Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu dopiero teraz ta prezentacja sie ukazala ;d Clienta juz pobieram ^^ Czemu nie ma pelerynek wtf? "Pobierz najnowszy client" Kurwa clienta z 2011 to se mozecie w dupe wsadzic ...

Moze i 2010, ale aktualizauje Ci patcher wszystko do konca, pozdrawiam.

1365971270-U906937.png

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki to jest typ serwa ?

AvalonMT2 to serwer hard pochodzący pod medium.

Czemu dopiero teraz ta prezentacja sie ukazala ;d Clienta juz pobieram ^^ Czemu nie ma pelerynek wtf? "Pobierz najnowszy client" Kurwa clienta z 2011 to se mozecie w dupe wsadzic ...

Niżej jest patcher, który wszystko zaktualizuje.

Niebawem na stronie pojawi się zaktualizowany cilent, pozostawiam to w rekach BzykuS'ia.

mpc_banner.png

Opublikowano

zassysam , zagram :)

swoja droga drogi serwer. za nieskonczona pelerynke trzeba zaplacic 50 kilka zł :)

Zaufaj mi, że nie trzeba tego kupować ;d na początku dostajesz kilka pelerynek, używasz ich, a do 30 poziomu lecą sztabki. Użyjesz ich (PPM na sztabki ) i stać Cię na więcej pelerynek ;)

Opublikowano

Ja tam nie polecam zapewne kasa się kończy to musieli reklamę zrobić bo avalonv2 nie wypalił.

tu ci racje przyznam ;)

stary avalon to bylo cos a teraz to jest jakis zart ....

anty pd tylko w is ...

nie konczaca sie pelerynka w is ... wiadomo ze ludzie kupia jak 200 pelerynek 100kk -.-

wiec wielkie pozdroooooooooo dla administracji kasa kasa i kasa nic wiecej ale i tak dzis bede ladowal SM zeby kupic anty pd i nie konczaca sie pelerynke :D

ps nie dostalem pieczeci lwa na poczatku a jestem na lwie dlaczego ??

polowa ludzi ma i pisze ze na poczatku dostala ... -.-

Opublikowano

Śmieszne, Avalon to taka góra złota, że szczytu nie widać. Jakby serwer miał upaść z braku kasy to by się to stało pare lat temu. Te wszystkie bajery w ItemShopie to jest tylko i wyłącznie dla leni, których jest sporo ze względu na "wiek serwera". Wiekszość graczy jest przyzwyczajona do kupowania pelerynek za grosze, osobiście wyexpiłem 99 poziom za czasów kiedy ich nawet kupić się nie dało - tylko ze szkat można było dostać. Da się? Oczywiście, że tak, tylko każdy lubi iść na łatwizne, bo prawda jest taka, że po paru dniach cena pelerynek jest śmieszna. No ale to tylko moje zdanie...

Oczywiście serwer polecam z wielkim kredytem zaufania.

ognistyadd.jpg
Opublikowano

Chętnie zagram ! :)

Wracają wspomnienia z przed lat ;)

Zobaczymy co nowego, polecam !

Myślę, że zwabicie dużą ilość graczy jeśli dodacie do gry 3 rękę za darmo na xxxx dni.

Bo jakieś standardy muszą być, kto kupuje 3rękę z ISu w dobie serwerów dających takie błachostki od razu.

3 ręka to podstawa, bez tego nie zagram...

Myślałem, że chociaż tyle się zmieniło.

Opublikowano

Chętnie zagram ! :)

Wracają wspomnienia z przed lat ;)

Zobaczymy co nowego, polecam !

Myślę, że zwabicie dużą ilość graczy jeśli dodacie do gry 3 rękę za darmo na xxxx dni.

Bo jakieś standardy muszą być, kto kupuje 3rękę z ISu w dobie serwerów dających takie błachostki od razu.

3 ręka to podstawa, bez tego nie zagram...

Myślałem, że chociaż tyle się zmieniło.

Trzecia ręka jest za darmo na zawszę, tak samo jak powiększony magazyn.

Na start otrzymujemy:

-zbroja +9

-hełm +9

-tarcza +9

-buty +9

-czerwona mikstura D x200 / czerwona mikstura S x 200

-niebieska mikstura D x200 / niebieska mikstura S x200

-zielona mikstura M x5

-fioletowa mikstura M x5

-księga przywołania konia

-buty wiatru

-trzecia ręka na stałe

-powiększony magazyn na stałe

mpc_banner.png

Opublikowano

IS mnie zmylił, proszę o wybaczenie ;)
Pierścień TP by się przydał.

Za dużo smieci leci ze wszystkiego.

Fajnie by było gdyby po śmierci od razu dało się wstać i hp było 1oo% ;)

Puki co tyle :) na prawdę to umila grę. Jeszcze jakieś autopoty ;)

Opublikowano

Polecam wszystkim. Fajnie tak wejść na postacie na których tyle się grało. (zdecydowanie najlepszy serwer na jakim grałem). Dużo urozmaiceń wprowadzili ;)

Opublikowano

Servera nie polecam ponieważ jest robiony pod IS...

Chcesz ślub z buffem? to wydawaj na IS...

Tyle,przedstawilem moją opinie,a ogólna ocena to 3/10 za ładne m1...

