Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Na początku wszyscy, potem jeśli okaże się że będą lagi - ustawimy maksymalną ilość osób, i kto pierwszy ten lepszy :)

@EDIT

Trochę o klanach:

• Założenie klanu będzie kosztowało 50k Uridium
  • Za dołączenie do klanu (nie za wysłanie podania) - będzie brana opłata w wysokości 10k Uridium
  • Będzie można ustalić - jaki poziom jest wymagany jako minimalny (osoba z niższym poziomem nie będzie mogła nawet wysłać podania)
  • Za każdego zabitego wroga (z innej firmy) - każda osoba z klanu będzie dostawać po 5k Uridium oraz 15k Kredytów
  • Klan który przez tydzień utrzyma swoją pozycję (Top 1) dostanie 100k Uridium klanowych, czyli takich - które będzie można dawać osobom z klanu, będzie je można również wpłacać (tak jak kredyty)

@EDIT 2:

Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli - nie będzie ograniczenia osób!

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Na początku wszyscy, potem jeśli okaże się że będą lagi - ustawimy maksymalną ilość osób, i kto pierwszy ten lepszy :)

@EDIT

Trochę o klanach:

• Założenie klanu będzie kosztowało 50k Uridium
  • Za dołączenie do klanu (nie za wysłanie podania) - będzie brana opłata w wysokości 10k Uridium
  • Będzie można ustalić - jaki poziom jest wymagany jako minimalny (osoba z niższym poziomem nie będzie mogła nawet wysłać podania)
  • Za każdego zabitego wroga (z innej firmy) - każda osoba z klanu będzie dostawać po 5k Uridium oraz 15k Kredytów
  • Klan który przez tydzień utrzyma swoją pozycję (Top 1) dostanie 100k Uridium klanowych, czyli takich - które będzie można dawać osobom z klanu, będzie je można również wpłacać (tak jak kredyty)

@EDIT 2:

Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli - nie będzie ograniczenia osób!

Bo zajebisty achtung to załatwił! :)

Co do bety to dzisiaj po poludniu/wieczorem.

Jestescie gotowi?! :D

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Bo zajebisty achtung to załatwił! :)

Co do bety to dzisiaj po poludniu/wieczorem.

Jestescie gotowi?! :D

Jesteśmy gotowi !!!!!!!!

Opublikowano

Tolvat i Achtung zapowiada się ciekawie ale czy to będzie lepsze od lorda Szymona i noobka obawiam się że tak czekamy pozdrawiam powodzenia myślę że to bedzie w godzinach 14 - 18

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

@UP

Cały czas myślimy - co dodać, co zmienić, co ulepszyć, tak aby gracze czuli się jak najlepiej, ale to czy serwer im przypadnie do gustu nie jest już od nas zależne :)

Prawdopodobnie na start odbędzie się jakiś mały event, dzięki któremu ktoś będzie mógł już na starcie być lepszy od innych, jednak nie zbyt dobry :)

Opublikowano

Wiadomo, różne eventy bardzo dobra rzecz. Gracze wtedy widzą że administracja zajmuje się serwerem.

A myślicie aby wprowadzić jakieś płatności SMS, wiadomo maszyna kosztuje.

Opublikowano

@UPx2

Jedyne co na razie JA planuję to zbierać ew. pieniądze na drugi serwer, normalny.

Ale to dopiero się stanie gdy zacznę przepisywać silnik, bo ten który dostaliśmy jest w 3/4 po hiszpańsku i czasem nie kumam co robi jakaś funkcja jeśli nie zajrzę "do środka".

Opublikowano

Tolvat, ja proponuje wam dodać Chat Moderatorów, aby kontrolowali czat. Wiadomo, z emocji ludzie potrafią różne rzeczy napisać. Dzięki temu nie byłoby kłótni i sprzeczek, a na serwerze panowałaby lepsza atmosfera.

Opublikowano

Tolvat, ja proponuje wam dodać Chat Moderatorów, aby kontrolowali czat. Wiadomo, z emocji ludzie potrafią różne rzeczy napisać. Dzięki temu nie byłoby kłótni i sprzeczek, a na serwerze panowałaby lepsza atmosfera.

Oprócz czatu (który nie wiem czy będzie teraz na becie czy nie) będzie udostępniony dla was serwer Teamspeak, gdzie bedziecie mogli zglaszać bugi itd. :)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Oprócz czatu (który nie wiem czy będzie teraz na becie czy nie) będzie udostępniony dla was serwer Teamspeak, gdzie bedziecie mogli zglaszać bugi itd. :)

Tak jak Achtung napisał - będzie TeamSpeak, gdzie będą siedzieć moderatorzy, administratorzy oraz inne osoby.

Na becie czat będzie włączony, nie wiem jednak czy będzie działał poprawnie, mam nadzieję że tak, jeśli nie - damy wam TSa kiedy go zrobimy.

Opublikowano

Tak jak pisałem - testy otworzymy ok. 30min-1h po tym jak otrzymamy wszystkie potrzebne dane do dedyka.

Dopiero jest godz. 14.00 więc spokojnie, chociaż... to JUŻ 14.00 :P

Opublikowano

Tak jak pisałem - testy otworzymy ok. 30min-1h po tym jak otrzymamy wszystkie potrzebne dane do dedyka.

Dopiero jest godz. 14.00 więc spokojnie, chociaż... to JUŻ 14.00 :P

Wiem narazie jestem spokojny ale dziś chciałbym polatać też na tym serwerze ;)

sigpic2025_1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...