Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny serwer DarkOrbit - działające (zmodyfikowane) pliki!

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 764
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

1. Flash Ci się nie wczytał... nie wiem czemu ;c Mi się teraz mapa nie wczytuje, bo mam black screena.

2.Sprawdź czy jesteś administratorem komputera ;)

Opublikowano

@UP

1. Flash Ci się nie wczytał... nie wiem czemu ;c Mi się teraz mapa nie wczytuje, bo mam black screena.

2.Sprawdź czy jesteś administratorem komputera ;)

Urchom jako administrator, jestem adminem kompa...

Opublikowano

@pare razy up|||| eż miałem problem z wbiciem na strone 127.0.0.1 czy jakoś tak, ale zmieniłem w proxy na 127.0.0.1 port 80 i działa, tylko czarny ekran i na mape się nie loguje :C

@up ok

edit dalej to samo !!!!!!!!!!!!!!!!

teraz jestem na netbooku (win x32[lol]) to co mam wpisać w tym start.bat ? tteraz mam wpisane :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Zamierzasz jakoś modernizować system ruchu? Bo teraz można się teleportować z jednego końca mapy na drugi.

Opublikowano

@pare razy up|||| eż miałem problem z wbiciem na strone 127.0.0.1 czy jakoś tak, ale zmieniłem w proxy na 127.0.0.1 port 80 i działa, tylko czarny ekran i na mape się nie loguje :C

@up ok

edit dalej to samo !!!!!!!!!!!!!!!!

teraz jestem na netbooku (win x32[lol]) to co mam wpisać w tym start.bat ? tteraz mam wpisane :

To jest ukryta treść, proszę

pomoże ktoś ?

Opublikowano

dasz rade dodać all mapy i cli napraw bo jedyne komendy które mi ruszyły to j skok jak na porcie stoje :D i b sel surek :D

0572.jpg

Opublikowano

@Miszczu.

Jak to - teleportować? o.O

Wysłać do serwera pakiet w stylu "1|16000|16000|15999|15999"

Opublikowano

@UPx2

Wejdź do bazy danych -> tabela "cuentas" i szukaj kolumny "mapa", zmień to na "1".

Zrestartuj serwer, i już.

@Miszczu.

Błędy zostaną naprawione, ale aktualnie sam nawet nie mogę wejść na mapę bo mam black screena i nie wczytuje się flash :/

@exide

Po co nam o tym piszesz?

@DOWN

Myślisz że ktoś zna wszystkie komendy których używa BigPoint :D?

Opublikowano

tolvat chyba ja jestem jakiś glupi ale nie moge znaleźć tej bazy danych ;x

i powiedz jescze czy da się zwiększyć rozdziałke bo mam mały kwadrat

Opublikowano

@up bo chce się dowiedzieć jakie te komendy są -.-

Pakiet na stworzenie statku to od serwera do klienta

0|C|...
Opublikowano

ja zrobiłem wszystko jak na videotut i ładnie mi śmigało ale po wyłączeniu i włączeniu czarnego okienka od startu już mapka nie działa

Opublikowano

Nie wiem co się z tą mapą dzieje, cały czas działała prawidłowo, to wygląda tak jakby ktoś ją wyłączał :D

Opublikowano

Pliki działają ale nadal mają mało wspólnego z darkorbit nie można zmienić statku,wyposażenia,załadować się surowcami ani pobić kubików czekam na coś bardziej rozwiniętego ale wiem że od czegoś trzeba zacząć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...