Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa klawiatura Co sądzicie ?

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kupiłem jakiś miesiąc temu nowego PC i do tego dokupiłem klawiaturę i myszkę

Co sądzicie o tej klawiaturze

To jest ukryta treść, proszę

Myślałem nad nią jakiś tydzień Ale chciałbym i waszych opinii posłuchać. Tylko proszę nie żadnych typu " Idiota tyle kasy wydał itp "

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Moim zdaniem klawiatura jest na pewno dobra ale mi by przeszkadzały te przednie panele jak to białe z przodu to jest touchpad to bardzo będzie przeszkadzać w grze (celownik będzie latał jak przejedziesz ręką)

Ale powiem tak ta klawiatura niczym się nie różni od zwykłych klawiatur po 50-100 zł po za tym ,że twoja ma trochę więcej plastiku.

Co do klawiatur to ja wolę zwykłe płaskie klawiatury coś na styl tego (laptop):

asus-laptop-klawiat-big.jpg

Regmannn

Opublikowano

Podobna do sitek cyborg, którą posiadałem i bardzo dobrze mi się na niej grało. Niestety takie klawiatury mają jedną wadę. Są nią wysokie przyciski. Niby łatwiej się klika itp. ale jeśli wpadnie ci kawałek jedzenia, czy czegokolwiek między klawisze, to mogą ci szybko spieprzyć klawę. Mi się tak sitek cyborg po 3mies zepsuła, chociaż z 3 razy czyściłem klawisze ;c

Ogólnie klawa dobra, ale uważaj z jedzeniem przy kompie xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...