Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam fajny pomysł polegający na tym że za zabitego gracza dostawało by się PKT Pvp, a za te punkty Pvp można było by kupować rożne bostery np: 25% więcej obrażeń itp. :)

Coś w stylu dodatkowej waluty.

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Pomyślę, a na pewno nazwę to inaczej (Miszczu oraz NoobKiller pewnie by się czepiali że od nich odgapiam).

Opublikowano

można zrobić że za graczy będzie leciała urka i jeżeli zabiłaś 2 graczy podrząd dostaje x2 większą nagrode i tak dalej do póki nie zginiesz ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

@UP

To że leci za nich uridium jest już zrobione od dawna :)

Co do 2. byłoby to zbytnie ułatwienie, a dlaczego - to dowiecie się wkrótce ;)

Opublikowano

@UP

Napisali że będzie się zbierać "Punkty PVP" i tak to też nazwali.

Opublikowano

2@up prawda :) ale o tym ze te punkty można wymieniać na inne przedmioty nic nie napisali wiec pomysł można wprowadzić tylko pod inną nazwą :)

Jak cos fajnego wpadnie mi do głowy dam znac xD

Opublikowano

@UP

Zagrasz tam gdzie będziesz chciał :)

Poza tym, jeśli serwer wyjdzie szybciej to nie znaczy że będzie lepszy - to może znaczyć wręcz przeciwnie ;)

Opublikowano

@UP

Zagrasz tam gdzie będziesz chciał :)

Poza tym, jeśli serwer wyjdzie szybciej to nie znaczy że będzie lepszy - to może znaczyć wręcz przeciwnie ;)

Dobrze mówisz

Opublikowano

@Thumbala

Serwer robię również dlatego - że chcę mieć satysfakcję że udało mi się zrobić z "niczego" - "coś".

Kto będzie grał ten będzie grał :)

Poza tym, liczy się atmosfera, gracze, zabawa, a nie to kto szybciej zrobi serwer.

A tak btw. skąd wiesz że zrobią lepiej, skoro nie miałeś okazji zobaczyć mojego serwera ^^?

To że Lord i Anonymous są moderatorami to wcale nie znaczy że są lepsi od przeciętnych użytkowników.

Opublikowano

tolvat, dnia 02 Maj 2013 - 20:31, napisał:

@Thumbala

Serwer robię również dlatego - że chcę mieć satysfakcję że udało mi się zrobić z "niczego" - "coś".

Kto będzie grał ten będzie grał :)

Poza tym, liczy się atmosfera, gracze, zabawa, a nie to kto szybciej zrobi serwer.

A tak btw. skąd wiesz że zrobią lepiej, skoro nie miałeś okazji zobaczyć mojego serwera ^^?

To że Lord i Anonymous są moderatorami to wcale nie znaczy że są lepsi od przeciętnych użytkowników.

TO, ZGADZAM SIE

Twój serwer będzie lepszy, co z tego że są moderatorami skoro to gimbusy? W tym jeden z nich chodzi do specjalnego osrodka szkolno-wychowawczego w Lęborku (gimnazjum specjalne nr 4, on juz wie o co chodzi)

Wierze w ciebie i zycze powodzenia. Na pewno na nim zagram i pomoge ci jak tylko bede mogl zeby ten serwer byl lepszy.

//Jeżeli już chcesz zgrywać cwaniaka, to zbierz lepsze informacje, bo szkoła specjalna w Lęborku ma nr 6 ;)

M.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

A mam pytanie na tym serwerze na start będzie jaki lvl typu 18 czy raczej od 1lvl, i czy będzie blokada na dostęp map czyli że 2gala od 10lvl bo fajnie by było jak by lvl się od zera nabijało

Opublikowano

Zeus

Noobek i miszcuz robią server pvp

a tovalt robi pvp i normal server tylko z ratami x4

czyli za dk 150 uri to masz x4 razy ta urke itp

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

@UPx2

Będzie tylko 1 mapa do walki, ew. 2 lub 3.

@UP

Ja robię tylko serwer PvP o.O

@Maggot

Dzięki za wsparcie, ale to o specjalnej szkole mogłeś pominąć ;)

Opublikowano

TO, ZGADZAM SIE

Twój serwer będzie lepszy, co z tego że są moderatorami skoro to gimbusy? W tym jeden z nich chodzi do specjalnego osrodka szkolno-wychowawczego w Lęborku (gimnazjum specjalne nr 4, on juz wie o co chodzi)

Wierze w ciebie i zycze powodzenia. Na pewno na nim zagram i pomoge ci jak tylko bede mogl zeby ten serwer byl lepszy.

//Jeżeli już chcesz zgrywać cwaniaka, to zbierz lepsze informacje, bo szkoła specjalna w Lęborku ma nr 6 ;)

M.

Już dał 5 % za darmo ?

A i szkoła specjalna czyli mam rozumieć coś w stylu gumisiów ? Jeśli wiesz o co mi chodzi . A co do tematu liczę na szybki filmik z prac .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Znacie przybiżony czas kiedy będzie zrobione PVP ?

/ to nie temat o szkołach specjalnych ;d takie rzeczy o waszych zainteresowaniach na pw załatwiajcie

Opublikowano

Oj widzę że Lord ( xD) i NoobKiller mają coraz więcej przydupasów.

BTW:

Tolvat życzę Ci powodzenia w tworzeniu serwera, wierzę że zrobisz lepszy serwer niż te dwie osoby.

BTW 2:

Pamiętam jak Szymon1215 (Lord Szymon) wyzywał mnie od grubasów (tak naprawdę do otyłości mi jeszcze troooochę brakuje),a teraz Maggotowi pisze żeby zebrał lepsze informacje,oj hipokryzjo, ale wybaczę osobie która chodzi do szkoły specjalnej.

Rozmowy na temat innych userów forum prosiłbym prowadzić na PW gg lub w inny sposób. Temat ten nie jest po to aby go zaśmiecać swoimi hejtami. To co macie między sobą zachowajcie dla siebie nie każdy ma ochotę to czytać

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Maggot666, jesteś zwykłym marnym trollem i ciesz się że wyrwałeś ostatnio tylko 7 dni, bo gdyby to ode mnie zależało dostałbyś perma.
Nie wiem jak w tym przypadku dlatego nie odniosę się, ale najpewniej znowu szuka taniej sensacji.. + dupa cię boli że koleś z gimbazy potrafi zrobić coś, czego ty nie umiesz?
Co do tematu jest to ciekawe - koncepcja serwera tylko do walk graczy, chociaż podejrzewam że serwer pvp jeśli nie zostanie zareklamowany na innych rzeczach typu e..p czy forum pbdo - będzie dead serwerem.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...