Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Nodus 1.5.2

Forceta5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku zamiast czitować naucz się grać uczciwie a nie, wiesz jakie to jest nie fair w stosunku do innych graczy.?

Ledwo minecraft 1.5.2 wyszedł a ty już czitujesz...

Opublikowano

Z tego co wiem, jeszcze nie wyszedł ;x. Musimy poczekać kilka dni na auktualizację.

@UP MPC - MultiPlayerCheats... To chyba wszystko wyjaśnia ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Proszę :

To jest ukryta treść, proszę

Aby nodus'a zainstalować trzeba wejść w następujące rzeczy: -> Uruchom -> %appdata% -> .minecraft -> bin -> plik NodusUpdate zmieniamy na na nazwe minecraft.jar -> I Wrzucamy do folderu bin -> I GOTOWE!

Forceta, jeżeli nodus się sprawdzi. Proszę o jakas nagrode.. Zareklamuj serwer minecraft skyblock : IP : PodniebnaMasakra.srvmc.pl

cda17a3c-1a1e-772d-036c-b83567e5e2ec-ban

Opublikowano

Ludzie, 1.5.2 mc wyszedł, poczekajcie chwilę, a się doczekacie.

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Nie ściągajcie tego od rasty, bo to zwykły wirus. nodus jeszcze nie wyszedł. Wuzet to forum o czitach a ty coś takiego piszesz -.- inteligent ...

Opublikowano

oo kurw.. WIELKIE SORKI!! NIE WIEDZIAŁEM ŻE TO WIRUS MYŚLAŁEM ŻE TO NORMALNIE NODUS ALE JA Z YOUTUBE BRAŁEM NAWET NIE ŚĆIĄGAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

{SOORRRYY}

cda17a3c-1a1e-772d-036c-b83567e5e2ec-ban

Opublikowano

Człowieku zamiast czitować naucz się grać uczciwie a nie, wiesz jakie to jest nie fair w stosunku do innych graczy.?

Ledwo minecraft 1.5.2 wyszedł a ty już czitujesz...

Gościu, piszesz to na największym polskim forum poświęconym cheatom do gier multiplayer /;

1367307407-U365744.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...