Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra RPG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowiedzi na Pytania zadane do Supportu ("Zgłos Błąd"):

- Błąd w Statystykach Gracza (Ort.)

Wiem, i zamirzam go poprawić już w nadchodzącym Update

- "Arena pvp i mob arena nie działają, automatycznie przenosi do zakładki nr 3"

Gdy pracujesz to nie możesz walczyć na arenie PVP i MobArenie.

- "bylo by fajnie gdyby tak nie spamowalo po kazdej pracy :/"

W wersji Alpha Praca nie będzie trwać 5 minut tylko pare godzin

- "Jako zap?ate otrzyma?e?: 100 Z?ota i 100 Z?ota"
Muszę dodać polskie znaki, ponieważ trzeba je dać w 3 oddzielnych miejscach ;)

-"Jako zap?ate otrzyma?e?: 1 Z?ota i 1 Z?ota ! - Takie masło maślane :)"

Zależy co jest wpisane w Zapłacie, w Alphie tego nie będzie :)

-"za 1 pojedynek PVP i 1 na mob arenie mam "Zloto: 53153" myśle że to troch? dużo :) XD"

System PVP i MobAreny musi przejść konserwację pod względem Statystyk gracza

-"Nie działa Pro Praca."

Ważne jak na razie że jakaś praca do testów działa

-"PIsze ze mam 100 zlota, a do tego nie moge wyslac nawet 50 -.-"

Odświeżenie strony załatwi Błąd Graficzny

@Rapiz

Pisz na PW ponieważ nie wiem czy masz taki sam nick na MPCForum

Opublikowano

Chcialbym zauwazyc jeden błąd. W stajnii na Test koncie jest : Predkosc Wyprawy -10%. A powinno byc Czas Wyprawy. Jezeli cos znajde jeszcze to napisze w tym poscie :-).

518831445005751729602.png

Opublikowano

@up Dzięki, pisząc Prędkość Wyprawy miałem na myśli Czas ;)

Jeśli macie problemy z logowaniem to znaczy że ktoś robi DDOS bo mu życie nie miłe... -.-

Opublikowano

@up Nie bez przesady :D Jest jeszcze ok. 10+ Plików Graficznych, Struktury strony nie mam zamiaru ruszać, Będę zmieniał tylko Grafikę czyli Grafikę (yyyy) i Kolorystykę.

Opublikowano

Przydało by się więcej grafiki. Np. u medyka taki jakby szpital. Planujesz dodać więcej prac na dłuższy czas? Bo 30 sekund trochę mało. Pomysł jak najbardziej OK!

Windows 8

JavaPlugin

Opublikowano

Ogłaszam Nabór Na Moderatora i Administratora Gry!

Oto Wzór Podania (Proszę wysyłać na PW.):

Imię:

Znajomość Ortografii:

Ilość Poświęcanego Czasu Grze:

Proszę o wysłanie Podań na PW do Mnie.

Update 7.0 Będzie Poświęcony Administracji! ^^

Ps. Moderatorzy jak i Administratorzy są wybierani na wersję Beta. Po Wersji Alpha część Administratorów zostanie "zwolniona" :)

Opublikowano

Prawdopodobnie jutro wyjeżdżam w góry, także za ok. Tydzień będzie update 7.0

Gdy wrócę przejże wszystkie podania/zgłoszenia, i skontaktuje się z wybrańcami ;)

Trzymajcie jak zawsze odpowiedzi z Supportu:

1.

To jest ukryta treść, proszę

Wiem, jest to błąd w kodowaniu całej strony.

2.

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj inny błąd, jest to błąd spowodowany "skalą" przeglądarki. Nie jest to błąd strony, lecz raczej strona powinna być dobrze przystosowana do przeglądarek ;)

Ps. Gdy wrócę stworze forum (MyBB by Przemo.) Będzie tam Support, zgłaszanie błędów i ogólnie lista zmian.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie źle zrobiona gra. Mało obrazków/animacji lecz fabularnie coś podobna też do innych gier. Wymyśl coś aby przyciągało graczy.

Opublikowano

@up Na pewno grafikę, a Animacje to można zrobić gif'a. Zdjęcia to też nie problem. Można nawet zrobić jakiś generator napisów. i będzie dynamika ;)

Opublikowano

Design jest idealny. Te strzałki w nagłówkach oznaczają że można dane menu schować, więc dodaj to, tak w imię zasad. Zadania się całkiem rozpadają. Nie ma mod_rewrite. Mam nadzieję że będziesz nad tym pracował, bo zapowiada się dobrze.

Opublikowano

Design jest idealny. Te strzałki w nagłówkach oznaczają że można dane menu schować, więc dodaj to, tak w imię zasad. Zadania się całkiem rozpadają. Nie ma mod_rewrite. Mam nadzieję że będziesz nad tym pracował, bo zapowiada się dobrze.

Dzięki za opinie, mi się z tą grą nie śpieszy wole ją pisać 10 lat na luzie niż rok na siłę i bez motywacji... :)

Teraz chcę rozpocząc inny projekt, będę chciał pisać na zmianę, raz ten raz ten. Wtedy gdy będę pisał jeden będę jednocześnie myślał nad kolejnym :P

Opublikowano

Słabo z serwerem, trenuję trzymając F5 a tu nagle się okazuje że serwer nie wytrzymał. Potrzebujesz lepszego? Szkoda żeby graczy odstraszało

@down napisz na gg

Opublikowano

Może zaoferować. Wiesz boję się o pliki i pierwszemu lepszemu ich nie dam :)

Na tym hostingu nie ma reklam i to mnie cieszy, cba lub ugu nie wybiorę, jakieś dzikie są.

w Sierpniu kupuję VPS tak 2GB ram i jakiś procek, postawie sobie www, ftp, etc. :) Ale jeśli masz coś do zaoferowania to jestem otwarty na propozycje.

Opublikowano

@up Mam wielką nadzieję ;)

Co do gry:

Doceńcie to iż jest czat i jakoś się na nim zachowujcie. Bo bany nie będą czyszczone na wersję Alpha.

Teraz Supporcik:

1. "Po wykonaniu pro pracy dostaje 100 zlota i 100 zlota"

Wiem.. tak jest po prostu nie sumuje się. Takie coś nie będzie występować, zrobiłem to specjalnie ;P

2. "Nie mozna wplacac do klanu"

Jeśli próbujesz bugować to się nie dziwię, muszę wprowadzić Auto-Debugger'a ;)

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie jak można zrobić program do debugowania silnika i nadal siedzieć na mpcforum.

Napisz do mnie na gadu

I usuń ochronę pvp to że muszą być podobne poziomy na pvp, bo nie mogę testa zabijać

Opublikowano

zamień buttony na obrazki ;3

powodzenia z projektem

Post Scriptum - jaki szablon? ;p

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...