Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że samo zainteresowanie na mpc jednym jak i drugim serverem będzie duże :) Ale fakt faktem reklama przyda się napewno

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie... tak jak napisał @kombass - sprawy typu "uu ty chodzisz do szkoły specjalnej jesteś debilem" załatwiajcie sobie na PW.

@WojoPiotr

5% za darmo? Chyba za ubliżanie moderatorowi, w Internecie nie obowiązuję konstytucja.

@loveme

System Walki jest już gotowy, pozostało tylko przetestowanie.

Co do serwera:

Achtung oraz ja będziemy go konfigurować jak tylko pojawi się on np. na TSie lub na GG (śpi).

Gdy tylko uda nam się odpalić serwer, aby wszystko działało, przetestujemy na sobie, a potem... ZACZYNAMY! :P

Przez ten czas postaram się ponaprawiać te błędy które sam znajdę.

P.S. Layout strony głównej został zrobiony przez Achtunga :)

@EDIT

Zajmę się na szybko sklepem, i będziecie mogli kupić sobie designy, dające specjalne moce (np. więcej HP czy więcej obrażeń :))

Napiszcie co mógłby dawać np. design Venom

Opublikowano

Panowie... tak jak napisał @kombass - sprawy typu "uu ty chodzisz do szkoły specjalnej jesteś debilem" załatwiajcie sobie na PW.

@WojoPiotr

5% za darmo? Chyba za ubliżanie moderatorowi, w Internecie nie obowiązuję konstytucja.

@loveme

System Walki jest już gotowy, pozostało tylko przetestowanie.

Co do serwera:

Achtung oraz ja będziemy go konfigurować jak tylko pojawi się on np. na TSie lub na GG (śpi).

Gdy tylko uda nam się odpalić serwer, aby wszystko działało, przetestujemy na sobie, a potem... ZACZYNAMY! :P

Przez ten czas postaram się ponaprawiać te błędy które sam znajdę.

P.S. Layout strony głównej został zrobiony przez Achtunga :)

@EDIT

Zajmę się na szybko sklepem, i będziecie mogli kupić sobie designy, dające specjalne moce (np. więcej HP czy więcej obrażeń :))

Napiszcie co mógłby dawać np. design Venom

Wydaje mi się że venom powinien dawać tak jak ma w naturalnej wersji większy bonus dmg, czy chodzi jeszcze o inną specjalną umiejętność ? Bo tutaj dać niemoc jest głupotą moim zdaniem

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@kombass

Moce najprawdopodobniej będą, lecz myślałem aby najpierw wprowadzić jakieś dodatki typu właśnie więcej HP czy obrażenia, aby gracze nie myśleli że designy nic nie robią :)

Opublikowano

@kombass

Moce najprawdopodobniej będą, lecz myślałem aby najpierw wprowadzić jakieś dodatki typu właśnie więcej HP czy obrażenia, aby gracze nie myśleli że designy nic nie robią :)

Wiesz, swoją drogą fajnie jakby były :) Najbardziej na Solace mi zależy więc moc tego desu musi być :D a co do solace to na początek mógłby dawać określoną ilość procentową osłon więcej

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@UP

Myślałem nad tym, aby Solace dodawał X HP :)

Designy jakie będą to kupienia to:

• Solace
  • Venom
  • Sentinel

Solace - Większe HP?

Venom - Większe obrażenia.

Sentinel - Większa osłona.

Opublikowano

@UP

Myślałem nad tym, aby Solace dodawał X HP :)

Designy jakie będą to kupienia to:

• Solace
  • Venom
  • Sentinel

Solace - Większe HP?

Venom - Większe obrażenia.

Sentinel - Większa osłona.

Mi tam się podoba :)

Wiadomo kiedy będą otwarte beta testy ? Czasu mam dużo mógłbym potestować :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

глупие зйебы, йа ту тлыко то зоставие:

Szymon1215.jpg

Szkoda że nie mam archiwum gg, ale jak chodził do 1 klasy pierdolił coś o połączonej szkole z podstawówką, a w Lęborku istnieje tylko jedna.

