Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe grzyby z video

BrunoBuszmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dopisz ,że hamachi też blokuje security kiss -.- nawet w FAQ to masz

i właśnie chodzi o to ,żeby adblock był włączony bo wtedy reklama się dubluje wielokrotnie -.-

play nie potrzebny jest bo czas jest ustawiony w formulażu wideo więc wystarczy poczekać a tym co nie chodzi mogą mieć jakiś problem ;d

Opublikowano

Działa ;o Pobrałem chrome'a, potem adblock'a, połączyłem się z ip i wszedłem na video - nie wyświetlało się (był biały ekran) i poczekałem kilka sekund, i było zielone... problem w tym, że zrobiłem tak tylko 5 razy i pisze, że już nie ma wideo ;c

Ale te securitykiss łączy mi się tylko z jednym ip ;c

@edit

jest jakiś inny program (darmowy) do zmiany ip?

surprise motherfucker

Opublikowano

ja od poczatku kiedy to wprowadzili dostalem 1300 grzybow, i juz nie mam filmow poprostu dostalem bana, byc moze przez to ze skonczyl mi sie abonament na security i uzywalem anonymoxa ;)

12345ab.jpg

Opublikowano

Działa ;o Pobrałem chrome'a, potem adblock'a, połączyłem się z ip i wszedłem na video - nie wyświetlało się (był biały ekran) i poczekałem kilka sekund, i było zielone... problem w tym, że zrobiłem tak tylko 5 razy i pisze, że już nie ma wideo ;c

Ale te securitykiss łączy mi się tylko z jednym ip ;c

@edit

jest jakiś inny program (darmowy) do zmiany ip?

AOL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...