Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine istnieje?

24konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

słyszałeś to gdy grasz na survialu on cię obserwuję !!.

Ja słyszałem w nocy jak kopałem jak wracałem do domku na czystym mc.

Obok domku w nocy.)

To jest rzeczywisty dźwięk, który słychać, gdy pojawi się herobrine.

Herobrine chodzi gdzieś ale tego już nie odkryjemy.Albo tylko te dzwięki zostały po nim.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiem że nikt nie uwierzy ale widziałem herobrine biegałem po świecie nocą i nagle zobaczyłem coś dziwnego wyglądało jak zombie… pobieglem do niego żeby go zabić(potrzebowałem jedzenia a w pobliżu nie było niczego poza owcami) jak go dogoniłem to prawie zawału dostałem stał przez chwile i zniknał zostawiając pod sobą mechaty bruk(gram na czcionce polskiej) usunąłem save i zacząłem gre na innym świecie(tym razem creative ze strachu) i łaże po świecie nagle widze pełno gravelu(30 bloków w góre) rozkopuje a to zasypana wioska… więcej narazie nic dziwnego nie widzialem(poza latającym squidem)

Opublikowano

Kolega grający w Minecrafta już parę lat opowiadał mi, że Notch planował stworzyć takiego dobrego Herobrine’a , ale pomylił się podczas pisania kodu tej postaci. Ten kolega opowiadał mi również, że czarna i biała wersja Steve’a (standardowego skinu gracza) miały być minecraftowym uosobieniem anioła i diabła. Jeden miał niszczyć, a drugi (biały) miał nam pomagać.

Niedawno stworzyłem nowy świat w trybie singleplayer w Minecraft. Wszystko było normalne, zacząłem ścinać drzewa, stworzyłem stół warsztatowy. Zauważyłem, że coś poruszyło się w gęstej mgle (mam bardzo wolny komputer, więc muszę grać na bardzo małym polu widzenia). Sądziłem, że to krowa i zacząłem ją ścigać, by zebrać trochę skóry na zbroję.
Jednak to nie była krowa. To inna postać z domyślną skórką gracza, lecz z pustymi oczami. Nie widziałem dymku z nickiem, dwa razy się upewniałem, czy aby na pewno nie jestem w multiplayerze. Nie stał długo, popatrzył się na mnie i uciekł w stronę mgły. Zacząłem go gonić z ciekawości, ale zniknął.
Kontynuowałem grę dalej, nie wiedziałem co myśleć. Odkrywając świat napotykałem rzeczy, które nie mogły być zrobione przez generator map; tunele 2×2 w skale, małe, idealne piramidy z piasku na oceanie, drzewa bez liści. Ciągle wydawało mi się, że widzę innego “gracza” w gęstej mgle, ale nigdy nie byłem w stanie przyjrzeć mu się lepiej. Próbowałem zwiększać odległość rysowania zawsze, kiedy tylko go widziałem, ale to nic nie dawało.
Zapisałem mapę i udałem się na fora sprawdzić, czy ktokolwiek inny spotkał pseudo-gracza. Nic jednak nie znalazłem. Stworzyłem własny temat opowiadając o graczu i pytając się, czy ktoś miał podobne przeżycia. Post został usunięty w niecałe 5 minut. Spróbowałem znowu, jednak kolejny post został usunięty jeszcze szybciej. Dostałem prywatną wiadomość od użytkownika “Herobrine” zawierającą jedno słowo: “Przestań”. Kiedy próbowałem wejść na profil tego użytkownika, wyświetlał się błąd 404 (nie znaleziono strony).
Dostałem maila od innego użytkownika. Twierdził, że moderatorzy czytają wiadomości użytkowników i bezpieczniej będzie kontaktować się przez maila. Deklarował, że też widział tajemniczego gracza i jest mała lista innych użytkowników, którzy również go widzieli. Ich światy są zaśmiecone przez budowle tamtego gracza.
Minął miesiąc od czasu, kiedy dostałem tamtą wiadomość. Kilka osób, które napotkały tajemniczego gracza zaczęło szukać informacji o Herobrine i dowiedzieli się, że ta nazwa była często wykorzystywana przez gracza ze Szwecji. Po dalszym gromadzeniu informacji okazało się, że to brat Notch’a, twórcy gry. Osobiście wysłałem do Notcha maila z pytaniem, czy miał brata. W odpowiedzi dostałem krótką odpowiedź:

