Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam pytanie odnośnie zbroi .

Zamierzam zmienić na Light Armor (LA) prosiłbym o jakieś sugestie, wypowiedzenia graczy którzy grają bądź grali taką postacią.

Wiem, że mogę nie wyrobić z sp z maną i będę wolny jak żółw no ale chciałbym spróbować ; P

Jak na unikach jak z expem i czy wyrobię z maną ; )

Ciastko

Opublikowano

jak an niższych lv to możesz tak zrobić ale później na hlv najlepsze jest robe

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Jak nie masz dobrego seta robe to możesz nosić LA. Ja tam jednak osobiście wolę +5 robe'a (na pvp tak nie zmieni czy postoisz dłużej o sekundę bo wiadomo jak pvp z wizardem wygląda). Tak czyt owak, expienie- LA, uniki robe ponieważ nie stoisz w centrum i nie powinna Cię elita interesować) i pvp też robe.

@down

Kto Ci to powiedział? Włączasz healing cycle, uderzasz meteorem, dajesz teleport, zmieniasz na clera, holy recovery odnawiasz sobie momentalnie hp i znowu healing cycle zarzucasz, potem ładujesz kolesiowi absolutness dmg kończysz offeringiem. Niestety trzeba to zrobić szybko i sprawnie bo przecież przeciwnik nie będzie stał i czekał.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Wiz na pvp się nie nadaje ... na elity i expienie , ale najlepiej do party nim iść zawsze pożądany ... co do stroju ... to tak czy owak będziesz korzystał z tornada bądź windu (odpowiednio 100% , 50% do speeda) a te 10% nie zauważysz ... jeśli chodzi o hity to nie będą dużo mniejsze w LA i i tak będziesz musiał epxić na mobach o mniejszym lvl-u

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

mimo kilku zalet LA, i tak polecam ci Robe, mniej tracisz many, szybszy speed, ale clericiem jesteś tylko do solo, do party w robe tez jako cleric dasz rade