Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium FREE?

RedCode123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można mieć minecrafta premium za free bo na youtube widze poradniki [Zagraniczne] I im te generatory gift codów działają a jak dają linka do pobrania to to sie ch*jowo pobiera jakieś dziwne starty . Zamiast wstawić tego generatora na np Mediafire

Opublikowano

To jest oszustwo :) . Takie coś najprawdopodobniej nie istnieje,więc są to tylko wirusy i keyloggery ;) .

"Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."

22976677062317285689.jpg

Opublikowano

Jak kolega wyżej.

Darmowe gift code nie mają prawa istnieć. Wszystkie generuje przecież Mojang.

Opublikowano

Dam ci dobrą radę, nigdy GiftCode nie dostaniesz za darmo, lub za jakieś grosze (10zł) Na stronach, to wszystko jest oszustwo, najlepiej kupić na Minecraft.net i masz 100% pewności że działa :)

Opublikowano

Nigdy w życiu nie dawaj sie na to nabrać! Mój kolega był głupi(mimo że go ostrzegałam ._.) i użył gift code generatora. Jak to się skończyło? Cóż stracił praktycznie wszystkie konta.

rock-band-queen-freddie-mercury-banner.j

Opublikowano

Wszystkie stronki z napisem "Gift Code za free" to oszustwo, nie tylko stronki na filmach w youtube też możemy znaleść "Daj suba za gift code", to jest prosta prowokacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...