Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine istnieje?

24konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boshee.... Czego wy się boicie nawet gdyby istniał ? (a nie jest tak :P ) Kwadratowego Ludka ? Ja bym chętnie go zaczął szukać. Raz trafiłem na dziwne zjawisko w minecrafcie ale to chyba bug albo błąd w generacji ze na ziemi stała wiezyczka do samego nieba (nieskończoność) z stonebricka ale to tylko błąd :P

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Herobrine istnieje. Wierzcie lub nie ale on byl na wersji beta 1.3 az po 1.7.3. Jak ktos nie wiezy obejrzyjcie sobie 8 odc. MEA 8 (Minecraft Extreme Adventure) u roxmb na kanale. Gra sobie na beta 1.5 i robil farme az tu na gorce z piasku widnieje postac gracza z bialymi oczami patrzacymi na rox'a.

My z kolegami postanowilismy go poszukac na beta 1.5. Stworzylismy serwer na hamachi i gramy. Po 3 dniach grania ujawnil nam sie na drzewie jakies 80 kratek od nas. ja stalem i sie troche cykałem a moj kolega na hardcora poszedl go zabic. po dojsciu na miejsce kolega krzyczal ze go goni (gadalismy na skype) ja mu nie wierzyłem ale dla jaj poszedlem luknac co tam sie dzieje. Po chwili nie moglem uwierzyc oczom. Herobrine go gonil az do naszej wioski w ktorej mielismy baze. Pozniej juz sie nie pokazywal. Tylko zostawial oznaki zycia w wiosce. Byly to wybuchy creeperow bez sykow lub ktos zabijal zombie lub slychac bylo kopania w kopalni.
Teraz ci co nie wierza ze istnieje polecam 8 odc. MEA u roxmb na kanale urywek 12:50minut i na FULL HD patrzcie sie na gorke z sanda.

Herobrine zostal wprowadzony dla jaj do bety przez pracownikow MOJANG notch nic o tym nie wiedzial.

Opublikowano

Ludzie co wersje piszą -Removed Herobrine, żeby gracze którzy są mniej ogarnięci i wciąż w niego wierzą dali sobie z tym spokój.Mógłbym przeszukać wszystkie pliki zawarte w minecraft.jar i nie ma w nich niczego takiego jak Herobrine, a nie mógł się stworzyć sam z siebie. Notch i inni pracownicy Mojangu nigdy nie mówili że Herobrine powstał. Legenda rozeszła się po pewnym live w którym tekstura drzwi była zamieniona na "skin" Herobrine który został stworzony przez graczy, którzy chcieli tą legendę uwiecznić.

Opublikowano

Czy ktoś wkońcu zrozumie, że herobrine nie ma -.-

w wersji miecraft 1.6^ jest opis co nowego itp i jest tam napisane że ''Usunięto Herobrine'' wtf?

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja już mam dość o tym herobrine.. Ciągle piszą.. Herobrine nie ma, to jest MOD do Minecraft ! Jak go nie zainstalujesz to go nie będzie. Aczkolwiek przyznam się, że miałem takiego "buga", że coś podemną otwierało i zamykało drzwi, kopało dirta.. Ale w to nikt nie uwierzy, ale to pewnie bug, a nie herobrine.. Gdzieś miałem filmik, nawet go wrzucałem. Spróbuje poszukać i go tu wrzucę.

Edit: Proszę bardzo :)

To jest ukryta treść, proszę

(podgłośnijcie sobie, można usłyszeć portal, chodzenie po dircie, kopanie go i coobla, otwieranie drzwi itp.)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Mojang nigdy nie dodał postaci "Herobrine" (ew. w Secret Friday Update ale w to nie wierze). Od wersji 1.6.6 i w prawie każdy następny update (m.in. najnowsze 1.6.1) Mojang zaczął dodawać dopisek "Removed Herobrine" bo jednocześnie jest to ich joke i dlatego że dostawał coraz więcej spamu na temat Herobrine'a. Herobrine'a nie ma, ludzie uświadomcie to sobię, jeżeli chcecie to pobierzcie sobię moda, albo plugin na serwer... Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam,

SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

Kto mi tu z wypowiadających się osób widział na własne oczy planetę karłowatą Pluton kto stał (przebywał) blisko niej tak blisko by ją dotknąć ? Nikt ? A więc kto z was ma jakikolwiek dowód że Pluton istnieje ? Przecież nikt go z bliska nie widział... tylko przez teleskop ;) to jest wiara w Herobirne ;)

Kto z was był w Australii ? Pewnie ktoś był widział i chodził po australijskich drogach ;) ale tylko niektórzy z was więc ci którzy tam nie byli jaką mają pewność że australiia istnieje ?

tak samo tylko niektórzy widzieli herobirne więdzą ze jest ci którzy go nie widzieli myślą ze go niema

To że czegoś nie widać to nie znaczy że tego niema

Tylko że Pluton i Australia są naprawdę a Herobirne już nie nie ma go w minecrafcie ja wam mówię ze w MC jest zielony smok lata po dżungli ale umie się maskować jak predator jedyny ślad po nim to kakao na korze drzew ja go widziałem kiedy się nie maskował a wy widzieliście tego zielonego smoka ?

Tak więc nie spamujcie forum tymi bzdetami Konrad zamiast w MC grać to poczytaj słownik

Dziękuję

Tez widzialem smoka d;

Moje Tuty:

#1 Generator stone #2 100% Automatyczna farma kaktusów #3 100% Automatyczna farma trzciny

Wejdź na profil i poszukaj ;D Moje konto YT z poradnikami :

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja już mam dość o tym herobrine.. Ciągle piszą.. Herobrine nie ma, to jest MOD do Minecraft ! Jak go nie zainstalujesz to go nie będzie. Aczkolwiek przyznam się, że miałem takiego "buga", że coś podemną otwierało i zamykało drzwi, kopało dirta.. Ale w to nikt nie uwierzy, ale to pewnie bug, a nie herobrine.. Gdzieś miałem filmik, nawet go wrzucałem. Spróbuje poszukać i go tu wrzucę.

Edit: Proszę bardzo :)

(podgłośnijcie sobie, można usłyszeć portal, chodzenie po dircie, kopanie go i coobla, otwieranie drzwi itp.)

Ciekawe!

Ja bym go chciał :( Dodawałby takiej tajemniczości do gry... brakuje mi też takiego moda, że Herobrine jest cichy i trudno go spotkać. Dla mnie ten totem itp. to głupstwo :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Herobrain był w jakieś wersji minecrafta ale to przez złe codowanie notch się pomylił było wtedy o tym głośno , że to niby jakiś tam brat notcha itp. Ale w tych wersjach co są teraz nie ma niczego takiego bez dodatku moda ;/

Opublikowano

Kolega grający w Minecrafta już parę lat opowiadał mi, że Notch planował stworzyć takiego dobrego Herobrine’a , ale pomylił się podczas pisania kodu tej postaci. Ten kolega opowiadał mi również, że czarna i biała wersja Steve’a (standardowego skinu gracza) miały być minecraftowym uosobieniem anioła i diabła. Jeden miał niszczyć, a drugi (biały) miał nam pomagać.

Niedawno stworzyłem nowy świat w trybie singleplayer w Minecraft. Wszystko było normalne, zacząłem ścinać drzewa, stworzyłem stół warsztatowy. Zauważyłem, że coś poruszyło się w gęstej mgle (mam bardzo wolny komputer, więc muszę grać na bardzo małym polu widzenia). Sądziłem, że to krowa i zacząłem ją ścigać, by zebrać trochę skóry na zbroję.

Jednak to nie była krowa. To inna postać z domyślną skórką gracza, lecz z pustymi oczami. Nie widziałem dymku z nickiem, dwa razy się upewniałem, czy aby na pewno nie jestem w multiplayerze. Nie stał długo, popatrzył się na mnie i uciekł w stronę mgły. Zacząłem go gonić z ciekawości, ale zniknął.

