Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny serwer DarkOrbit - działające (zmodyfikowane) pliki!

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 764
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha co to za serwer na 2 mapach są tylko alieny nie ma 2 gali nie ma dmg , nie ma skrótów klawiszowych , nie ma sklepu, nie działają licytacje, nie można wejść na 70 % rzeczy na stronie itd. itd.

Więc z czym wy do ludzi?

Opublikowano

haha co to za serwer na 2 mapach są tylko alieny nie ma 2 gali nie ma dmg , nie ma skrótów klawiszowych , nie ma sklepu, nie działają licytacje, nie można wejść na 70 % rzeczy na stronie itd. itd.

Więc z czym wy do ludzi?

W każdym dziale znajdzie się osoba która tylko narzekać potrafi...

To są dopiero testy więc czego Ty chcesz ?? Myślisz że od razu będziesz miał idealny serwer ??

Zanim coś napiszesz to pomyśl. Od czegoś trzeba przecież zacząć ...

Opublikowano

To są dopiero testy więc czego Ty chcesz ?? Myślisz że od razu będziesz miał idealny serwer ??

z takim gównem to niech nie wychodzą do ludzi

Opublikowano

A Ty myślisz że inne gry od tak powstają ? Od czegoś trzeba zacząć. Założę się że jeżeli z tego ''gówna'' powstanie dobry serwer to od razu zmienisz zdanie.

Jeżeli nie masz zielonego pojęcia o tym to nie wypowiadaj się.

Opublikowano

Więc z czym wy do ludzi?

Czekamy na twój serwer, mam nadzieję że wszystko będzie działać, nie będzie bugów, będzie 200 map, na każdej mapie nowy alien, 10 firm, strona będzie wyglądała zajebiście.

Jak zrobisz chociaż trochę z tego serwera - to napisz ;) Chociaż i tak się to nie stanie.

Serwer był na sprawdzenie czy gracze będą mogli się połączyć i czy walka będzie działała poprawnie, nawet mapa nie została jeszcze zmieniona, nie mamy panelu admina, nic - tylko to, więc ogarnij się i łagodnie mówiąc - spierdalaj.

Wszelkie nowości będą pokazywane na moim kanale YouTube:

Nie reklamuj.

Opublikowano

#Tovlat.

Zajebista robota ;) .. widac znasz sie , poprawiles hp itp .. to juz pliki wyjebane w komos

Gdybys ( nie musisz ) sprobował zrobic gg/pp/hangar to był bys miszczem miszczow ::DDD .. cudowine by było

#Czekam na start servera <33

mogl bys jeszcze podac dziszejszą godz ?

Opublikowano

Dzięki :)

GG prawdopodobnie będzie, ale jeszcze nie teraz.

Sklep również będzie ;)

Godzina nie jest dokładnie znana, ale wieczorem.

Opublikowano

Jestem zmuszony poprosić, abyś nie wykorzystywał pozycji tego tematu do reklamy serwera.

Opublikowano

Jestem zmuszony poprosić, abyś nie wykorzystywał pozycji tego tematu do reklamy serwera.

To jest jego temat.. to sobie mozesz jedynie na dwor wyjsc

Jego temat , jego tu't jego server .. dal tut'a dał pliki i teraz prezentuje server

Wiec cichutko :* skarbie, i idz na dwor lepiej .. to ze masz moda to nic nie znaczy ze se rzadzic mozesz

Opublikowano

Nie chcę się mądrzyć, ani warna wyłapać, ale beta testy jego własnych (co prawda zmodyfikowanych) plików to nie reklama serwera.

Takimi testami można dużo dziur oraz bugów odkryć, a bez ludzi samemu jest ciężko takie rzeczy wyłapać.

Opublikowano

Nie chcę się mądrzyć, ani warna wyłapać, ale beta testy jego własnych (co prawda zmodyfikowanych) plików to nie reklama serwera.

Takimi testami można dużo dziur oraz bugów odkryć, a bez ludzi samemu jest ciężko takie rzeczy wyłapać.