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nikt ci nie karze wydawać kase na is.Ten serwer ma już ładnych kilka lat i myśle ,że dla wielu ludzi był to najlepszy serwer na jakim grali;)

Opublikowano

Swego czasu gralem na tym serwerze.To wlasnie tutaj uczylem sie podstaw metina.Avalon jest bardzo stabilnym serwerem.Administrator jest bardzo zdolny lecz leniwy.Z tego powodu skonczylem gre.Brakowalo mi nowosci.Do minusow mozna zaliczyc fakt ze bez wydania kilkudziesieciu zl ciezko cos osiagnac.Mooby na mapie 100+ bija po 1k surze wp z buffem.Ale ogolnie polecam.Kto wie moze jeszcze wroce :3

Opublikowano

Servera nie polecam ponieważ jest robiony pod IS...

Chcesz ślub z buffem? to wydawaj na IS...

Tyle,przedstawilem moją opinie,a ogólna ocena to 3/10 za ładne m1...

czy ktos ci kaze tu grac ? zabardzo pod is ... to wydaj boshe ... bez is grac nie umiesz ? to idz na swojego wymarzonego xenoxa gdzie wszystko jest w is <3

Swego czasu gralem na tym serwerze.To wlasnie tutaj uczylem sie podstaw metina.Avalon jest bardzo stabilnym serwerem.Administrator jest bardzo zdolny lecz leniwy.Z tego powodu skonczylem gre.Brakowalo mi nowosci.Do minusow mozna zaliczyc fakt ze bez wydania kilkudziesieciu zl ciezko cos osiagnac.Mooby na mapie 100+ bija po 1k surze wp z buffem.Ale ogolnie polecam.Kto wie moze jeszcze wroce :3

kiedys to byl server kurde ;)

teraz zeby cos osiagnac od nowa to albo liczysz ze ktos ci da 1/2/3monety

albo kupujesz sm i sellasz proste innym slowek

laka dla dzieci bo oni za free dostaja monety doslownie bo dla nich wydac 100zl na is to jest nic

chociaz przyznam sie ze wczoraj wydalem 120zl :D

ale nie zaluje kocham ten server i kochac bede <3 I Lov Avalonmt2 <3

mogli byscie dodac ten Pierscien Teleportacji chociaz to <3 bardzo was prosze ... bez tego gra jest wkur*iajaca

i popraw w prezentacji ze zeby oddaje sie co 10min a nie 1 min -.- ...

kiedys oddawalo sie chyba co 1s -.-

Opublikowano

czy ktos ci kaze tu grac ? zabardzo pod is ... to wydaj boshe ... bez is grac nie umiesz ? to idz na swojego wymarzonego xenoxa gdzie wszystko jest w is <3

kiedys to byl server kurde ;)

teraz zeby cos osiagnac od nowa to albo liczysz ze ktos ci da 1/2/3monety

albo kupujesz sm i sellasz proste innym slowek

laka dla dzieci bo oni za free dostaja monety doslownie bo dla nich wydac 100zl na is to jest nic

chociaz przyznam sie ze wczoraj wydalem 120zl :D

ale nie zaluje kocham ten server i kochac bede <3 I Lov Avalonmt2 <3

mogli byscie dodac ten Pierscien Teleportacji chociaz to <3 bardzo was prosze ... bez tego gra jest wkur*iajaca

i popraw w prezentacji ze zeby oddaje sie co 10min a nie 1 min -.- ...

kiedys oddawalo sie chyba co 1s -.-

Ale ty jesteś idiota ^^ nie gram i nigdy nie grałem na xenoxie i nie będę wydawał kasy na grę...

No cóż skończę tą konwersacje bo nie mam ochoty pisać z debilami ^^.

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Serwer się trzyma już długo i jeżeli nie chcecie to nie musicie wydawać kasy na SM. Zawsze możecie się potrudzić i kupić talony od graczy.. Na tym serwerze uczyłem się gry, nadal na nim gram. Często odchodziłem w poszukiwaniu innego serwera, lecz żaden nie był taki jak Avek. Zawsze do niego wracam. Tyle z mojej strony. To teraz wchodzić na stronę, rejestrować konta i grać! :D

Opublikowano

Zapomnieliśmy o jednym ważnym szczególe w prezentacji, a chodzi tu konkretnie o księgi umiejętności.

Księgi umiejętności można kupić u instruktorów mocy.

Jedna księga kosztuje zaledwie 80.000 yang.

Informacja o KU została dodana do ogólnych informacji w prezentacji.

ogolneinfo.png

Administratorzy serwera: MasTaH & BzykuS
Procesor: Intel Xeon i7 W3520 4x2(HT)x2.66+ GHz
Pamięć RAM: 24 GB
Łącze internetowe: 1Gbps
Raty (drop/exp/Yang): 300%
Maksymalny poziom: 150

Księgi umiejętności można zakupić u instruktorów!!!

mpc_banner.png

Opublikowano

Serwer to Legenda i jeśli na nim nie grałeś to musisz spróbować swoich sił!

Naprawdę bardzo i to bardzo serdecznie polecam zagrać tutaj ,nawet nowy gracz może stać się tutaj MISTRZEM :-)

Także rusz ten swój zadek i wbijaj na legendarny i najlepszy serwer jakim jest AvalonMT2 :->

Opublikowano

Ja tu grałem 3 lata temu i mam pytanie . Czy nadal jedynym zarobkiem jest bicie mobków i drop kasy z nich ? Bo jeżeli tak to strasznie łatwy serwer .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja tu grałem 3 lata temu i mam pytanie . Czy nadal jedynym zarobkiem jest bicie mobków i drop kasy z nich ? Bo jeżeli tak to strasznie łatwy serwer .

Sposobów zarobienia jest sporo. Drop do v2, Arena Zamkowa, czy też Time Attack dla początkujących. Zawsze można ulepszać przedmioty, ładnie wybonować i sprzedawać ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...