Kontynuowałem grę dalej, nie wiedziałem co myśleć. Odkrywając świat napotykałem rzeczy, które nie mogły być zrobione przez generator map; tunele 2×2 w skale, małe, idealne piramidy z piasku na oceanie, drzewa bez liści. Ciągle wydawało mi się, że widzę innego “gracza” w gęstej mgle, ale nigdy nie byłem w stanie przyjrzeć mu się lepiej. Próbowałem zwiększać odległość rysowania zawsze, kiedy tylko go widziałem, ale to nic nie dawało.

Zapisałem mapę i udałem się na fora sprawdzić, czy ktokolwiek inny spotkał pseudo-gracza. Nic jednak nie znalazłem. Stworzyłem własny temat opowiadając o graczu i pytając się, czy ktoś miał podobne przeżycia. Post został usunięty w niecałe 5 minut. Spróbowałem znowu, jednak kolejny post został usunięty jeszcze szybciej. Dostałem prywatną wiadomość od użytkownika “Herobrine” zawierającą jedno słowo: “Przestań”. Kiedy próbowałem wejść na profil tego użytkownika, wyświetlał się błąd 404 (nie znaleziono strony).

Dostałem maila od innego użytkownika. Twierdził, że moderatorzy czytają wiadomości użytkowników i bezpieczniej będzie kontaktować się przez maila. Deklarował, że też widział tajemniczego gracza i jest mała lista innych użytkowników, którzy również go widzieli. Ich światy są zaśmiecone przez budowle tamtego gracza.

Minął miesiąc od czasu, kiedy dostałem tamtą wiadomość. Kilka osób, które napotkały tajemniczego gracza zaczęło szukać informacji o Herobrine i dowiedzieli się, że ta nazwa była często wykorzystywana przez gracza ze Szwecji. Po dalszym gromadzeniu informacji okazało się, że to brat Notch’a, twórcy gry. Osobiście wysłałem do Notcha maila z pytaniem, czy miał brata. W odpowiedzi dostałem krótką odpowiedź:

Miałem, ale nie ma go już z nami.

-Notch

Nie widziałem tajemniczego gracza od czasu pierwszego spotkania i nie zauważyłem żadnych zmian w świecie poza moimi własnymi.

herobrine_hwrpaqq.PNG

http://www.mpcforum.pl/videos/view-8087-herobrine-cz1/

Nagrałem :).

Zkopiowałeś tekst z WIKI ale nie wkleiłeś wszystkiego. Dalsza część była taka że, ten gościu który napisał o Herobrine stworzył post czy ktoś widział Herobrine usunięty został w 5 Min. Zrobił 2 usuneli go jeszcze szybciej. Zgłosiło sie do niego pare osób które widziało HB. Wtedy napisał do tego goscia osoba która nie miała Avatara, której nie mogliśmi wejść na profil bo był błąd 404 (nie można wczytać strony) to sam Herobrine, napisał do niego wiadomość z treścią "Przestań" wtedy ten gościu napisał do nocha czy miał brata? (była plotka że HB to brat Nocha) i napisał że miał kiedyś brata ale nie ma go już z nami Noch...... To tyle ale jeśli jesteście ciekawi co dalej się stało wejdcie tutaj Nawed noch zaprzecza o jego Istnieniu Link:

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar

skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę ;D

Opublikowano

Niekiedy zobacze coś białego ale wątpie żeby to był herobrine

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

• 1 rok później...
Opublikowano

No ja go kiedyś widziałem (chyba :P) bo moja historia. Grałem pierwszy raz na survivalu. Przeprowadzałem się 4 razy. Niestety jestem dziwny [xD] i cheatowałem :D

Kiedy skończyłem budowe na cheatach włączyłem survival. Coś tam ulepszłałem już obróciłem się i on tam STAŁ. Ale nie wiem czy to napewno był on bo się zesr**** i wyłączyłem grę usunąłem świat (to było chyba w sierpniu) no i do dziś nie grałem na survivalu. A tak to jedynie na serwerach

A i jak wpisałem w pliki Herobrine to wyskoczyły mi 3 foldery, jakieś dwa pliki txt. i jeden WINRar. .txt i winrara nie dało sie otworzyć

Opublikowano

Jeśli ktoś czyta wiki minecrafta, wie że Herobrine został usunięty dopiero w wersji 1.7.x. Można też to przeczytać w update do wersji 1.7.x Minecrafta (- Remove Herobrine)

Opublikowano

Herobrine nie ma ;) grałem godziny na singlu i nigdy nic się nie działo.

