Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Camerion - co się dzieje.

Nemas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co w ogóle zaczynacie gre na takich serwerach? Skoro administracja nie potrafi zapanować nad serwerem, wyłaczaja go na DLUZEJ niz 1h plus forum pada i strona to taki serwer jest po prostu slaby... a wy dalej pakujcie w niego kase, az w koncu w ogole bedziecie mogli zapomniec o swoich postaciach ;)

Ten serwer jest bardzo dobry grałem tam gdy startował fajnie sie tam grało, był wtedy jeszcze łukasz czy ktoś tam. OXy fajne mateusz robi, według mnie to jeden z najlepszych privow ;)

tenor.gif

Opublikowano

Na wszystkie Prywatne Serwery Metin2 były przeprowadzane ataki dlatego sporo poupadało ale spokojnie administracja Cameriona jest dobrze ogarnięta i na weekend serwer powinien działać bez zarzutów;)

Opublikowano

Crazi zgadzam sie. tez bede gral dopoki serwer nie padnie totalnie lub mnie szlag z powodu "Zostaniesz polaczony z serwer......" przez 30 min nie trafi... czasam urozmaicenie wyskoczy "Blad podczas laczenia sie z serwerem".... nawet konto na plu odczyscilem z nudow:D

Na wszystkie Prywatne Serwery Metin2 były przeprowadzane ataki dlatego sporo poupadało ale spokojnie administracja Cameriona jest dobrze ogarnięta i na weekend serwer powinien działać bez zarzutów;)

skad takie info?

cuda zalogowalo:D

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

bo ten server jest naprawde super gram juz prawie pól roku i jest super szkoda tylko ze ciagle są te problemy(mateusz coś robi czy co?)

Opublikowano

a mateusz mógł by dac jakies info . Każdy przecież czeka ale cierpliwosc sie kiedyś skończy i dużo ludzi może odejśc z tego serva jeśli ciągle będą takie problemy z logowaniem i servwm tak więc czekamy na info ze strony mateusza albo kiedy serv będzie on!

Opublikowano

Ale zaspamowalas Kicia.Od 16;00 serwer dziala bez zarzutow miejmy nadzieje ze juz na stale.

Potwierdzam fakt ze inne serwery rowniez byly ddosowane.Wiem ze jakis czas temu nawet pandora miala z nimi problemy(1dzien nie dzialala strona),diamond,elite,dragon rowniez atakowali ale jakos sobie poradzili.Mam nadzieje ze tutaj bedzie tak samo.Widze ze nexanitymt2 jest off.Prawdopodobnie z tego samego powodu

Opublikowano

Ku*wa to już jest przesada, co chwile serwer pada. Dziś nie mogę się wcale zalogować mimo, że mam najnowszy client. Będzie w końcu tak, że zadziała bez zarzutów?

Opublikowano

ja tak samo rano wszystko działało bez problemu mnie zalogowało a teraz dalej nieda rady ,kiedy wkońcu bedzie można zalogować sie bez przeszkud???

Opublikowano

Jak mateusz sie odezwie... lub neo dzieciaczki z innych serwerow przestana sie bawic w zalosnych hackerow:D bo tylko tak mozna nazwac te nooby. Wiec mateusz sie odezwie albo przed zamknieciem serwera albo chwile przed wprowadzeniem nowego update chyba ze forum w koncu uruchomi

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Udało mi się zalogować. I mam nadzieję że się to nie zmieni. PS Piszę ten komentarz jakieś 20 sekund po zalogowaniu, czyli może być nieaktualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...