Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hacki do Cs 1.6

Far

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

- Poszukuje działające Wh'a albo aim'a do Cs 1.6

- Mam Cs 1.6 v50 NonSteam.

Jeśli zły dział to przepraszam. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Nie działają mi na mojej wersji Cs'a. Ale pobiore Cs'a 1.6 by Łukasz i mam nadzieje że będzie coś działało.

Opublikowano

Pobierz cs 1.6 v7 i zainstaluj do niego patcha v23. Na nim wszystkie cheaty działają.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie działają mi na mojej wersji Cs'a. Ale pobiore Cs'a 1.6 by Łukasz i mam nadzieje że będzie coś działało.

Nie polecam łukasza. To jedna z najgorszych wersji do cheatowania. Praktycznie tylko Fighter FX tam działa. Pobierz CS v7 patch 23.

Opublikowano

Pobierałem i wgrywałem patch v23 i inne i na żadnym mi nie działa. I zostałem przy v50. Ma ktoś może wh na ta wersje. Potrzebuje tylko Wh ale żadne mi nie działa.

Opublikowano

Nie działały ci, bo pewnie myślałeś, że wersje się nadpiszą, a tak nie jest. Odinstaluj i usuń wszystkie wersje cs'a, pobierz i zainstaluj cs 1.6 v7 i do niego dopiero wtedy patch v23.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Pobierałem i wgrywałem patch v23 i inne i na żadnym mi nie działa. I zostałem przy v50. Ma ktoś może wh na ta wersje. Potrzebuje tylko Wh ale żadne mi nie działa.

Żeby ci działały cheaty na CS v7 i patchu v23 musisz dać jeszcze zgodność z Win XP SP3 i uruchomić jako admin.

Po jaką cholerę Ci jakiekolwiek cheaty? Tacy ludzie jak Ty tylko psują serwery i to nie tylko o CSie tutaj mówię...

Wypad z topicu.

Opublikowano

Nadal nie działa.

- Zainstalowałem Cs 1.6 v7

- Do tego patch v23

- pobrałem Fighter FX 7.2 rozpakowałem, włączyłem i odpaliłem Cs'a jako Admin. Wchodzę na Boty i klikam Delete i nic.

- Pobrałem opengl32.dll i też nie działa.

Nie wiem co jeszcze zrobić. Mam win. Viste z SP2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...