Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft Server jak kopiować i wklejac budowle?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz posiadać plugin WorldEdit i zaznaczasz budowle siekierą,jeden róg i drugi.

I wpisujesz //copy - jeśli kopiujesz //cut - jeśli wycinasz i potem //paste - wklejasz.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Musisz posiadać plugin WorldEdit i zaznaczasz budowle siekierą,jeden róg i drugi.

I wpisujesz //copy - jeśli kopiujesz //cut - jeśli wycinasz i potem //paste - wklejasz.

ale jak wklejam to musze zaznaczać siekierką?

Opublikowano

Nie tylko jak kopiujesz ,potem się przesuwasz czy idziesz w inne miejsce i wklejasz.

Najlepiej zaznacz stań przed budowlą i wpisz //copy. Potem pójdź w inne miejsce i stań przed tym miejscem gdzie chcesz wkleić.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Zaznacz siekierką teren który chcesz skopiowiać gdy zaznaczysz teren wpisz //copy później umieść budowle gdzie chcesz za pomocą komendy

//paste

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Istrukcja:

1. Napisz //wand i zaznacz siekierą Pierwszy i Drógi róg

2. Stań Przed Przodem Budowli ( <----- Tego Nie Powiedzieli koledzy z góry (a to ważne) ) i napisz //copy

3. Napisz //paste w miejscu, w którym ma być Budowla.

4. Jeśli Umieściłeś Budynek W Złym Miejscu napisz //undo ( <------ Tego Też Nie Powiedzieli Koledzy Z Góry (a to ważne ) ) .

Jeśli Pomogłem Daj Like!

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 125 150 175 200 250 300 350 400 450 500 Postów

i 0/100% ostrzeżeń!

Opublikowano

Istrukcja:

1. Napisz //wand i zaznacz siekierą Pierwszy i Drógi róg

2. Stań Przed Przodem Budowli ( <----- Tego Nie Powiedzieli koledzy z góry (a to ważne) ) i napisz //copy

3. Napisz //paste w miejscu, w którym ma być Budowla.

4. Jeśli Umieściłeś Budynek W Złym Miejscu napisz //undo ( <------ Tego Też Nie Powiedzieli Koledzy Z Góry (a to ważne ) ) .

Jeśli Pomogłem Daj Like!

1. Nie trzeba wpisywać komendy //wand dlatego że jak masz już siekierke drewnianą w łapce to możesz zaznaczać.

2. Nie zawsze przodem do budowli ja miałem takiego world edita że on nie wklejał przede mną tylką za mną lub w miejscu zaznaczonym.

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Zaznaczasz teren siekierką - potem wpisujesz w chat komendy (po kolei)

//copy

//paste

Pamiętaj, że kierunek ustawienia budowli zależy od tego, w którą stronę patrzysz. Aby usunąć, wpisz

//cut

Gdybyś się pomylił ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...