Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Synchronizacja pionowa

MentalicaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem w grze cs 1.6, dotyczy on małej ilości fps (10-30) .

Gram na laptopie HP widnows 8 (32 bit prawdopodobnie).

Procesor Intel® Core i3-2370M CPU@ 2,40 GHz

Grafika Intel® HD 3000 graphics

Problem jest w tym ,że latpopa mam dobrego jak na cs spokojnie powinnien chodzic, ping mam po 10-25 ale bardzo mało fps.

Gram na rozdziałce 800x600 OPEN GL. ALe w windows 8 nie moge wylaczyc synchronizacji pionowej bo nwm gdzie to jest moze ktos mnie naprowadzić. ? POZDRAWIAM

EDIT.

Probowałem komend takich jak : rate 25000, cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 cl_modem 101 fps_max 101 .

Nie reinstalowałem jeszcze cs bo 2 dni tem steama zainstalowałem .

Opublikowano

Prawy przycisk myszki na wolnej przestrzeni pulpitu -> Ekran NVIDIA -> Wybieramy okno po prawo ( tu jest nazwa monitora bądź: plug in play ) -> szukamy: ustawienia wydajności i jakości -> nowo otwarte okno po prawo szukamy: Synchronizacja pionowa ( odznaczamy pod kontrolą aplikacji i przesuwamy suwak na wyłącz ).

Regmannn

Opublikowano

Grasz na STEAM, czy NonSteam??

EDIT: @UP może najpierw przeczytaj zanim napiszesz coś?? To jest Intel a nie NVIDIA ^^

EDIT2: Z tego co wyczytałem grasz na Steam, a więc odznacz wszystko po prawo tak jak na tym ss i sprawdz:

77785113.jpg

Opublikowano

Odznaczyłem ma stały ping 30 ale pewnie jak wejde w smoka bede mial 20-10 więc nic sie nie zmieniło .. Prosze o pomoc

Regman jeżeli bym miał grafe nivida to sam bym to zrobił bo nie jestem debilem i google umiem przeszukac . Lecz intel sp nic nie ma napisane do tego jeszcze windows 8 ( nie polecam nikomu taki syf ze szok ) ..

Opublikowano

Hmm no coś właśnie czytałem o tym bo ja mam tylko do wyboru ustawienia aplikacji i właczona .. No ale nadal nie pomogło nadal 30 fps ;/ chce chociaż 60 .. Są jeszcze jakieś sposoby ?

Edit .

Gdy jestem w menu cs nie jestem na serwie mam nawet 70 fps ale gdy otwieram konsole to spada do 30 :( jak to naprawić ?

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...