Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt pierwszego polskiego serwera do Mists of Pandaria - Pandemonium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

INFORMACJE ZAWARTE W TYM TEMACIE SĄ JEDYNIE OPISEM PROJEKTU - NIE DZIAŁAJĄCEGO SERWERA LECZ TAKIEGO, KTÓRY W NAJBLIŻSZYM CZASIE ZOSTANIE ZAPREZENTOWANY.

Witajcie!

Od jakiegoś czasu zainspirowany serwerem Pandashan ( pierwszym takim do dodatku Mists of Pandaria ) postanowiłem rozpocząc pracę nad projektem, który nieoryginalnie nazwałem Pandemonium. Jest to projekt pierwszego w Polsce prywatnego serwera przeznaczonego dla Polaków. Nie jestem w 100% pewien, kiedy ruszą beta-testy, jednak prędzej czy później takowe się pojawią ;) Nad projektem raczej prac nie zakończę ;)

Na początek chciałbym doporwadzic serwer do czegoś, co nazwałem w miarę normalną funkcjonalnością - oznacza to naprawienie części lub wszystkich battlegroundów oraz przymierzanie się do naprawy pojedynczych dungeonów. W plan wchodzą także lokacje, które będą niezbędne do szybkiego wbicia 90 lvla. Później zajmę się poprawkami związanymi z tymi wymienionymi wyżej elementami, następnie zajmę się naprawianiem elementów z dodatku Mists of Pandaria ( spokojnie, postaram się skończyc te prace przed rozpoczęciem testów :D ).

W moich dzisiejszych planach serwer będzie dostępny w ratach 10x. Jednak to może ulec zmianie.

Nie planuję rozpoczynac jakichkolwiek testów do połowy/końca wakacji. Proszę w związku z tym nie pisac mi zapytań "KIEDY TESTY?KIEDY TESTY?".

Kontakt ze mną:

GG: 36808444

Będę tu czasem wrzucał jakieś info.

Opublikowano

Wątpię by to się udało, dlaczego?

Raz że powoli kończy się wspieranie privów WoWa, a to dlatego że Mangos już powyżej WOTLK supportować nie będzie.

Dwa że potrzeba na to mnóstwo czasu, cierpliwości oraz dobrej ekipy.

Trzy że MoP z Cata to wyższa szkoła jazdy w skryptach niż Classic - WOTLK.

Ale życzę powodzenia.

Opublikowano

@up Oczywiście zdaję sobie sprawę, że Mangos dalej nie wspiera. To, że skrypty w Cata i wyżej są znacznie cięższe niż w WotLK wcale nie zmienia faktu, że serwer może powstac w miarę sprawny. W chwili obecnej działam sam jednakże niebawem zaczną się do mnie dołączac znajomi.

Szczerze to dziwię się jak panowie z Pandashana dali radę tak szybko otworzyc w miarę dobry serwer :P

Dzięki za życzenie powodzenia :D

Opublikowano

Na razie mam kilku znajomych którzy chętnie podejmą się pracy. Szukam dalej ale wątpię, czy team bd większy niż 5 osób. Do 30 czerwca pracuję sam :/

//Edit: Dogadaliśmy się i projekt oficjalnie rusza. Postaram się was poinformowac jak będą w planach bety :) Tym czasem proszę o komentowanie tego pomysłu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...