Miszczu zawsze musi swoje 9482 zeta wjebac .. i zawsze ma jakies ale

A jak przed chwilą stworzył badziewny temat o aukcji to myślalem ze z krzesła jebne ...

#Miszczu tak jak kolega up

Sam bugow nie odkryjesz a z ludzmi to jest szybciutko

#edit

Hahaha i juz % .. bo powiedziałem prawde i tera ma focha hahhaha

Opublikowano

Chodzi mi o finalny serwer.
Opublikowano

Chodzi mi o finalny serwer.

Jak widać na finalny serwer jeszcze nie ma co liczyć jak napisał Tolvat "jak dopracuje silnik do końca to dopiero" (Trochę to potrwa), więc napisanie tego posta mija się z celem.

Prace nad silnikiem mogą trwać miesiąc, kwartał, a nawet rok i może o nim zapomnieć.

Aleee ... jak już napisałeś to jest, nic nie zaszkodzi.

Moim zdaniem powinno się pisać o takich rzeczach przed lub po fakcie dokonanym.

Zaznaczam też, że to jest tylko moja sugestia i ktoś może się z nią nie zgodzić. (Do tego jest forum i taki jest jego cel)

Opublikowano

@Miszczu.

Nie ma sprawy, założę nowy temat, ale tak jak koledzy wyżej napisali - ten "serwer" miał i ma być do testów, szukania bugów oraz błędów, testowania czy ludzie będą mogli się połączyć itp.

Nie wykorzystuję tego że temat jest podpięty i popularny - ludzie i tak by zauważyli że napisałem o moim serwerze w dziale "DarkOrbit" :)

Ale skoro trzeba - to nie ma problemu, jak wyjdzie wersja Alpha lub Beta serwera to założę nowy temat, zgoda?

A co do udostępniania plików - pliki moich serwerów nie będą udostępniane, np. pliki z skryptami eventów, itp. Miszczu oraz Anonymous dali dobry powód - DarkOrbit to nie Metin2.

Opublikowano

@Miszczu.

Nie ma sprawy, założę nowy temat, ale tak jak koledzy wyżej napisali - ten "serwer" miał i ma być do testów, szukania bugów oraz błędów, testowania czy ludzie będą mogli się połączyć itp.

Nie wykorzystuję tego że temat jest podpięty i popularny - ludzie i tak by zauważyli że napisałem o moim serwerze w dziale "DarkOrbit" :)

Ale skoro trzeba - to nie ma problemu, jak wyjdzie wersja Alpha lub Beta serwera to założę nowy temat, zgoda?

A co do udostępniania plików - pliki moich serwerów nie będą udostępniane, np. pliki z skryptami eventów, itp. Miszczu oraz Anonymous dali dobry powód - DarkOrbit to nie Metin2.

Tovalt co do tych plikow , chodzi mi np o udostępnienie plikow , np ze zchodzi hp odrazu te naprawione bugi , a twoje pomysly/event i wgl to nie chce ;)

pytam i zwracam sie z prosba , czy naprawione pliki , mogl bys udostepnic :) .. przykładowo z gg/pp , hangar itp

Opublikowano

@samios

Będę umieszczał tylko pliki które według mnie nie zbliżą serwerów na tych plikach zbytnio do serwerów BigPointa - BP w końcu też musi z czegoś "żyć", poza tym, prędzej czy później dowiedzą się o tych plikach, i na pewno tego w spokoju nie zostawią.

Opublikowano

filip226, dnia 28 Kwie 2013 - 23:48, napisał:

wam też to muli strasznie?

Przy 2 kartach z grą do testów ataku miałem zużycie procesora na poziomie większym niż 90%.

tolvat, dnia 29 Kwie 2013 - 13:05, napisał:

@Miszczu.

Testy tych plików możesz jak najbardziej przeprowadzać przez ten temat, jednak jeżeli zdecydujesz się na stworzenie serwera zrób osobny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...