Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólny poradnik o met0ri [proffowanie, zmiana hasła, legit setty]

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! W tym poradniku rozpiszę jak wgrać, zmienić hasło oraz zrobić by met0ri 2.3 było nie wykrywalne na każdym hostingu. Przejdźmy do rzeczy ! Met0ri 2.3 jest to "ruski-przerobione" met0ri który ma bardziej legitaima. Ma dodatkowe opcje ale które działają TYLKO na serverze z amxx. Gdy wpiszemu set_esp 1 crashuje nam server.

1. Potrzebne programy !

Do wgrania i do zmiany hasła do met0ri 2.3 wystarczą 2 programy:

-Total Commander LINK

-HHD Software Hex Editor LINK

-Moja paczka met0ri z loginem qqq1337 LINK - Nie zmieniaj nazwy "qwerty.so" i "qwerty.cfg" oraz hasła. Gdy zrobisz to pierwsze wtedy nie zadziała wgl. met0ri i jest szansa na wykrycie na hoście, a jak zmienisz hasło met0ri wgl. Ci nie będzie działać. Jeśli chcesz zmienić postępuj zgodnie z poradnikiem.

SKAN (KLIKNIJ)

3. Zmiana hasła do met0ri !

Ściągamy HHD Software Hex Editor do którego link macie podany powyżej, później go uruchamiamy. Ściagąmy moją paczkę (jeśli chcesz nie musisz zmieniać hasła, bo i tak paczka jest już sproofowana i ma zmienione hasło. Później moją paczkę wypakowywujemy na pulpit. Po włączeniu programu HHD Software Hex Editor otwieramy plik qwerty.so.
Klikamy Ctrl + F, wyszukujemy nazwę qqq1337 i szukamy linijki pod nazwą Alogin.qqq1337
Klikamy więc na literkę c i wpisujemy swój własny masterlogin. UWAGA!!! Masterlogin musi składać się z 7 znaków - nie mniej i nie więcej!
Gdy już wszystko uda nam się wykonać klikamy na znaczek dyskietki, lub po prostu klikamy Ctrl + S.

4. Proffowanie !

Ten punkt mozna ominąć ponieważ, te met0ri które wam dałem jest sproffowane ale pokaże wam jak to robić, by ŻADEN hosting nas nie wykrył :)Na tym etapie potrzebny jest nasz poprzedni program - HHD Software Hex Editor. Włączamy go i wyszukujemy pliku tak jak wcześniej pliku qwerty.so na pulpicie.
Klikamy Ctrl + F i wyszukujemy frazy o nazwie cstrike/dlls/qwerty.cfg. Zmieniamy "qwerty" na dowolną nazwę - byle nie było w niej polskich znaków i aby składała się z 6 znaków - np. ziomek ; zxcvbn ; asdfgh ; qwerty ; uioplk ;

Po zmianie zapisujemy plik qwerty.so i zmieniamy nazwy obydwóch plików - np. jeśli zmieniliśmy login na asdfgh to nazwy plików powinny wyglądać tak:
-zxcvbn.cfg
-zxcvbn.so

Po udanej edycji zapisujemy plik.

5. Wgrywanie met0ri na serwer !

1. Logowanie do FTP.

Jeśli potrafisz zalogować się do serwera FTP swojego serwera HLDS proponuję pominąć ten punkt.

Najważniejszą rzeczą jest oczywiście wgranie met0ri. W tym pomoże nam Total Commander. Połączymy się dzięki niemu serwera FTP naszego serwera który hostuje np. Pukawka.pl, 1shot1kill.pl itd..
Po włączeniu programy wyskoczy nam okienko na spradzeniu czy nie jesteśmy jakimś botem czy coś, klikamy cyferkę.
Następnym krokiem jest dodanie a następnie połączenie się do serwera FTP. W tym celu, z górnej zakładki wybieramy Sieć --> FTP Połączenie (lub po prostu klikamy Ctrl + F). Wybieramy z menu po prawej stronie Nowe połączenie. W polu Sesja wpisujemy cokolwiek, np. serwer. W polu nazwa hosta wpisujemy adres serwera FTP, w polu Użytkownik wpisujemy nazwę naszego użytkownika, a w polu hasło chyba wiadomo co wpisujemy.

2. Wgrywanie.

Gdy już połączyliśmy się z naszym serwerem FTP pora przystąpić do etapu wgrywania go na serwer.
Wchodzimy więc w cstrike/dlls/. Wklejamy tam oba nasze pliki potrzebne do funkcjonowania met0ri - domyślnie plik qwerty.cfg oraz qwerty.so.
Po wklejeniu naszych plików wracamy do katalogu cstrike i szukamy pliku o nazwie liblist.gam. Włączamy go, i edytujemy linijkę o nazwie gamedll_linux "dlls/cs_i386.so" na gamedll_linux "dlls/qwerty.so".

6. Autologowanie

Aby serwer łączył nas automatycznie do met0ri przy każdym połączeniu do niego, musimy edytować plik qwerty.cfg. Otwieramy plik i w miejsce ciągu znaków STEAM_X:X:XXXXXXXX wpisujemy nasz SID. Możemy też dodać kilka SIDów, przykład pliku qwerty.cfg:

[metori]
AdminPassword="qqq1337"
//Nie zmieniaj i tak nie zadziała.