Dalej liżcie mu dupe. Dostałem 14 dni za nic, nikogo nie obrazilem, napisalem tylko ze jeden z nich chodzi do takiego gimnazjum, nie wspomniałem który to. Prawda boli c'nie? A słowo "gimbus" w tym poście miało określać wiek. Pozdrawiam moderacje która ogranicza wolność słowa.

Żeby znowu się nie dojebali (chociaż pewnie i tak dostane perma), napisze ze serwer ten jest fajny i chętnie zagram. Dobrze by było, gdybyś już określił mniej więcej czas otwarcia, bo ludzie się niecierpliwią. A jak z profilem pilota? jakiś prowizoryczny będzie?

Odnośnie profilu, pracujemy nad nim, jeszcze nic sam do końca nie wiem, takie pytania to do Tolvata, jednakże myślę, że na becie będzie już obecny :)

PS. Mały screen z postępu prac:

83459275787487897222.png

1356746888-U334301.png

Opublikowano

@2UP

I co chcesz tym osiągnąć ? To nie jest temat do wytykania sobie tego typu spraw. Jak już powiedziałem kłótnie prowadzić na gg PW skype itp to nie jest miejsce od tego. Gdybym miał prawa dostałbyś perma ale niestety narazie poszedł tylko raport.

Ochłoń i nie zaśmiecaj tego tematu tymi postami

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Odnośnie profilu, pracujemy nad nim, jeszcze nic sam do końca nie wiem, takie pytania to do Tolvata, jednakże myślę, że na becie będzie już obecny :)

PS. Mały screen z postępu prac:

83459275787487897222.png

Hangaru* - profil pilota będzie później ;)

Hangar będzie obecny na becie, jednak nie będzie możliwości zmiany wyposażenia, jedynie możliwość zakupu designu, i przeglądu tego co można zobaczyć na powyższym screenie :)

Opublikowano

Ostrzegam, że nie będę tolerował wszelkich trollów, wyzwisk w stronę użytkowników, czy prób "bycia fajnym" oczerniając innych użytkowników nieprawdziwymi informacjami.

Opublikowano

Ostrzegam, że nie będę tolerował wszelkich trollów, wyzwisk w stronę użytkowników, czy prób "bycia fajnym" oczerniając innych użytkowników nieprawdziwymi informacjami.

Nawet moderator spamuje nasz temat ._.

Takie rzeczy to na PW.

ps. ból dupki?

//ostrzegałem

LS.

//nie obchodzi mnie to

Achtung.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

@UP

Poprawka: Tolvat :D

Zdążycie na 99,9% - czekamy na jednego "typka" która ma nam dać potrzebne dane i zacznie konfigurować serwer! :)

@EDIT

Zabieram się za robienie klanów! :P

Opublikowano

@UP

Zdążycie na 99,9% - czekamy na jednego "typka" która ma nam dać potrzebne dane i zacznie konfigurować serwer! :)

@EDIT

To ja czekam czekam , a serwer bd okolo ktorej otwarty ? ;d

Opublikowano

Jak Server beta będzie dostępny mugł bym prosić o kontakt telefoniczny ?

Nr : 695083463 z gury dziękuje ;)

Opublikowano

UP: Obserwuj temat ! . Nikt tu specjalnie nie będzie dzwonił żeby się uświadomić .

Proszę was nie rozumiem co wy macie Do Moderacji , chce stworzyć serwer a wy odrazu jedziecie po sobie . Bo co ? bo komuś się udało został Mod'em?
Hmmm. zastanówcie się troche
Przecież te serwery się będą różnić .

@Down TR :) na wieki w mym sercu .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

@UP

@EDIT

Czyli dziś raczej będzie serv ale na cały czas czy na max kilka h czy 1 dzien?

Opublikowano

@UP

Testy będą trwały około 3 godzin, w zależności od tego o której dostaniemy dane od maszyny :).

Potem jak uporamy się z bugami i dokończymy m.in. hangar - serwer oczywiście będzie włączony cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...