Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine istnieje?

24konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pamiętam czy Herobrine można było spotkać kiedyś, ale wątpię chociaż w grze do któregoś tam patcha był plik herobrine. Zagrajcie w te starsze wersje i mówię tu o początkach gry, to znajdziecie plik herobrina możecie pograć, ale na 100% nie bylo herobrina w grze

Opublikowano

Herobrine nie istnieje, a na filmie fajnie widac tego 'herobrine' (zwlaszcza mechanizmy z redstone)

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś czyta wiki minecrafta, wie że Herobrine został usunięty dopiero w wersji 1.7.x. Można też to przeczytać w update do wersji 1.7.x Minecrafta (- Remove Herobrine)

w 1.8 tak tez

76561198081948961.png

Opublikowano

Ja też mam pewną historię.

Otóż kiedy byłem mały, często spędzałem wakacje u dziadka. Wieczorami siadaliśmy na ganku i popijaliśmy herbatkę i kakao. Pewnego wieczoru nie wytrzymałem i zadałem dziadkowi pytanie nurtujące mnie od lat: Dziadku, czy ty kiedykolwiek srasz? Dziadek wówczas uśmiechnął się pod wąsem i zwalił mi konia stopami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...