Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Support|Helpdesk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Mam pytanko dot. Osticket i Otrs.

Osticket - mam pytanie czy ktoś byłby miły i użyczył tłumaczenia Panelu administratora ? Może ktoś ma i byłby taki miły by udostępnić mi na PW.

OTRS - próbowałem zainstalować .. Lecz nie mam zielonego pojęcia jak to wsadzić na stronę ? Macie jakiś taki krótki dialog jak to wrzucić ? Jest polskie itp wszystko fajnie ale nie umiem wyszukać nic na temat instalacji na stronie WWW.

Myślałem tak że na livezilla ale czy można tam dodać Działy i teamy podpisane pod działy(chodzi mi o takie coś jak jest w Osticket lub hesk.com - tak sprawdzałem Hesk"a lecz nie spełnia on moich oczekiwań i jest to "alternatywa" ostateczna.) ? Ogólnie lepsza taka baza zapytań - ale wiadomo po PL ;)

Jeżeli znacie jakieś inne darmowe helpdeski byłoby mega fajnie - oczywiście z tłumaczeniem.

Jeżeli to zły dział - proszę o przeniesienie. Z Góry dziękuję i Pozdrawiam !

Opublikowano

Spolszczenie do OsTicket ludzie sprzedają, wiec darmowego raczej nie znajdziesz.

Co do OTRS to nie wiem.

Ja polecam Ci: http://www.accord5.com/trellis

Jest polska paczka, jest darmowe i funkcjonale.

Opublikowano

Spolszczenie do OsTicket ludzie sprzedają, wiec darmowego raczej nie znajdziesz.

Co do OTRS to nie wiem.

Ja polecam Ci:

To jest ukryta treść, proszę

Jest polska paczka, jest darmowe i funkcjonale.

Dobra livezilla odpada z racji iż trzeba płacić za dodatkowych operatorów :/ i nie mam pojęcia jak wgrać PL język.

Zostaję przy Trellis - tylko czy jest polska paczka z panelem administracyjnym ?

Jeżeli nie ma to zostanę przy hesk.com chyba że macie coś innego z PEŁNYM TŁUMACZENIEM. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...