Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny serwer DarkOrbit - działające (zmodyfikowane) pliki!

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 764
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do publikacji również uważam że publikacja nie ma sensu, gdyż będzie setka serwerów, każdy pusty i nudny :\

Opublikowano

ale jak ktoś chce z kolegami zagrac i zrobic serwer dla kolegów ? powinien dawac pliki serwerowe ale za sms ale kasę by zarobił

Opublikowano

ale jak ktoś chce z kolegami zagrac i zrobic serwer dla kolegów ? powinien dawac pliki serwerowe ale za sms ale kasę by zarobił

A potem bieganina po sądach

jp8p35.png
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem poprawione pliki nie powinny sie ukazać ale powinniśmy utworzyć jeden serwer na dobrej maszynie bez lagów ale pewnie jeszcze potrwa zanim pliki zostaną dopracowane

:-)

Opublikowano

Ogarnij się. Spamujesz jakimiś głupimi pytaniami. Najpierw się zastanów a potem coś napisz.

Przecież ledwo co powstał jakiś silnik i nie będzie od razu nie wiadomo jakiego serwera.

Powstanie ''prawidłowego'' priva to kwestia czasu, więc trzeba tylko spokojnie czekać :D

A udostępnienie poprawnych plików po prostu mija się z celem całego projektu. Chyba lepiej żeby był jeden bądź kilka serwerów na których grałoby wiele osób, niż kupa serwerów na których będzie grało po 5 osób.

edit: Jak już nie możecie wytrzymać to polatajcie tutaj :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Sieci Hamachi:

DarkPVP_01

DarkPVP_02

DarkPVP_03

DarkPVP_04

DarkPVP_05

Hasło: darkorbit

STARTUJEMY O 20:10!!!

IP: http://25.129.71.198/

Zwyczajnie się rejestrujecie :)

Opublikowano

Zdaje się że host niewytrzymał pod naporem cos koło 25 połączeń :P No ale cóż, na kompie więcej nie zdziałasz...

Opublikowano

Nie chodzi tu o host, skrypt odpowiadający za rejestracje szwankuje.

Ludzie ja czekałem na DO priva 2 lata :) Więc siedźcie na dupach i czekajcie jeszcze te 10 minut. :)

Opublikowano

Aha, bo Tolvat mi na hamachi pisał że strona laguje, to myślałem że to przez napór ludu, ale jeżeli to nie to to przepraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...