Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie bic alieny

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie zapytanie, czy lepiej zakupic 2 hale i leonka z handlu przelozyc ''eq'' na leonka odpalic konfy dronow i bic moby na x-4,x-3 czy golcem bic na 2 gali x-5,x-6 wiem ze na 2 gali przez 11 godzin bocenia bez podwajacza zarobilem okolo 17k urki, 20k powazania,22kk kredek i okolo 11kk pd. Zrobil bym tak ze wyslal bym te 3,2k zlotka na statek podkrecil bym oslonki, geny speeda i rakiety i na x-4,x-3 bil mordony, sajmony lordakie i ew na x-3 jeszcze streunery??. Prosze o odpowiedz jest to wazne chce jak najszybciej zdobyc duzo uridium bo planuje wypad klanowy :D

Opublikowano

Jeśli nie masz jakiegoś pro elo dobrego wyposażenia to nie ma sensu puszczać bota na drugą galę. Polecam tak jak mówiłeś zakupić leonovka i puścić bota na mapę x-3/x-4 gdzie twoje zyski napewno będą wieksze niż na mapach 2 gali :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Pro elo moze i nie jest ale sibelonita mam na 20 sekund bije z 1 bez podkretki te 4,6k :) full lf3 1 lf4 6 irkow 10pp 2 flaki 15 bo2 15 tych genow najlepszych i zlota z 60k na skladzie wiec^^. Wydam te 50k na hale eq przeloze i bedzie dobrze leonka to za 3kk postawie o kazdej porze wygram go ale w tym dylemat ze osob jest od ... na mapach x-4 i x-3 wiec nie wiem czy jest sens sie babrac. A na wylot potrzebuje okolo 3kk uri a mam czas tylko przez poltora miesiaca ^^.

Opublikowano

No to z takim wyposażeniem to tylko i wyłacznie na mapach x-3 i x-4 , nigdzie indziej nie warto jest szukac szczęscia. A co do ilosci osób na tych mapach to się nie przejmuj tylko puszczaj bota :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ja mam stara fulke ,ale zyski na x2 mam większe niż na x-3 :O

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Dobrze, dobrze juz rozumiem ze na 1 gali siedziec i bocic. Ale w tym problem czy zdaze wybocic te 3kk urki do wylotu ktory bedzie mniej wiecej za poltora-dwa miesiace ;/. Bota stawialbym na x-4 na jakies 20-22 godzyny jest do tego 50% ze podwajacz zakupie ale to chyba tylko i wylacznie na boxy dziala.;/?

Opublikowano

Tak, podwajacz działa tylko na boxy. Z aktualnym systemem na boxy nie opłaca się kupować podwajacza bonus boxów. Nie wiadomo czy zdążysz wybocić 3kk urki przez ten czas. Zamiast podwajacza kup IBota na miesiąc a jeśli masz już Ibota to rabat. A no i podkreślam że musisz bocić 24/7 na okrągło tyle ile fabryka daje a więc zamiast rabatu mógłbyś również zakupić server VPS a jeśli masz to pozostańmy przy opcji rabatu :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ibot nie sadze kupie kbota bede mial na 11 lat a nie na miesiac^^. Jak dozbieram 2kk a nie 3kk to bedziesz szkoda ale cos bedzie mozna kupic. Dzieki za odpowiedzi szybkie jezeli ktos sie chce jeszcze udzielc niech pisze na 100 pro przeczytam :).

Opublikowano

Ibot nie sadze kupie kbota bede mial na 11 lat a nie na miesiac^^. Jak dozbieram 2kk a nie 3kk to bedziesz szkoda ale cos bedzie mozna kupic. Dzieki za odpowiedzi szybkie jezeli ktos sie chce jeszcze udzielc niech pisze na 100 pro przeczytam :).

