublikowano

Puffin Browser na galaxy core lte i śmiga, co prawda mam 4/5 ekranu ale się da grać, bić moby, zbierać palladium, boxy :> pelna wersja flasha kosztuje ~6zł na rok :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na s alphie działa po rocie i wgraniu flasha na stockowej przeglądarce, wystarczy pogłówkować ;3 podpiąłem do tego klawe i myszke i 13 fps wyciagam, na bogato xD 8rdzeni to mało ? czekam aż wyprodukują tela na którym da się grać :D pzdr :P na razie nie jest to możliwe, aczkoliwiek plynna gra.

KLIKNIESZ? <3 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurka, 2 dni za poźno, ale dobra.

Jest innyy sposób na androidy 4.1.1 (póki co tylko ten mam ;d)

Pobieracie Lucky Patcher (wersja nowsza niż 5.4.0)

Przytrzymujecie palec na flash playerze -> Zewnętrzny patch -> patchujecie -> restart tableta -> macie grę ;p

(sorki za odkopanie .-.)

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Jest przeglądarka na androida, wystarczy pobrać ze sklepu

nazwa : "Photon Browser"

Jak wchodzimy w darkorbit to klikamy w taki piorun obok adresu i aktywuje nam się flash i możemy grać w darkorbit na androidzie. Flasha możemy użyć tylko na 1 stronie przeglądarki. Użycie na innej stronie spowoduje wyłączenie flasha na stronie poprzedniej.

Moja wersja androida : 4.4.2

Opublikowano

Na przeglądarce Dolphin Browser też działa ponieważ używa flash :)

Przeglądarka jest bodajże na każdego androida :)

Nie muszę instalować flasha ?

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Nie, aczkolwiek do każdego kupowanego tabletu z androidem powinien być wbudowany flash player (bynajmniej na mojej Terra90 mam Flash'a 11)

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Nie, aczkolwiek do każdego kupowanego tabletu z androidem powinien być wbudowany flash player (bynajmniej na mojej Terra90 mam Flash'a 11)

Czyli na moim miniaczu mogę zapomnieć :p

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Nie wiem, może miałem już zainstalowany w systemie.

Napewno na Delphi działa dark jak i oglądanie filmików na stronach które potrzebują do tego flash działa :)

Ale przypominam sobie że na każdy tablet z androidem da sie zainstalować flash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...