Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] URIDIUM BUG!

ostapkowicz15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem to na ElitePVP nie wiem czy to dziala ale mozecie sprawdzic i jak by ktoś mogl to prosze na polski przetłumaczyć.

Is a CBS bug. I made 400 000 uridium in 30 minutes. You need to build a CBS. You need to find a partener who has modules to build a station or if to have little accounts, to enter in that clan with acc that have modules and build it. You need to make another clan and give war to the clan who has station. so you will shoot the base without problems. Turn off deflector and you need to start shooting modules until you have little HP. In the moment when module has few hp(almost detroyed), you need to replace VERY FAST the modules. and after you make damage to all modules, you need just to give one rocket and replace it. shoot and replace again and again. You will receive uridium like when you destroyed one module, but the other member just replaice it and it is not really destoyed, so you don't lose nothing. make with modules that have upgrade, so you will earn more uridium. lvl1=400-410 uridium..lvl 16= 700-750uridium. I made 400k uri/30 min with just one module lvl 16. rest was lvl 1.

after you made a lot of uridium, you will build the station, to help also your partener. also 4 people can build a station and shoot just 4 modules. IS NOT WORKING WITH DEFM AND HULL!!!

2 people can shoot left part, positions 1,8,7,and 6 and the others twho right, positions 2,3,4,5. Fuck BP and make uridium!!!

Link jak to zrobić:
To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Strasznie dużo roboty z tym bugiem, a i tak pewnie zrobią cofnięcie bazy danych.

Opublikowano
To CBS bug. Zarobiłem 400k uri w 30 min. Musisz zbudować CBS. Musisz dowiedzieć sie kto z twoich znajomych ma moduły do budowy stacji lub gdy masz troszkę kont, aby dołączyć do klanu które mają moduły do zbudowania. Musisz wypowiedzieć wojnę innemi klanowy który ma stację kosmiczną tak że będziesz mógł strzelać do niej bez problemu. Wyłącz deflektor i zacznij strzelac do modułów aż bedziesz miał mało HP. W momencie gdy moduł bedzie miał troszkę HP ( prawie padnie ) musisz wymienić bardzo szybko moduły i kiedy zadasz obrażania wszystkim modułom trzeba tylko strzelić 1 rakietą i wymieniać ponownie. Otrzymasz urke jak po zniszczeniu jednego modułu, ale inny gracz może go poprostu wymienić i i nie bedzie tak naprawdę zniszczony , wiec nie tracisz nic. Ulepsz moduły przez co bedziesz dostawał wiecej uridium lvl1 = 400-410 uridium .. lvl 16 = 700-750 uridium. Zrobiłem 400K uri/30 min z jednego modułu lvl 16. Reszta była lvl 1.

Kiedy bedziesz miał dużu uri, bedziesz mógł zbudować stacje kosmiczną i pomóc swojemu partnerowi. Również 4 osoby bedą mogły zbudować stacje i strzelać do 4 modułów. To nie jest praca z DEFM i HULL ? ( nie ogarniam )

2 osoby mogą strzelać lewą część, pozycji 1,8,7 i 6, a pozostałe dwie prawą, pozycje 2,3,4,5. Pieprzyć BP i robić Uridium!

Takie szybkie tłumaczenie, tyle ile wiedziałem tyle przetłumaczyłem, średnio ogarniam, ale myśle że sie to przyda ! :)

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

I jak działa to komuś z was?

Wypróbowałem z kolegą tylko 1 moduł bo nie chciało mi się więcej to jak miał już moduł 3/4 hp zbite wymieniłem na inny to kolega co go bil dostał uri a moduł był w całości.

b_560x95.png

Opublikowano

Stawiam, że jeszcze w tym tygodniu to zablokują. BP też pewnie odwiedza to forum. A takie bugi są im nie na rękę... .

Opublikowano

@3up

Cały dzień to raczej mu chodziło o przenośny czas grania, czyli chodziło mu, że trochę to zajęło.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...