Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage] IgorPOL FIRST MONTAGE || POLSKI SNAJPER

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla hejterów, mam hacki? Jeżeli tak uważasz to chyba bym wstawił więcej unbów czy czegokolwiek a nie clip uzupełniał multi/ultra...Nie interesuje mnie Wasze zdanie ja gram czysto :-Ogólnie kończę z CA, mam nagranych parę 1o1 więc może wstawię(Natan2006 spokojnie :-D ) Możecie robić proofy czy reporty, nagrywając te clipy jedyny program jaki był otwarty z Combatem to FRAPS, nie wiem, ghost aim aim na PPM jak też ktoś napisał...nie dbam o to :-)

HACKÓW NIE MAM. Pozdrawiam.

I chciałem także przeprosić Skibe że posądzałem go o GhostAima, poczytałem, popatrzyłem na youtube na temat spreed i tak dalej...po oglądaniu moich nie których akcji zastanawiałem się o co chodzi bo wyglądało jak Ghost Aim o.O Ale to ten cały spreed czy hit boxy jak to ktoś ujął, Combat Arms to mało dopracowana gra...zależy im tylko na NX, sorry _sk1b4_

Więc jak mi napiszecie że mam ghost aima to pozdrawiam i gratuluję zmarnowanego czasu bo ignoruję te komentarze bo wiem jak ja gram, czysto i bez hacków

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Pierdolisz że nie masz ghosta a widać bez problemu że masz hacki -.-

Pobrałem ten filmik i klatka po klatce widze Twojego "skilla"

tym bardziej moment 3:13 na filmiku to nie trzeba oglądać w spowolnieniu...

biegną dwa typy i aim nie wiedział w kogo trafić i myszka w ułamku sekundy zmieniła pozycje z klatki piersiowej jednego na drugiego

tak samo inne akcje... większość strzałów (około 85%) wchodzi w klate...

śmiechu warty ten Twój skill

w 1:38 to też skill? :]

tak samo bania w 6:30

aż mi się chce śmiać -.-

sygnayr.png
Opublikowano

biegną dwa typy i aim nie wiedział w kogo trafić i myszka w ułamku sekundy zmieniła pozycje z klatki piersiowej jednego na drugiego

aż mi się chce śmiać -.-

Ale ten płacz mnie rozwala, jest z czego się pośmiać... skoro uważasz że ma hacki to wyślij na niego raporta z pełną analizą filmu klatka pod klatce...

Igor też z CA skończyłem, gra już nie warta niczego jak większość graczy to żydy abusery, niemcy abusery i flame, polaczki płacz, kebaby hacki... AC jest fajne, bo tam za gp bronie są takie jak za real kase.

Filmik fajny.

Qardius.png
Opublikowano

Gdyby mi się kurwa jeszcze chciało... na mojej liście zbanowanych ludzi nie ma nikogo poniżej majora i szkoda mi czasu na takie low pizdeczki

które założą nowe konto i będą robić to samo... wokół tego kręci się CA dlatego już w to nie gram :)

sygnayr.png
Opublikowano

aż mi się chce śmiać -.-

Dzięki :-) Tak się przejmuje Twoim zdaniem że ohoho :-) Sam robiłem ten clip i chyba widziałem wszystko klatka po klatce, z resztą co mnie interesuje Twoje zdanie :-)

Ale zapraszam do subskrypcji skoro tak Cię zainteresowało :-) Kończę z CA, może założę sobie noob acc z male by pograć wogla czy go4ca, szkoda mi 50zł by zmieniać tutaj płeć, ale to może i nie wiem kiedy.

Pozdrawiam L3xXuSeK

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Nice. Na przyszłość taka rada. Jak nagrywasz w 0:33 to lepiej 2 snajpy wyjmować szybciej niż z granatem bo celownik widać. Btw na ile magnum?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mam szczerze mówiąc w dupie czy grasz na hackach czy nie 40% graczy w CA coś ma ja wypowiem się tylko na temat montażu który wykonałeś bardzo profesjonalnie :D Gratuluje pomysłu : ) PS: Jaki czas renderingu około ?

sygna2.png
Opublikowano

Nice. Na przyszłość taka rada. Jak nagrywasz w 0:33 to lepiej 2 snajpy wyjmować szybciej niż z granatem bo celownik widać. Btw na ile magnum?

A dzięki :D Nie pomyślałem nawet, magnuma miałem na 7dni ale żal mi kasy było na renewale :P

Mam szczerze mówiąc w dupie czy grasz na hackach czy nie 40% graczy w CA coś ma ja wypowiem się tylko na temat montażu który wykonałeś bardzo profesjonalnie :D Gratuluje pomysłu : ) PS: Jaki czas renderingu około ?

Nie gram, nie gram. Ojej...renderowało mi się chyba 40 może 50 minut. Ale tak długo bo próbowałem TWIXTORA którego z resztą strasznie słabo widać ale to dlatego że pierwszy raz go użyłem :-( I dzięki :-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Hack czy nie hack. Tu sie nie liczy skill tylko montaż.. Takie unby co on tu nabija to nic to samo u Skiby ( pierwszy lepszy hax i tez wale takie rzeczy ) . Ciezko wyczaic czy ktos hackuje a potem Skiba dostraje bana na glownym jak na innych.. A pisal " Nie hakuje i nigdy nie hackowalem"

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Logicznie pomyśleć, gdybym miał hacki to po co wstawiałbym multi kill'e ? Więcej unbów chyba bym wstawił....

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Nie ogarniam po co gadacie, że Igor ma hacki. Grałem z nim ostatnio mixpola i nic nie widziałem, żeby je miał. Oglądam ten film już 4 raz i nie widzę tutaj żadnego nagle magicznego skilla. Więc nie wiem po co go oskarżacie. Film jest dobry i snajpy też niczego sobie. Black magnumem walnąć ultra+ to nie problem duży, dodać jeszcze jego skilla na snajpie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Panowie skoro w miarę się Wam podoba dajcie suba :-) Albo chociaż łapki w górę bo moje hejtery oczywiście unlike :-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Nie ukrywam że pracuję nad tym :-)

A widziałeś zgadłem :D

A takie pytanko oprócz snajpą robisz jeszcze montage np z g36e albo m4 ? fajnie jakbys wykonał z S&D montage

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A widziałeś zgadłem :D

A takie pytanko oprócz snajpą robisz jeszcze montage np z g36e albo m4 ? fajnie jakbys wykonał z S&D montage

Może coś postaram się skręcić :-) ale to nie będzie only S&D Montage :P Bo tą snipką muszę pograć :D

dla mnie wyjebane N1

Dziękuje :-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

nie ma to jak full speed female i wszytko za nxy, po za tym to nie montage tylko fragmovie z freekilami na elicie

dlagimba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...