[Aliase]
[STEAM_0:1:23632131]

aimbot=2
fov=2
smooth=0
bone=3
headshot=1
godmode=0
antiwallbang=0
mindistance=0
bhop=0
noflash=255

//Poradnik znajdziesz na MPCForum.
//Specjalnie dla MPCForum.

Gdy już wpiszemy nasz SID/SIDy zapisujemy - to wszystko! =D Przydaję się to wtedy gdy chcemy grać na eslu ponieważ nie możemy w trakcie meczu wpisać login qqq1337 ponieważ wire wtedy wykryje komendy. :)

7. Działające i nie działające komendy !

Spis:

[FEATURES]
            login (daję ci uprawnienia do met0ri) - DZIAŁA
            logout (usuwa ci uprawnienia do met-ri) - DZIAŁA
            set_godmode (nieśmiertelność 0.0 - 1.0 ) - DZIAŁA
            set_mindistance (dystans od przeciwnika by uruchomiła się nieśmiertelność) - DZIAŁA
            set_aimbot (1 - AB ustawiony na skanowanie 2 - Silient 3 - Normalny AB) - DZIAŁA
            set_esp (wallhack który działa tylko z amxx inaczej CRASH) - NIE DZIAŁA
            set_cash [dajcie ci pieniądze w grze TYLKO AMX ] - NIE DZIAŁA
            set_teleport (teleportuje cię w podaną pozycję TYLKO AMX) - NIE DZIAŁA
            set_smooth (skacze "realistyczniej" między modelami postaci) DZIAŁA
            set_noflash (0-255)[0 = Całkowity No-Flash 255 = Brak NoFlash] DZIAŁA
            set_bhop (0 = Off,1 = On) DZIAŁA
            set_invisible (0 = Off,1 = on TYLKO AMX) - NIE DZIAŁA
            set_bomb (stawia bombę nawet gdy cię nie ma na BS'ie TYLKO AMX) - NIE DZIAŁA

8. Legit Setty !

Są to ustawienia bardzo mało widoczne które pozwalają komfortowo grać ;)

aimbot=2
fov=2
smooth=0
bone=3
headshot=1
godmode=0
antiwallbang=0
mindistance=0
bhop=0
noflash=255

9. Koniec

Mam nadzięje, że spodobal wam się poradnik ! Długo nad nim siedziałem :) Znaleźć met0ri 2.3 też jest trochę trudno ale się udało :D

Jeśli zły dział to prosze o przenozsenie.

Pawel.cs - nie jest to pirat czy coś w tym stylu. Kupiłem met0ri 2.3 na ruskim forum i teraz udostępniam. !

ZAKAZ KOPIOWANIA POARDNIAK !

PMK3yt4.png

Opublikowano

Wyjebcie, te met0ri pirat -.-

Pawel.cs - nie jest to pirat czy coś w tym stylu. Kupiłem met0ri 2.3 na ruskim forum i teraz udostępniam. !

Opublikowano

Daj linka, kupiłem je za 10€. Spiracone metori 2.3 to na prawdę jest Metori 1.5 na których ESP itd. nawet nie działana normalnym serverze. Na tym met0ri działa ESP itd. z amxx + jest lepszy legit aim. Dzisiaj sprawdzałem linijki kodu met0ri 2.3 spiraconego i tego co ja udostepniłem. Ogólnie całośc wygląda podobnie ale linijki odpowiedzalne ze vec'y, offsety itd. są wgl. inne... Nie wprowadzaj ludzi w błąd :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

u mnie zadne met0ri nie dziala 1.5 / 2.3

serwer nie wstaje nawet. host serwerygier.com

nie wiem co moze byc przyczyna

Postąpiłeś zgodnie z poradnikiem? Próbowałeś z gotowca które dałem w linku? Wg. mnie te met0ri powinno działać na każdym hostingu. Na przykład testowałem na pukawce, 1shot1kill (teraz mam server), ownservers, zabijaka, gamepad. :)

dzieki przydatne :)

Nie ma sprawy !

@topic

ref.

PMK3yt4.png

Opublikowano
game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
//gamedll "dlls\mp.dll"
//gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_qwerty.so"
trainmap "tr_1"
gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_qwerty.so"

Tak ma byc ?
Opublikowano

@ref

PS. 700 post :)

Uprzedzam jeszcze jeden raz odświeżysz poradnik, a zostaniesz ukarany.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest mozliwosc odpalenia tego bez amxx na hoscie pukawka?

Meczymy sie ze znajomym aby metori odpalac, pukawka blokuje ;/

Jesli wiesz jak odpalic bez amxx , ukryc amxx pisz na pw ; )

Tak.

Opublikowano

Jest mozliwosc odpalenia tego bez amxx na hoscie pukawka?

Meczymy sie ze znajomym aby metori odpalac, pukawka blokuje ;/

Jesli wiesz jak odpalic bez amxx , ukryc amxx pisz na pw ; )

Przeciez to nie potrzebuję AMXX to po pierwsze, po drugie Pukawka.pl nie blokuję, po trzecie postepuj zgodnie z poradnikiem i uda Ci się lub ściągnij gotowiec podany także w poradniku.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...