Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierasz 2 pliki serverowe z Minecraft.net . Odpalasz jeden z nich, po chwili nowe pliki ci się "pojawiają", między innymi potrzebne do zmiany ustawień servera czy dodania Adminów. Następnie, tworzysz sieć w hamachi. Gdy wszystko gotowe, ustawione w ustawieniach servera, możesz odpalić drugi plik. Wszystko gotowe, masz własny server na Hamachi !

Aby ktokolwiek mógł na nim zagrać, musi dołączyć do twojej nowo utworzonej sieci. Jeśli pomogłem, cieszę się. Liczę na like ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

podmienic?podmieniłem i mapka taka jak wtedy.

po 2: o co chodzi? [iNFO] Starting minecraft server version 1.5.2

[iNFO] Loading properties
[iNFO] Default game type: SURVIVAL
[iNFO] Generating keypair
[iNFO] Starting Minecraft server on 25.81.101.10:25565
[WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!
[WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
[WARNING] While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
[WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.
[iNFO] Preparing level "mapka"
[iNFO] Preparing start region for level 0
[iNFO] Preparing spawn area: 64%
[iNFO] Done (1,564s)! For help, type "help" or "?"
Opublikowano

Jeżeli chcesz serwer z rejestracją ściągnij na początku pliki np. grzegorz2047 edytuj pluginy przyda ci się do tego program notepad++.

Jeżeli jednak chcesz zwykły serwer bez pluginów ściągnij z tąd http://www.mpcforum.pl/topic/867426-tutdlnie-mojego-autorstwainformator/.

Utwórz sieć hamachi niech twój kolega do niej dołączy włącz serwer i puki jest włączony i jest włączony na hamachi serwer jest Online.

78112947429952948112.png

Opublikowano

www.komputerswiat.pl/media/2011/136/1880303/livebox2-itx.jpg taki mam router jak odblokowac porty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...