Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrafi ktoś może zrobić hack do gry Hero Zero darmowy . Gram w tą grę trochę , ale ciężko się gra ,a wiem , że są hacki i boty do tej gry lecz trzeba zapłacić , a jeśli by ktoś stworzył hacka i dał za darmo to ile setek osób było by mu wdzięczne . Dużo osób gra w tą grę , ale nie każdemu w niej dobrze idzie . Chciał bym się zapytać czy mógł by ktoś zrobić do gry Hero Zero hack czy coś w tym stylu np. wpisujemy email wybieramy świat czy to coś i mamy dane ile mamy monet i oponek dajmy , że ktoś ma 1024 monety i 2 oponki no cóż nic prawie za to nie kupi , ale ściąga taki hack i wpisuje sobie 100000 monet i dajmy , że 500 oponek . Jeśli ktoś już ma taki hack lub coś w tym stylu czy mógł by dać link lub stworzyć takie coś jeśli potrafi za darmo oczywiście :) .

Opublikowano

Niemozliwe jest stworzenie hacka na gold i oponki jesli tak to tylko wizualnie bo bys musial wbic do bazy danych inaczej nie mozesz zmienic.Moze sprobuj wpe pro i gdy skonczysz misje wyslij pakiet skonczonej misji byc moze dostaniesz gold.Sprawdz bo ja nie probowalem.

nostaleh.png
Opublikowano

Potrafi ktoś może zrobić hack do gry Hero Zero darmowy . Gram w tą grę trochę , ale ciężko się gra ,a wiem , że są hacki i boty do tej gry lecz trzeba zapłacić , a jeśli by ktoś stworzył hacka i dał za darmo to ile setek osób było by mu wdzięczne . Dużo osób gra w tą grę , ale nie każdemu w niej dobrze idzie . Chciał bym się zapytać czy mógł by ktoś zrobić do gry Hero Zero hack czy coś w tym stylu np. wpisujemy email wybieramy świat czy to coś i mamy dane ile mamy monet i oponek dajmy , że ktoś ma 1024 monety i 2 oponki no cóż nic prawie za to nie kupi , ale ściąga taki hack i wpisuje sobie 100000 monet i dajmy , że 500 oponek . Jeśli ktoś już ma taki hack lub coś w tym stylu czy mógł by dać link lub stworzyć takie coś jeśli potrafi za darmo oczywiście :) .

Tylko filmiki na Youtube pokazują takie opcje a w rzeczywistości nie działa , posiada keyloggery.

Nie jest to możliwe ;)

A ja powiem ci, że jest taki hack :)

Ale to gościu sprzedaje za niezłą sumkę ;]

Gdzieś było na n angielskich forach :)

Jeżeli był by taki hack to musiał by wchodzić do mysql co raczej w tej grze nie jest możliwe bo na 100% jest zabezpieczona ;)

i nie wprowadzaj ludzi w błąd ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Nauczcie się grać bez hacków ... Ja gram i nie jestem pro ale jestem dobry ... Co do hacka istnieją takie Administracja je może sprzedać ale za taką kwotę, że ..... Byś se kupił masę oponek ...

Pozdrawiam ...

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Zobacz ...

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Tak jak @UP nauczcie się grać bez hacków "dla chcącego nic trudnego"

I nie dajcie się nabierać na hacki z godlem kasą itp. bo to są same keyloggery a filmik jest albo pokazywany w slaidach i przerabiany w paincie lub zwykły montażyk

hbn5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...