Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Craftserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy hosting według mnie! Zapewnia bardzo dużo ramu = brak lagów. Miałem kiedyś STONE (20s.) i przy pelnym + 70 pluginów chodziło bez zadnych lagow :)

To byl mój pierwszy serwer wiec wgrywalem pluginy po kolei :D

Opublikowano

Świetny hosting. Miałem tam serwer 40 slotowy (Iron). Niedawno powstał nowy hosting enderchest.pl mógłbyś spróbować, lecz moim zdaniem zbyt mało ramu na slot.

Opublikowano

Craftserve to PROFESJONALNY, godny polecenia hosting. Osobiście uznaję go za najlepszy polski hosting.

Czemu zawdzięcza swoją wysoką pozycję?

- BARDZO WYSOKA wydajność, olbrzymia ilość ramu na slot.

- Gotowy, automatyczny, ładny i prosty ItemShop

- Profesjonalna obsługa klienta

Czemu csrv ma być w ogóle taki drogi? Fakt, jest odrobinę droższy, niż jego odpowiednik na innym hostingu, jednakże ze względu na w/w zalety craftserve jeżeli dopiero wkraczasz w tworzenie serwerów i nie dasz rady ogarniać wszystkiego sam polecam craftserve. Dodatkowo nigdzie nie ma takich promocji, jak tam, dlatego tym bardziej nie sądzę, aby był on jakiś horrendalnie drogi. Osobiście sam korzystałem z craftserve i muszę przyznać - byłem bardzo zadowolony.

Opublikowano

Także polecam craftserve.

+ doświadczony i szybki support

+ stabilne maszyny

+ darmowe sub-domeny w csrv.pl

+ item-shop

+ tanie ceny patrząc na ofertę i ilość RAM

+ wiele konkursów i darmowych serwerów

+ świetny panel

+ konsola z kolorami

+ manager pluginów

+ system poleceń z emeraldami

+ serwery na dyskach SSD

Jak chcesz przetestować ten hosting to napisz do mnie na PW, a dam Ci kod na serwer wooden 5 dni. ;)

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę na CraftHost.pl

Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 125MB pamięci RAM na każdy slot serwera gry, najwięcej przestrzeni dyskowej na dyskach SSD oraz jako nieliczni zadbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera wykonując backup danych co 6 godzin. To tylko część zalet naszego hostingu. Zamów darmowy, 24 godzinny serwer testowy i sprawdź nas.

Opublikowano

dobrym i tanim hostingiem jest również maxrate.pl :-)

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Posiadam serwer na tym hostingu, i raczej zostanę na nim aż do końca. Miałem serwer 10 slotowy, bez ograniczeń graczy i gdy wbiło 20-25 osób na serwer 10 slotowy to nie było żadnych lagów :) Teraz mam 40 i jest rewelacja.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

U mnie hosting jest na +

+ 0 lagów

+ Ogarnięty support

+ Pomoc administracji

- Cena patrząc na inne hostingi np ycraft.pl ownserver.pl jest bardzo drogo :)

Podsumowując POLECAM hosting ale jeżeli nie masz zbyt dużego budżetu to lepiej sobie odpuść ;)

Opublikowano

Drogo, drogo ... za dobrą jakość trzeba płacić, bo się męczyć z np. z ownserver gdzie domeny niby działają ale się często wyłaczają.

Może porównam ci hosting np. mineserv, ownserver i craftserve.pl!

Ownserver:

- Wieszająca się domena

- Tanio

- Beznadziejny helpdesk

- Nie estetyczna strona!

Mineserv:

- Słaby panel!

- Lagi

- Często wyłączają się serwery, bo coś zmieniają

- Dosyć tanio

- Nie estetyczna strona!

- Domena

Craftserve:

- Automatyczny SMS SHOP

- Domena

- Zero lagow

- Automatyczna wgrywarka pluginów, aktualizowana!

- Możliwość sterowania całym serwerem (plikami itp) bez konieczności logowania się do FTP

- Trochę drogo

- Estetyczna strona

- Bardzo dobry helpdesk (odpowiedź zawsze po 24h, a jeśli masz napiszesz w dobrej godzinie to nawet po 30 minutach :D)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Craftserve ++++, jak wspomniał kolega w poście, same zalety prócz ceny ;/ Ale nie liczy się przecież cena, tylko jakość

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ja bym bardzo polecił fiberhost dobre maszyn w polsce nawet do 120ram/slot

za mniej niż 2zł/slot

np Olsztyn-30sl-52,5zł

WOW!!!!!!!!!!!!

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...