Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC-Green - Szablon strony www o tematyce Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory za odkop ale oni:

To jest ukryta treść, proszę

usuneli autora z stopki

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szablon naprawdę mnie zaszokował, jest świetny i na 100% postaram się go wykorzystać.

­

Szykujcie się niebawem na coś nowego z mojej strony. Na dniach zaczynam pracę nad zupełnie nowym szablonem.

Co to będzie? Wkrótce podam więcej info na fanpage strive studio. Zapraszam do obserwowania - link w moim profilu ;)

Możecie się spodziewać ładnego, w pełni responsywnego szablonu, z kilkoma wdrożonymi skryptami tj. status, formularze itp.

Opublikowano

Muszę powiedzieć, szablon zajeb*sty tylko zacznijcie robić inne szablony a nie 'only minecraft' ;)

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

• 2 lata później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Download wygasł.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...