Miałem, ale nie ma go już z nami.
-Notch

Nie widziałem tajemniczego gracza od czasu pierwszego spotkania i nie zauważyłem żadnych zmian w świecie poza moimi własnymi.

herobrine_hwrpaqq.PNG

http://www.mpcforum.pl/videos/view-8087-herobrine-cz1/

Nagrałem :).

Opublikowano

A ja bym sie z wami chcial pewna historia podzielic. Kolega moj gra w minecrafa od niedawna, od miesiaca nie ma internetu i jest bardzo nieogarniety w grze. Nie umie naewet screenow zrobic. I niedaeno przybiega do mnie mowi ze widzial krowe hirobrine. Ja sie lukam w czolo, ze nie ma czegos takiego w grze i to czysta glupota. A on nastwpnego dnia przychodzi i mi pokazuje zdjecie monitora w komorce (jak juz mowilem nie umie roobic screenow i nie wie gdzie jest zainstalowany minecraft). A tam krowa z bialymi oczami, a na drugim umarla (czerwona i przewrocona) w jeziorze lawy.

Moze mi ktos powiedziec co to jest, on sie niezle zna na grze ale nie zna jej od strony technicznej, po internet i filmiki chodzi do kolegi oraz jest srednio ogarniety.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Raczej wierzę :P

Nawet jak nie istnieje, to i tak wole w niego wierzyc. To dodaje grze takiej tajemnicznosci ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Herobrine nie istnieje. Nie wiem, kto namawiał wam tyle głupot o nim ... Pewnie ten ktoś się z was wyśmiewa non stop ;) Tyle się o tym pisze na różnych forach, ale nie - oni i tak swoje, zawsze będą się trzymać własnych wersji, ponieważ inaczej być nie może. Eh ...

Większość (nie mówię całość) waszych historii jest zmyślona na potrzeby tematu. Tyle ode mnie ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

konrad, widze ze twoj poziom intelektualny jest mniejszy od mojego (lul), 273838382727 osob Ci mowi ze nie ma czegos takiego jak Herobrine, a ty nadal sie upierasz ze on istnieje. Nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie czegos takiego jak Herobrine.

1378238828-U336505.png
Opublikowano

O ile wiem to w podstawowych plikach serwerowych nie ma NIC zwiazanego z tym panem. Umozliwia to modyfikacja;D

Opublikowano

Kto mi tu z wypowiadających się osób widział na własne oczy planetę karłowatą Pluton kto stał (przebywał) blisko niej tak blisko by ją dotknąć ? Nikt ? A więc kto z was ma jakikolwiek dowód że Pluton istnieje ? Przecież nikt go z bliska nie widział... tylko przez teleskop ;) to jest wiara w Herobirne ;)

Kto z was był w Australii ? Pewnie ktoś był widział i chodził po australijskich drogach ;) ale tylko niektórzy z was więc ci którzy tam nie byli jaką mają pewność że australiia istnieje ?

tak samo tylko niektórzy widzieli herobirne więdzą ze jest ci którzy go nie widzieli myślą ze go niema

To że czegoś nie widać to nie znaczy że tego niema

Tylko że Pluton i Australia są naprawdę a Herobirne już nie nie ma go w minecrafcie ja wam mówię ze w MC jest zielony smok lata po dżungli ale umie się maskować jak predator jedyny ślad po nim to kakao na korze drzew ja go widziałem kiedy się nie maskował a wy widzieliście tego zielonego smoka ?

Tak więc nie spamujcie forum tymi bzdetami Konrad zamiast w MC grać to poczytaj słownik

Dziękuję

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...