Na kbocie 1000% nie wybocisz takiej ilości uridium w takim czasie,

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wiem ze aktualizacje sa dlugie ale chodzi mi oto bo patrz

Chce wybocic na:

- 2 drony (nie pisac ze za kredki kupowac bo wiem ale jestem leniuchem a na 1 gali to zarobie za moby z 2kk dziennie) 356k uri z laserami

-apisa 500k uri bo mam pare czesci

-1500 kluczy pirackich 2,25kk uri

-2600 cdd 780k

-3 hale 150k

-3 konfigi dronow 300k

-aegisa + design dla niego 350k

-ulepszenie lf4 i dronow 4,8kk uri

-zeus okolo 900k bo tez mam czesci

-pet i te dodatki do niego okolo 400k

-rsb z 1kk trzeba miec wiec tez 5kk

-designy dla golca okolo 750k bo mam juz dminishera:)

-design dla vengi na kolejnej hali to 250k

-ulepszenie oslon tez sie przyda :) 2,2kk

-ulepszenie wyrzutni rakiet 105k

Na to wychodzi okolo 25kk urki i te zapytanie ile przez 24 godziny dziennie wyboce uri bijac saimony,lordakie,mordony,bossy mordony,boss saimon. Z 60k dziennie by wpadalo z tych mobow?. I ewentualnie bota bym wlaczyl na 2 gali 2 dni w tygodniu aby tam sie lvl powbijaly :). Jezeli zle policzylem to sora bo tak na oko :). z pol roku bym tworzyl takie konto?

Opublikowano

jak na skype wpisuje nazwe ivana to 50 innych osob podszywa sie pid niego a po rosyjsku nie dogadam sie a angielsku cos tam odpowiem

Opublikowano

jak na skype wpisuje nazwe ivana to 50 innych osob podszywa sie pid niego a po rosyjsku nie dogadam sie a angielsku cos tam odpowiem

Po angielsku bez problemu się z nim dogadasz, on sam cisnie na google tłumaczu :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

hahah xD jakbys mogl mi podac jego nazwe skype bo nie wiem czy w nazwie ma kropke czy nie a i jeszcze jedno jak kupie kbota to moge wlaczyc na nim swoje konto kolegi konto i konto brata na 1 bocie czy ni? a i jeszcze czy kolega by mogl wlaczyc bota od 7 do 19 a ja od 20 do 7 ? czy to tylko do 1 kompa i 1 konta?

Opublikowano

hahah xD jakbys mogl mi podac jego nazwe skype bo nie wiem czy w nazwie ma kropke czy nie a i jeszcze jedno jak kupie kbota to moge wlaczyc na nim swoje konto kolegi konto i konto brata na 1 bocie czy ni? a i jeszcze czy kolega by mogl wlaczyc bota od 7 do 19 a ja od 20 do 7 ? czy to tylko do 1 kompa i 1 konta?

tak, ma w nicku kropkę.

Co do bota, możesz na jednym kompie puscic tyle kont ile dasz radę pod warunkiem że każde z nich ma wykupiona licencje na bota

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

czyli ze jak ja wlacze bota a z kolega sie zloze na bota to ja mam wykupionego to kolegi juz nie pojdzie? on wyda 30zl i dopiero ja mu wlacze i sb a potem on na swoim kompie mi i sobie? i ile tak srednio dziennie zarobie na tym bocie na x-4

Opublikowano

czyli ze jak ja wlacze bota a z kolega sie zloze na bota to ja mam wykupionego to kolegi juz nie pojdzie? on wyda 30zl i dopiero ja mu wlacze i sb a potem on na swoim kompie mi i sobie? i ile tak srednio dziennie zarobie na tym bocie na x-4

Nie, jedno konto w grze = 1 licencja do bota, Nie można się nia dzielić. Albo licke masz ty albo kolega.

Na x-4 biorac srednio że wyciagniesz 40k na 10h więc na 24h bocenia na alienkach zdobędziesz od 90-100kk uridium

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

uuu ryly ? tak duzo? no super ;) to tak z 70 bo inni gracze sa... czyli ja kupie licencje i kolega i on na swoim kompie moze mi z mojej licencji stawic bota?

Opublikowano

uuu ryly ? tak duzo? no super ;) to tak z 70 bo inni gracze sa... czyli ja kupie licencje i kolega i on na swoim kompie moze mi z mojej licencji stawic bota?

Tak, kolega może na bocie odpalić kilka kont na jednym kompie ale pod warunkiem że dane konta maja licencje

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kolega ma leonka i powiedzial ze nie dziala bonus na 2 razy wieksze dmg z leserow jakis blad ma czy ogolnie juz nie dziala?

A to czasami nie działa na rakiety ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jezeli chcesz zarobic wiecej uri to raczej na x3 x4 ale jesli wiecej kredek to x6 x7 na kryski .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...