Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzięki za odp:)

Jeszcze jedno pytanko:)

My będziemy musieli pobrać te pliki żeby wbić na serwer?

Nie
  • Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up czy tak ciężko przeczytać te pare stron ?? pisał już wcześniej o tym -.-

nie nabijaj Sb postów, skoro sie ktoś pyta to odpowiedz a nie pieprzysz glupio...

SERWER ma być otwarty miedzy 15-16

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Serwer testowy zostanie włączony w godzinach 15-16 (wina Achtunga), pamiętajcie że napisałem:

To jest ukryta treść, proszę

Robot naprawiający gotowy - teraz EMPy.

Zbliża sie ta godzina zdarzycie do 15 czy o 16 bedzie ?
Opublikowano

To jak jeszcze nie odpaliłeś , czekamy do której się wyrobisz ? kiedy załączysz serwer ?

@Edit Tolvat napisz kiedy załączysz serwer bo ja czekam i nie moge sie doczekać wczoraj na serw lorda i noobka czekałem 10 h i nic nie dali hasła..

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

Zamówienie na serwer niestety nie zostało zrealizowane tak szybko jak myśleliśmy że będzie, jesteśmy zmuszeni czekać aż firma hostingowa zrealizuje zamówienie do końca. Jestem w stałym kontakcie z osobą odpowiedzialną za serwer, ale nie mam pojęcia ile może to potrwać (zamówienie zostało złożone już wczoraj).

Myślałem nad zrobieniem malutkich testów na Hamachi, ale nie wiem czy chciałoby wam się czekać aż załaduje się strona, potem mapa itp.

Opublikowano

Zamówienie na serwer niestety nie zostało zrealizowane tak szybko jak myśleliśmy że będzie, jesteśmy zmuszeni czekać aż firma hostingowa zrealizuje zamówienie do końca.

Myślałem nad zrobieniem malutkich testów na Hamachi, ale nie wiem czy chciałoby wam się czekać aż załaduje się strona, potem mapa itp.

To poczekajcie na to zrealizowanie .. może do 30 min się uwiniecie pozdrawiam

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

To poczekajcie na to zrealizowanie .. może do 30 min się uwiniecie pozdrawiam

Czekam cały czas :)

O lool to ile trzeba czekac

Nie wiemy ;C

@Edit

Mogę wam obiecać, że jako rekompensatę - na starcie serwera zostanie zorganizowany wielki event, m.in. na mapie "???".

Opublikowano

a myślałem że troszke polatam... :P

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

a myślałem że troszke polatam... :P

Jeśli serwer otrzymamy np. o 17.00 to testy potrwają na 99% do 21.00 lub dłużej, a może nawet całą noc, jeżeli nie będzie większych błędów.

Opublikowano

Jeśli serwer otrzymamy np. o 17.00 to testy potrwają na 99% do 21.00 lub dłużej, a może nawet całą noc, jeżeli nie będzie większych błędów.

czyli dziś nic z tego ? :(

Opublikowano

czyli dziś nic z tego ? :(

Zrobimy dla Was te testy!

Opublikowano

Z tego co piszecie możemy wywnioskować że testy się odbędą od razu jak dostaniemy serwer a wtedy tu tolvat wam napisze więc nie róbcie spamu już z tymi pytaniami kiedy i kiedy

Opublikowano

Z tego co piszecie możemy wywnioskować że testy się odbędą od razu jak dostaniemy serwer a wtedy tu tolvat wam napisze więc nie róbcie spamu już z tymi pytaniami kiedy i kiedy

Każdy wie kiedy kiedy ? jak dostaną nie spamować ogar ?

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

@zeus

Dla Ciebie to przecież dobrze, bo i tak wróżysz nam DDoSy od BigPointu (haha).

@top

Osoba odpowiedzialna za serwer nie odpisuje - prawdopodobnie jest zajęta, serwer może już jest, a my po prostu o tym nie wiemy ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...