Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

To jeszcze działa ?

Nie. Robiłem trochę strony ostatnio w tym tygodniu, ale nie wiem czy cokolwiek kiedykolwiek z tego będzie :3

Opublikowano

Cóż, wybaczcie, że nieco Was z Wrednym zawiedliśmy. Aczkolwiek teraz nie pełnię żadnej funkcji na MPC i w żadnym innym miejscu, co pozwala mi uzyskać nieco wolnego czasu. Postanowiłem, że przeznaczę go na rozwijanie serwera. Tempo prac nie będzie tak szybkie jak w trakcie wakacji (z wiadomych powodów), jednak z pomocą Anonymousa wszystko powoli będzie szło do przodu. Niedługo zaktualizuję pierwszy post w tym temacie wzbogacając go o informacje na temat aktualnego rozwoju całego serwera oraz modelu rozgrywki.

Opublikowano

No w końcu :D czyli wtedy nie kłamałeś za parę lat będzie PVPU :D

P.S Czyli z Wrednym nas zawiodłeś, a Anonymusz będzie ci teraz pomagał. Niektórzy mogą się nie połapać :>

Cóż, wybaczcie, że nieco Was z Wrednym zawiedliśmy. Aczkolwiek teraz nie pełnię żadnej funkcji na MPC i w żadnym innym miejscu, co pozwala mi uzyskać nieco wolnego czasu. Postanowiłem, że przeznaczę go na rozwijanie serwera. Tempo prac nie będzie tak szybkie jak w trakcie wakacji (z wiadomych powodów), jednak z pomocą Anonymousa wszystko powoli będzie szło do przodu. Niedługo zaktualizuję pierwszy post w tym temacie wzbogacając go o informacje na temat aktualnego rozwoju całego serwera oraz modelu rozgrywki.

1377808813-U903831.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Długie godziny planowania oraz programowania za nami i wiemy jaki będzie ostateczny kształt serwera. Z tej okazji mamy dla was krótki filmik :-)

Opublikowano

Heh. Minął rok i nagle coś udało wam się zrobić, a nawet nie bo to jeszcze zapowiedzi. Będzie tak jak wtedy? że sobie odpuściliście? Tyle gadania że gra będzie gotowa tego i tego dnia i tyle czekania i dopiero dzisiaj zachciało wam się robić.

To nie wypali (tak jak każdy priv darkorbit). Po jakimś czasie wam się to znudzi albo nie będzie chciało nic robić żeby gre ulepszyć.

Opublikowano

To będzie na starych plikach ?

Będzie jedna gala, PP, jakieś rzeczy typu emp, bez gówien czy coś zmieniasz ?

Będziesz to robił od nowa ? Czy może masz gdzieś zapisane te pliki ?

I jeszcze ,, wrota '' jedna firma je robi i przy okazji osłania przed innymi firmami, będzie to ? Jeżeli tak to jaka nagroda dla firmy ?

Była jeszcze taka zajebista tabelka z alienami, nagroda adekwatna do HP, to też będzie ?

pyhvh7E.png

Opublikowano

To będzie na starych plikach ?

Będzie jedna gala, PP, jakieś rzeczy typu emp, bez gówien czy coś zmieniasz ?

Będziesz to robił od nowa ? Czy może masz gdzieś zapisane te pliki ?

I jeszcze ,, wrota '' jedna firma je robi i przy okazji osłania przed innymi firmami, będzie to ? Jeżeli tak to jaka nagroda dla firmy ?

Była jeszcze taka zajebista tabelka z alienami, nagroda adekwatna do HP, to też będzie ?

Na pewno będzie PP, emp, smarty itd. również. Serwer opiera się na plikach, na których miała działać nowa wersja PvPu (jak spojrzałem na ilość kodu, którą tam z Wrednym napisałem to pierwsze wrażenie - "wow" :P). Co do samego modelu rozgrywki, to będzie on opierał się <prawdopodobnie> na czymś, co część z Was zna z ubiegłego roku, aczkolwiek urozmaiconego, aby cały czas był cel, do którego należy dążyć.
Opublikowano

Co do samego modelu rozgrywki, to będzie on opierał się <prawdopodobnie> na czymś, co część z Was zna z ubiegłego roku, aczkolwiek urozmaiconego, aby cały czas był cel, do którego należy dążyć.

Aby cały czas był cel do którego należy dążyć to trzeba zrobić normalny serwer z normalnymi alienami, nagrodami za nie + rangi jak w DO. Start od 0.

Jedynie wtedy jest jakiś sens grania dłużej(grałem na wielu privach PVP-only i powiem tak, po 10 minutach wyłączałem i już więcej nie włączałem, bo nie było po co).

PS.

119494d1391033692-pomoc_przy_zakupie_ar1

Opublikowano

Ja bym proponował abyś zrobił 90% obecnego DO, pety, pp i inne pierdoły, jak kolega wspomniał zaczynało by się od 0ra bo inaczej gra jest bez sensu, różnica by była taka że za alieny np wszystko by leciało x3, jak i z bonusowych... I 0 botów ;d

I tak można by grać  i grać :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ten serwer już nie istnieje, po co ten temat na open?

KLIKNIESZ? <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...