Jak naprawdę chcesz tego legendarnego Herobrine to pobierz sobie HModa na niego :)

TEMAT

Opublikowano

Jak to czytam to kisnę, XDDDD

Jak już dawno straciłem wiarę w ludzkość to po prostu teraz jeszcze bardziej trace XDD

A ja bym sie z wami chcial pewna historia podzielic. Kolega moj gra w minecrafa od niedawna, od miesiaca nie ma internetu i jest bardzo nieogarniety w grze. Nie umie naewet screenow zrobic. I niedaeno przybiega do mnie mowi ze widzial krowe hirobrine. Ja sie lukam w czolo, ze nie ma czegos takiego w grze i to czysta glupota. A on nastwpnego dnia przychodzi i mi pokazuje zdjecie monitora w komorce (jak juz mowilem nie umie roobic screenow i nie wie gdzie jest zainstalowany minecraft). A tam krowa z bialymi oczami, a na drugim umarla (czerwona i przewrocona) w jeziorze lawy.
Moze mi ktos powiedziec co to jest, on sie niezle zna na grze ale nie zna jej od strony technicznej, po internet i filmiki chodzi do kolegi oraz jest srednio ogarniety.

Pisał to typ, który http://www.mpcforum.pl/topic/1256578-co-to-bylo/ chciał strollować mpc forum, że widział herobrine z dzwiękami haunta XDDDDDD

@1361622928-U485574.png24konrad573 A pszyrke odrobiłeś, że się za majnkrafty bierzesz? XDD

Widelec ma więcej inteligencji od Ciebie. lol.

Herobrine istnieje. Wierzcie lub nie ale on byl na wersji beta 1.3 az po 1.7.3. Jak ktos nie wiezy obejrzyjcie sobie 8 odc. MEA 8 (Minecraft Extreme Adventure) u roxmb na kanale. Gra sobie na beta 1.5 i robil farme az tu na gorce z piasku widnieje postac gracza z bialymi oczami patrzacymi na rox'a.

My z kolegami postanowilismy go poszukac na beta 1.5. Stworzylismy serwer na hamachi i gramy. Po 3 dniach grania ujawnil nam sie na drzewie jakies 80 kratek od nas. ja stalem i sie troche cykałem a moj kolega na hardcora poszedl go zabic. po dojsciu na miejsce kolega krzyczal ze go goni (gadalismy na skype)  ja mu nie wierzyłem ale dla jaj poszedlem luknac co tam sie dzieje. Po chwili nie moglem uwierzyc oczom. Herobrine go gonil az do naszej wioski w ktorej mielismy baze. Pozniej juz sie nie pokazywal. Tylko zostawial oznaki zycia w wiosce. Byly to wybuchy creeperow bez sykow lub ktos zabijal zombie lub slychac bylo kopania w kopalni.
Teraz ci co nie wierza ze istnieje polecam 8 odc. MEA u roxmb na kanale urywek 12:50minut i na FULL HD patrzcie sie na gorke z sanda.

Herobrine zostal wprowadzony dla jaj do bety przez pracownikow MOJANG notch nic o tym nie wiedzial.

To z Roxmb jest prawdziwe, ale jak Ci wyobraźnia wbiła się do głowy to, po prostu kisłem XDDD

To by było na tyle, nie szukajcie dziurki w całym, bo robicie tylko z siebie pośmiewisko, reszty nie skomentuje bo szkoda mi palców. xD

Pozdrawiam, :)

Opublikowano

Aha..

Może rzeczywiście jakieś testy umysłowe przed rozpoczęciem gry by się przydały. Jeszcze ktoś zobaczy jakiś bug z latającą rybą i powie, że to duch i zacznie o tym pisać na forum xD

Opublikowano

Większość osób powie ci że nie istnieje żaden herobrine slenderman i inne badziewia , a te screeny to z modyfikacji pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...