Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eruris [Dedyk] [Easy]

Sequence^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osob gra sporo a co eventow na serwie to jak one moga byc jak w ogole tam nikogo z Teamu nie ma i nie bylo.

Opublikowano

Jasne ze sie oplaca 250 hmm trudno powiedziec ;d ale 200 w 2 dni spokojnie

Niby jak w 2 dni 200 jak na stronce byly juz po 20 godzinach max lvl czyli co wh :)

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

Serwer po restarcie. Forum nie działa. Niepewna przyszłość. Teraz już nie wiem czy mam grać od nowa, bo się boję że znów będzie restart, po za tym drop itemów na eq maru nie został naprawiony. Sequence wypowiedz się w tym temacie, czekamy. Po za tym, teraz to mam bekę z ludzi, którzy kupowali ulepszacze z is za 100 zł żeby zrobić maru. Hahhahahahah !

ae8pc4.jpg

Opublikowano

No więc trochę napiszę o serwerze. Jeśli jest ponownie taka sama administracja oznacza to że po kilku miesiącach serwer znowu stanie się zaniedbany. Chodzi mi głównie o nie odbugowywanie. Jak ja grałem na ostatniej wersji serwera WSZYSTKO było zbugowane . Nie można było zrobić ekwipunku na 235 lvl (chodzi mi o itemki MARU) przepraszam jeśli podałem zły lvl. Gdyby nie wydawano 70/80 zł żeby zrobić jeden item nikt by tego nie miał. Dlatego nie polecam serweru ze względu na administracje, lecz nie patrząc na tych leniów którzy lecą tylko na pieniążki to serwer polecam. Ja obecnie gram na divi*****world ponieważ to jest klon tego serweru. Ale większość nie jest tak zbugowana jak tutaj.

Dziękuje za uwagę.

+teraz zobaczyłem zmianę w administracji.

O administrację chodziło mi administratora tzn : Sequence i GameMaster : BoskiHenio

Opublikowano

Ja obecnie gram na divi*****world ponieważ to jest klon tego serweru. Ale większość nie jest tak zbugowana jak tutaj.

Ja tak samo się przeniosłem na divine. O wiele bardziej ogarnięty serwer.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

2 x UP server nie bedzie zaniedbany po kilku miesiacach bo juz jest , na servie panuje samowolka polowa na WH expi i jeszcze nikt bana nie odstal o ile sie nie myle Admin chyba tylko klika F5 na stronie w banku :)

A jakby tego bylo malo to sie pojawily DH i lipa z bicia metkow .

Opublikowano

Hm mała poprawka to Eruris jest Podróbką di**** world (taka mała poprawka)

Co do tematu serwer ma wiele bugów nie polecam gry tutaj chyba że administracja się ogarnie i zacznie się przejmować grą i co się dzieje

DR5ChPt.png

Opublikowano

UP to za ciezkie pytanie daj latwiejsze :)

25 godzina servera i znaku zycia Team nie dal ciekawe po co oni ten serv wypuscili ?

Po prostu żeby darmowy interes się kręcił :)

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry, lecz jest duzo cziterow. Gdyby byli GM'i to by sie gralo przyjemniej :)

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Wbiję i ocenie...

Super serwer, tylko masa MH , jak terazniejszy team mało wbija, moze zróbcie , rekrutacje.. Moze ktos to by ogarnął ?

NoNaMe

Opublikowano

gram od 29 maja, ale nigdy nie widziałem na serwerze żeby jakiś GM cos pisał. Ile ostatnio serwer się trzymał?

The past has gone

Opublikowano

Grałem na serwerze dwa lata temu.

Było świetnie, poznałem super ludzi, wbiłem 250.

Jedyny problem to to, że Sentence ( założyciel ) jest tylko na forum i tylko rano. Tak to jest super!

Zastanawiam się nad powrotem.

PS. Rada od starego wyjadacza: Nie rezygnujcie z serwera przy expie od 100 do 124, na mapie wyżej będzie lepiej ;)

Opublikowano

Również sobie zagram , grałem kiedyś i był to jeden z lepszych moich serwerów. Szkoda tylko że nie można tu wytwarzać m.in Pieczęci Mutanta u zielarza tak jak to jest w przypadku serwera Glador , bo jak wiadomo są to te same pliki no ale nic ;d

Opublikowano

Grałem na serwerze dwa lata temu.

Było świetnie, poznałem super ludzi, wbiłem 250.

Jedyny problem to to, że Sentence ( założyciel ) jest tylko na forum i tylko rano. Tak to jest super!

Zastanawiam się nad powrotem.

PS. Rada od starego wyjadacza: Nie rezygnujcie z serwera przy expie od 100 do 124, na mapie wyżej będzie lepiej ;)

sentence nie jest juz tutaj GA, serwer odkupiony.

Opublikowano

sentence nie jest juz tutaj GA, serwer odkupiony.

Tym może i lepiej.

Przemawia to do mnie za powrotem.

Był reset czy po prostu odświeżona prezentacja?

Opublikowano

Zacząłem grać :D

Jak tu z BS'em? Wyszukują i banują czy jak?

Nie ma administracji, każdy robi co chce i na jakim haku chce. Wybicie się na serwerze polega na znajomości bugów występujących na nim.

I każdy mnie tu poprze;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...