Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jeśli mogę to się zapytam co będzie na start statek , uridium , amunicja

Tolvat pisał już wcześniej, że na start będzie vega, 500k uridium oraz kredytów i po 200k każdego rodzaju amunicji o ile się nie mylę.

Opublikowano

Osoba od której mamy mieć serwer jest aktualnie na TSie, oczekujemy na jej odpowiedź.

Opublikowano

@UP

Wyposażenie na najbliższych testach nie będzie miało znaczenia.

Opublikowano

Up to oby był dzisiaj serwer bo musze sobie dzisiaj pograc ;) a wyposazenie bedzie jakie stara FE ??

Chyba 10 irków ale nie wiem może 8

Opublikowano

Nawet jeśli dostali ten serwer to jeszcze muszą wrzucić pliki co też trochę potrwa :)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

@UP Jak wrzucasz te ok. 300 mb w 5 min. to pozdro :) Może nie wszyscy mają taki szybki internet ;)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Dostałem informację że dedyka dostaniemy w ciągu 3 dni (idiotyczne).

Jeśli Nommo jutro wbije to testy zrobimy na słabszym VPSie, a potem przejdziemy na dedyka.

Ew. skonfiguruję wszystko u siebie, i zobaczymy czy uda mi się odpalić.

Opublikowano

To już widać że coś kombinują ... Trzeba było się zgadać tak z gościem żeby był na dziś ... pozdro i z tego co widze to jakiś fail...

Opublikowano

To już widać że coś kombinują ... Trzeba było się zgadać tak z gościem żeby był na dziś ... pozdro i z tego co widze to jakiś fail...

zgadzam sie w 100% z tobą od początku wiedziałem że to będzie kicha ;]

Opublikowano

Nie wypowiadaj się jak nie masz o niczym pojęcia.... W polsce trzeba na wszystko czekać, a te kilka dni nikogo nie zbawi :P
Opublikowano

zgadzam sie w 100% z tobą od początku wiedziałem że to będzie kicha ;]

Jeszcze nic nie wiadomo a wy już że kicha, no sory każdy ma swoje życie prywatne nie każdy musi siedzieć i wam usługiwać bo wy tak chcecie. Widać że trolle zwykłe jesteście i tyle. Opanować się

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@zeus, @sotoran

1) Nie nabijajcie sobie idiotycznych postów.

2) Daję SSy z prac m.in. nad stroną, więc chyba widać że coś robimy, tak?

3) Napisałem że jeśli nie uda nam się zdobyć dedyka do jutra to testy odbędą się na VPSie Nomma lub inną drogą.

4) Dedyka mieliśmy mieć na wczoraj, ale ten "gość" nie podał od razu danych do dedyka.

BTW. Będzie to trwać tak długo ponieważ ZAMIAST MASZYNY Z 4GB RAM MAMY OTRZYMAĆ O WIELE LEPSZĄ (być może nawet 16GB) = MUSIMY DŁUŻEJ POCZEKAĆ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...