Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanie czemu nie połączycie sił z drugim zespołem ?

Gracze mieli by dwa razy szybciej serw i było by mniej bugów .

Bo każdy robi to na innych plikach Miszczu robi na swoich a tolvat na swoich.

jp8p35.png
  • Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są to te same pliki tylko z ich poprawkami .

Dokładnie, tylko że Miszczu modyfikuje oryginalne pliki ICOn8 a TolvaT ze swoich plików robi jeszcze lepsze więc każdy ma co innego.

jp8p35.png
Opublikowano

A może zrobicie tak że jak się zabije swojego to też sam się deda nasz statek.

Lepiej -1000 uri ~Bo tyle będzie kosztowała naprawa :P

@Edit A żeby być w topce na stronie musicie być w top 8 a nie top 9 :P

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Przecież jest od 1 do 9 miejsca na głównej stronie, w czym problem?

Dokładnie, tylko że Miszczu modyfikuje oryginalne pliki ICOn8 a TolvaT ze swoich plików robi jeszcze lepsze więc każdy ma co innego.

Na odwrót :x

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie 10-25k uridium na start, naprawa będzie kosztować 1000 uridium. Ammo PRAWDOPODOBNIE nie będzie się kończyć.

Mimo to wszystko jest jeszcze do ustalenia, i może ulec zmianie, to co tu opisałem to jedynie moja obecna wizja tego serwera.

A co jak ktoś będzie tak lamić ze nic nie ubije a będzie dedać i nie będzie jak miał się wyrepać bo mu braknie uri ?:D

LOL

Opublikowano

A co jak ktoś będzie tak lamić ze nic nie ubije a będzie dedać i nie będzie jak miał się wyrepać bo mu braknie uri ? :D

Jeśli aż tak źle ci idzie ubijanie statków to idź na normalne DO bić straunerki na x-1

Opublikowano

A co jak ktoś będzie tak lamić ze nic nie ubije a będzie dedać i nie będzie jak miał się wyrepać bo mu braknie uri ? :D

Nowe konto ^^? Raczej jak ktoś minimalnie ogarnia to nie powinno mu tego uri zabraknąć, zresztą coś się wymyśli, np. zmiana statku na inny?

Opublikowano

Ajj przemex od razu takie nerwy, niee ja o sb tym razem nie piszę lecz piszę o sytuacji która by się mogła wydarzyć komuś innemu :D

A i wyżej toczy się dyskusja która dotyczy kar za dedanie swoich.

Więc przedstawię moją propozycję.

Według mnie taka kara powinna być albo taka: -1000 uri za 1 -2000 uri za 2 -4000 uri za 3 itd itd. albo -5% do ataku/hp/osłony na ileśtamczasu i następnie tak samo jak z uri czyli 2x większa kara

LOL

Opublikowano

@Up Kto wie, jak zobaczą że dużo os gra na privach to może coś ze swoją grą zaczną robić w dobrą stronę.

Prościej było by wszystko samemu napisać, totalnie od nowa.

Ewentualnie wzorując się na tym .. jak kto woli, jak kto umie.

Dlatego ten serwer jest pisany od zera :x

Opublikowano

@przemek nie oni przeciesz lubią kasę a dużo serwerów = mało graczy = mało kasy. tak więc pewnie sprawa w sądzie.Ale ja mam nadzieje że jednak nic nie zrobi :D

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Cóż, wymyśliliśmy ciekawy sposób na ranking graczy oraz dodatkową funkcjonalność. Zapewniam, że nie będziecie się nudzić.

Opublikowano

Mam nadzieje oraz czekam z niecierpliwością :)

Co do spraw za pliki serwerowe

Heh

Nie wytoczą sprawy ponieważ jest to nie opłacalne

Więcej zapłacą za prawników itp. niż tracą na pojedyńczym serv.

Tak samo było z mt2

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...