Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][TuT] Report - Reportowanie graczy + powód! [Skript 2.0 Beta 8] #1.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Report

Nazwa: Report

Wersja skryptu: 1.1v

Opis: Dzięki temu skryptowi gdy wpiszemy /report [Nick] [Powód], otrzymiemy wiadomość w pliku tekstowym. W pliku tekstowym zawierają się takie informacje jak:

Godzina , Data , Nick który reportuje , powód i drugi nick reportowanego.

Autor: Fr4yta. 

Wymagany plugin: Skript

Komendy:

- /Report [Nick_Gracza_Reportującego] [Powód].

- /Report reload (report.command.admin.reload).

Changelog:

- 1.0v: Stworzenie skryptu.

- 1.1v: 

*Dodanie komendy /report reload,

*Zaktualizowano skrypt do wersji: 1.7.*,

*Poprawiono błedy.

To jest ukryta treść, proszę
||
To jest ukryta treść, proszę

(Plik Report.sk należy wrzucić do plugins-->skript-->scripts)

:)

Opublikowano

Nie będę kłamać - pisałem już w innym temacie co o tym myśle... No proszę Cię - po co robisz temat na 19 linijek kodu? To robi się zabawne. Ktoś chce to se napisze. To tak samo jakbym chciał tu dać zarąbiste płatki z mlekiem... No dobrze, umiem je robić. No ale co to za talent? Tak samo tu. Nie można szpanować tym że się napisało w skrypcie coś banalnego i co wymagało 2 minut pracy! (wątpie aby 19 linijek więcej wymagało) Bardziej napracowałeś się robiąc ten temat niż pisząc skrypt. Jeśli byś napisał coś takiego w Javie... Też proste, no ale już coś. Żal się trochę robi kolego :\ Pozdrawiam.

708121422388637873334.png

Opublikowano

@up

Skoro dla ciebie to jest banał to nie musisz tego pobierać wgrywać, a dla innych może się okazać przydatne Pozdrawiam.

:)

Opublikowano

Nawet Nawet ... Moze skorzystam

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie będę kłamać - pisałem już w innym temacie co o tym myśle... No proszę Cię - po co robisz temat na 19 linijek kodu? To robi się zabawne. Ktoś chce to se napisze. To tak samo jakbym chciał tu dać zarąbiste płatki z mlekiem... No dobrze, umiem je robić. No ale co to za talent? Tak samo tu. Nie można szpanować tym że się napisało w skrypcie coś banalnego i co wymagało 2 minut pracy! (wątpie aby 19 linijek więcej wymagało) Bardziej napracowałeś się robiąc ten temat niż pisząc skrypt. Jeśli byś napisał coś takiego w Javie... Też proste, no ale już coś. Żal się trochę robi kolego :\ Pozdrawiam.

Mnie się przydało , bo nawet nie wiedziałem czy coś takiego istnieje. Jeśli Java jest dla cb drobnostką to zrób mi autorski plugin Miszczu

A ogólnie dzięki za pomoc Fr4yta.

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

Bo jak ktoś nie umie edytowac w InClassTrans to tak jest, @REF

wystarczy zrobić alias a nie kombinować w dekompilatorze :P

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...