Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6 na windowsie 8 64bit.

PrestoneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczała, mam windowsa 8 x64 i chcialem sobie pobrac cs 1.6

Oczywiscie bez problemow sie nie odbylo A to ping za duzy , a to zawieszalo sie .

A ostateczny moj problem jest taki ze nie da sie nawet uruchomic .

Pomozcie. Pjona .

QYUhDIk.png

Opublikowano

@offtopic

x64 to 64 bity a x86 to 32 bity ;p

@topic

Ping może być zależny od komend, wpisz takie komendy do swojego userconfig'a:

To jest ukryta treść, proszę

Zwiechy itd. mogą występować dlatego, że możesz mieć virus'a na kompie więc przeskanuj jakimś malwarem / anty-virem.

PMK3yt4.png

Opublikowano

A ostateczny moj problem jest taki ze nie da sie nawet uruchomic .

Z pingiem sobie poradzilem, najgorsze jest ze nie moge go uruchomic .. próbuje jako administrator i tak nic nie pomaga .

Pomozcie bo chce boty pokarac .

QYUhDIk.png

Opublikowano

lolo194 sie nie zna x64 = 64bit x86=32bit a co do tematu podmień ten plik w folderze cs (jest to fix na 8) www.mediafire.com/?amqyg5qtlq4efzq

Opublikowano

Z tego co słyszałem to Win.. 8 do dupy.. Spróbuj 7 ściągnąć/kupić. No i standard komendy kolega podał ;)rate 25000

cl_cmdbackup 2
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
ex_interp 0.01

Opublikowano

Właśnie ja posiadam win8 i gdy chcę sobie pograć muszę włączać cs'a po 10-50 razy, aż się włączy :)

Później gdy tak robiłem zaczął się włączać coraz szybciej.

Opublikowano

Cs 1.6 nie jest przystosowany pod win8, to co się dziwicie ;) Zróbcie dualboota z winxp/win7.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Co wy pierdzielicie, właśnie na Win8 według mnie CS 1.6 chodzi najlepiej.. Gdy miałem Win7 z takimi samymi podzespołami nie mogłem osiągnąć stałych 1000 fps na DR, teraz na Win8 łatwo jest osiągnąć takią liczbę FPS'ów, ogólnie szybkość Win8 jest o wiele lepszy od Win7.

PMK3yt4.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Co wy pierdzielicie, właśnie na Win8 według mnie CS 1.6 chodzi najlepiej.. Gdy miałem Win7 z takimi samymi podzespołami nie mogłem osiągnąć stałych 1000 fps na DR, teraz na Win8 łatwo jest osiągnąć takią liczbę FPS'ów, ogólnie szybkość Win8 jest o wiele lepszy od Win7.

Nie zapominaj, ze jest różnica pomiędzy 32, a 64-bitowym systemem. CS jest głównie 32-bitowy, a na 64-bitowym systemie od tak może nie działać sprawnie, bo aplikacja nie jest zgodna z systemem.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

dajcie jakąs stronkę do pobrania bo teraz w necie jest tyle tego ,że nie wiadomo co wybrać ,ale mam win 8 64 ,więc nwm czy pujdzie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...