Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny serwer DarkOrbit - działające (zmodyfikowane) pliki!

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 764
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rejestracja była po hiszpańsku :D

A co do MPC Serwera no to gre samą już mamy zostało tylko kilka poprawek takie jak GG, PP, Handel i wyposażenie no i przetłumaczyć wszystko z Hiszpańskiego :D

Taki serwer to by było dobre rozwiązanie i jeszcze mikro płatności by serwer nie upadł. Teraz każdy gra w podróby i remixy darka bo zwykły dark się po prostu rozjebał ;>

No to zrobić nie serwer MPC tylko jakaś własna nazwa np. Planet Wars.

HAHAHA planet wars :D widze że moja sygna cie zainspirowała :D powiem tak nazwa jest zajeta ale po dogadaniu sie moge ja dać

0572.jpg

Opublikowano

czytam na epvp i pisze że takie coś dodać "C:\Program Files\Java\jre7\bin\java.exe" -jar -Xmx1024m -Xms1024m DO.jar wiem że inne pliki ale może pomoże ? tylko gdzie to dodać i wgl xD

Opublikowano

@UPx2

To był przykład, a nie konkretna nazwa...

Jak już to mój serwer będzie nosił nazwę DarkServer albo coś takiego, nie mam tylko kasy na VPS'a lub dedyka :C

@UP

To się dodaje w pliku "start.bat", ale zamiast ścieżki można wpisać "java" i też powinno działać, tak jest w moich plikach.

Opublikowano

kurde daj może pod icon 8 rev 2 te ulepszenia ja już dużo transferu wywaliłem na ten mega bo sie scinał a po co mi 500 razy te same pliki skoro moge dodac plik do mysql i do do_es i działa spolszczyłem se mapke header troche strone logowania nawet ten obrazek "zagraj teraz" ale nie umiem napisac ruchu npc teleporty by trzeba było zrobic a komendy w cli jakie działaja jak je wpisywac bo na mape ??? chce se wbic kubiki i proty tam dam sb bo to umiem i dałem w grze stara muzyczke :D

0572.jpg

Opublikowano

Proszę bardzo, mam nadzieje że teraz wam się uda postawić serwer

Dziękuje !! twój film mi pomógł już nie mam problemów z uruchomieniem serwera ! <3<3

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

@UP

Musisz zainstalować CAŁĄ BAZĘ DANYCH z moich plików serwerowych, nie możesz używać innej.

Jesli to zrobiłeś - to... dodawałeś ręcznie konto?

Opublikowano

@UP

Może zrobię taki serwer Hamachi jak naprawię błędy z HP :D

Opublikowano

KURDE! pomóżcie, wrzućcie ten plik darkorbitserver_1.0.0.0 czy jakoś tak na jakiś inny hosting, bo mi W MIEJSCU CIĄGLE STOI!!!!!!!! już godzine próbuje to zainstalować i nic, kurwa pomóżcie Plis dam like :) 94% i stoi

Opublikowano

Jutro postaram się wrzucić na inny hosting, ale uploadowanie tego pliku zajmuje ok. 1h :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...