Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PLUGIN] AShops - nowy lepszy plugin na sklepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez_tytuuNIEPS.png

To jest ukryta treść, proszę

AShops
AShops to plugin wprowadzający do rozgrywki multiplayer sklepy. W odróżnieniu od starego Chest Shopa opiera się na ekwipunku skrzyń, a nie na tabliczkach. Dzięki temu w jednej skrzyni możemy sprzedać lub kupić (lub to i to!) do 27 różnych przedmiotów. Plugin dodatkowo wyposażony jest w wiele przydatnych funkcji takich jak: podatki, konto serwerowe, komunikaty o transakcjach, zamykanie/otwieranie sklepu, limity ilości sklepów, ustawianie minimalnych cen i inne.

W wersji 2.0 pojawia się również nowy interfejs, który sprawia, że używanie komend staje się zbędne. Wszystko odbywa się za pomocą tabliczki na sklepie.

e.png?height=133&width=200&height=133&wia.png?height=133&width=200&height=133&wid.png?height=133&width=200&height=133&wib.png?height=133&width=200&height=133&wi

Opublikowano

O wiele lepsze od ChestShopa.

Ode mnie - masz plusika.

Mam pytanie, czy plugin nie jest zbugowany na nazwy itemów tak jak stara wersja CHShopa ? :)

Niestety, w chwili obecnej plugin nie rozpoznaje itemów z nazwami, ale dodam to na listę rzeczy do zrobienia.

EDIT: Sprawdziłem jeszcze raz i można sprzedawać itemy z nazwami w server shopach. W innych przypadkach CraftBukkit nie stwierdza równości między itemami i nie można ich włożyć do sklepu.

Opublikowano

Szacun ziomuś +sik leci :)

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Ciekawe.Masz ode mnie like za niezły początek i powodzenia w dalszym tworzeniu pluginow. Może kiedyś skorzystam z niego.

PS:Witam na forum.

Opublikowano

dobre... :D W końcu jakiś fajny plugin na mpc :P

Tylko jedno pytanie. Wymaga vault? a jak nie to jakie pluginy od ekonomi obsługuje?

Wymaga Vaulta.

EDIT: Dodałem regiony handlowe i podatki.

Opublikowano

Bardzo dobry plugin, nawet lepszy od chestShop

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Bardzo dobra robota! Jeżeli plugin wykonałeś sam to szacun ;) Napewno użyje go na swoim serwerze FB!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...