Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra RPG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Spokojnie, Planuje zrobić VIP, są ludzie których kręcą takie gry, i wysyłaj na nie SMS'y, i wierz mi, nie są to tylko dzieci ;)

@all Nie piszcie już o Grafice, przyjdzie na nią czas!

Update Beta 4.0! <3

Update Beta 4.1! <3

Opublikowano

Pomyśl nad swoimi numerkami wersji, jeżeli prawie każda będzie np. 1.0 następna 2.0 i następna 3.0 to po większym okresie czasu będzie to 168.0, więc czy nie lepiej małym aktualizacją dawać np. z 1.0 na 1.1, a gdy będzie jakaś duża aktualizacja to dopiero 2.0 rozumiesz ?

sygna2014.png

Opublikowano

@up Robię tak. Lecz później gdy nastąpi Numer 10.0 Wtedy będzie przygotowanie na wersję Alpha :)

@Game

Tworzę już klany, będzie TAG (Skrót) Klanu 5 Znakowy i Opis (Jak na razie bez limitu), Założenie Klanu kosztuje 1.000 Złota, lecz zostało to od razu dodane do rat :)

Klan będzie miał własny skarbiec i moooże Chat <3 , Lider będzie mógł wyznaczać użytkownikom Zadania, dodatkowo Gildie będą miały oddzielny System zadań.

Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

Do autora : Jeden z bugów, miałem 11 rubinów, chciałem wymienić w banku na złoto po czym zniknęły oraz nie dostałem zapłaty za nie.

P.S. Dobry projekt, mam nadzieję że Ci się uda :)

Opublikowano

@up Wiem wiem, w kolejnym Update się to zmieni :)

Jest to już naprawione, lecz nie zUpdatowane. ;)

Zobacz ilość kasy w banku na koncie testowym.

Pozdrawiam i przepraszam, ale zajęło mi to mniej niż minutę.

EDIT: rubiny i siłę także

Ciekawe, powiedz wprost jak to zrobiłeś czy dasz jakąś wskazówkę? ;)

Opublikowano

Też znalazłem ten bug.

Wystarczy logicznie myśleć.

Napisz do mnie na gg: 3934134 to ci napisze jak.

Zaloguj sie:

Login: TestBumek

Haslo: test

zobacz do skarbca. Mi zajelo rozgryzienie tego 15 sekund ;p

@Ed

btw. chyba ci strone wyjebalem przypadkiem sry ;x

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

@up Tak wiem, możesz zostać.

@Bum662

To uważaj na przyszłość... Możesz Testować ale bez przesady... Strona chodzi i ma się dobrze... w Update 5.0 już Skarbiec jest w 100% od-bugowany.

Fakt, kiedyś też w tego typu grach Znak Liczby miał duuuże znaczenie ;)

Ps. Błędy zw. ze Skarbcem proszę zgłaszać od wersji 5.0!

w Dniach 20-22 Czerwa 2013r. Zostanie wydana wersja 5.0 gry.

Będzie duużo Zmian i Poprawek :)

@topic

@edit

Co powiecie gdyby "wskaźnik ilości kasy na headerze, zycia, doświadoczenia," Był Tutaj jako Oddzielne Menu (Tam co strzałka):

copowiecie.png Były by tam informacje: Login, Poziom, Złoto, Rubiny, Co o tym sądzicie?

Opublikowano

@up Cieszę się :) Ogólnie gra mooże wyjdzie w te Wakacje jako Alpha 1.0

Odpowiedzi na "Zgłoś Błąd"

1. "jesli chodzi o klany to jak klikam czlonkowie to wywala do menu klanu a na dole pisze oposc klan" - To nie bug, ponieważ jeśli w Menu obok Linku jest [!] to oznacza że nie zostało to jeszcze zrobione :)

2. Skrypt Złodzieja zostanie naprawiony w 5.1 i ogólnie skończony.

3. "mały pasek po środku licznika." expa. - Jest to Bug. Paski będą musiały przejść konserwację i synchronizację

4. "Zdobywasz: 206364195 Expa i 100 Zlota!" - To nie jest bug ponieważ a konfiguracji Aren można wszystko sprecyzować. :)

"Błędy" Numer: 1 i 2 Zostaną Naprawione w Wersji 5.1

Dobrze, to na tyle jeśli chodzi o błędy :)

Ogólnie to dziękuję wszystkim za zaangażowanie w wyłapywaniu błędów ;)

Ps. Zarejestrowanych osób: 37! ^^

Opublikowano

Może dodasz coś w stylu, że podczas walki z wrogami na Mob Arenie, jest szansa na to że pojawi się potężniejszy potwór, ze zwiększonymi cechami, np:

"Majestatyczny" - dodatkowe 20% życia

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

może zrobiłbyś coś takiego, że po walce na arenie PvP nie dostajemy tylko 100 golda ale np. 10% kwoty posiadanej przez wroga + te 100 golda, jednak w tym wypadku pozostaje kwestia skarbca

Opublikowano

Może dodasz coś w stylu, że podczas walki z wrogami na Mob Arenie, jest szansa na to że pojawi się potężniejszy potwór, ze zwiększonymi cechami, np:

"Majestatyczny" - dodatkowe 20% życia

Hmmm... ciekawy pomysł coś w stylu Negatywnych Bonusów ;) Pomyślę...

może zrobiłbyś coś takiego, że po walce na arenie PvP nie dostajemy tylko 100 golda ale np. 10% kwoty posiadanej przez wroga + te 100 golda, jednak w tym wypadku pozostaje kwestia skarbca

Czyli 10% Kwoty Gracza lecz Skarbiec zostaje tak jak jest, skarbiec nie podlega pod Złodzieja. tzn. Tylko gracz może z niego wypłacać i wpłacać. :)

Dzięki za propozycje :)

Mini Dawka z Supportu ;)

1. "Popraw raport z pracy bo jest takie coś; Jako zapłate otrzymałeś 100 Złota i 100 Rubinów !" To nie błąd, tak jest ustawione aby można było szybko testować. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...