Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2

d4n1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzieś kiedyś przeczytałem, że FuBu stawia drugi serwer jakoś za niedługo.. coś w stylu Balmora s2.
jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat lub coś proszę o info.

Opublikowano

Pewnie, że otworzą kasa się nie zgadza - dlatego usunęli pelerynki z NPC i kilka rzeczy - sprzedaje banowane postacie / bryłki na allegro - na które ma monopol bo innych banuje. Zarabia sobie na serwerze, ale coraz więcej osób ogarnia i trzeba s2 otworzyć. Szkoda mi jedynie Bambuska. A potem na filmie słyszymy że dał za trutkę 1200 zł ;)

Opublikowano

Yt/Balmora.... i ma więcej siana w miesiąc niż nauczyciel :) Co się bd pindylił tylko ze... metka wiecznie nie bd i bd musiał znaleść prace. ;d

Co do "chujmorki" s2 dość prawdopodobne. :) Ale jak to bd hard wątpię że bd więcej graczy czy cuś... :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak bamus to osoba,ktora sie tma marnuje:)

On teraz bo odszedl zrobil swoj server i by było tak samo:)

Bo FuBu nawet w baze Msql nie potrafi wejsc;)

Opublikowano

Temat S2 balmory walkowany jest juz co najmniej od roku.

Moze i kiedys wystartuja z takowym projektem lecz szczerze w to watpie.

Bambus3k od zawsze byl przeciwny 4Fun'om i Medium'om. Pamietam wielokrotnie wypowiadal sie jeszcze gdy mial AnimeMT2 :)

Jezeli wystartuje to bedzie to dla mnie szooook, co pieniadze potrafia zrobic z ludzmi.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Pewnie, że otworzą kasa się nie zgadza - dlatego usunęli pelerynki z NPC i kilka rzeczy - sprzedaje banowane postacie / bryłki na allegro - na które ma monopol bo innych banuje. Zarabia sobie na serwerze, ale coraz więcej osób ogarnia i trzeba s2 otworzyć. Szkoda mi jedynie Bambuska. A potem na filmie słyszymy że dał za trutkę 1200 zł ;)

Ha! Dokładnie tylko ciekawe ile ludzi przyciągnie "Balmora s2"

Opublikowano

Nawet bym zagrał żeby zobaczyć same ceny xD Jeżeli forfun to może mieć nawet trochę graczy-wydawaczy :P Osobiście nie słyszałem o otworzeniu drugiego pewnie dla tego że na pierwszym mało grałem.

Pozdr.

Opublikowano

Słyszałem, że początek wakacji s2 startuje :)

Zostane Technikiem GG- 46570067

Opublikowano

Słyszałem, że początek wakacji s2 startuje :)

Nawet bym zagrał żeby zobaczyć same ceny xD Jeżeli forfun to może mieć nawet trochę graczy-wydawaczy :P Osobiście nie słyszałem o otworzeniu drugiego pewnie dla tego że na pierwszym mało grałem.

Pozdr.

To niestety nie będzie żadne 4fun , gdyż FuBu nie miałby zarobku na nim. Wiadomo też że na serwerach 4fun jest all u handlarzy.

S2 Balmory to będzie jeszcze cięższy hard od s1 właściwie taki sam jak metin2 polski , tylko że wprowadzą kilka nowości.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja zagrałbym na s2, jeśli był by to serwer 4fun ;)

Niemożliwe, fubu mówił, że hard\medium czyli tak jak balmora.

To niestety nie będzie żadne 4fun , gdyż FuBu nie miałby zarobku na nim. Wiadomo też że na serwerach 4fun jest all u handlarzy.

S2 Balmory to będzie jeszcze cięższy hard od s1 właściwie taki sam jak metin2 polski , tylko że wprowadzą kilka nowości.

Skąd takie info, że to będzie serwer jak PL? Wiesz czy tak o sobie piszesz?

Opublikowano

Bezsensu... Po co 2 prawie takie same serwery ? Jeśli będzie to kolejny hard to na pewno mnie tam nie zobaczycie ;d Liczyłem na 4funa, ale zapomniałem, że FuBu woli pieniądze niż graczy.Ale co mu sie dziwić, musi mieć chłopak za co Sm'y kupować.

spierdalaj polaczku cebulaczku, bardzo dobrze, że zarabia na takich pajach jak wy. Gadałem z małyszem ostatnio, nie mogą dojść do porozumienia czy easy / medium czy hard, na easy nie byłoby to tak, że all u handlarzy. Jak bedzie s2 to na pewno zobaczycie jakis film na kanale jarka, elo.

Opublikowano

Niemożliwe, fubu mówił, że hard\medium czyli tak jak balmora.

Skąd takie info, że to będzie serwer jak PL? Wiesz czy tak o sobie piszesz?

Jak miałem jeszcze lapka z mikrofonem , to siedziałem sporo na TS'ie fubu i kilkakrotnie mówił o tym że będzie to naprawde taki mocny hard , bo s1 jak to powiedział nadaje sie bardziej pod medium.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gadacie,że będzie na początkiu wakacji .. Żeby mieć 1 posta więcej,ja słyszałem na ts że ma w maju jeszcze wystartowac

Na serwach ------------------- kaN

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...