Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy projekt mentorów - Niezbędnik forumowicza

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1370286342-U784394.png

Witam!

Dawno tutaj nic nie pisałem, ale miło mi jest ogłaszać kolejne nowości na MPCforum.pl. Przez ostatnie miesiące zespół Mentorów pracował nad nowym projektem- niezbędnik forumowicza. Chcieliśmy stworzyć miejsce gdzie zarówno nowy jak i stary forumowy wyjadacz znajdzie odpowiedzi na nurtujące go pytania lub po prostu dowie się czegoś ciekawego. Cały czas dążymy do tego, aby forum było jeszcze bardziej otwarte na użytkowników oraz ich problemy. Dział ten stawia dopiero swoje pierwsze kroki jednak mam nadzieję, że uda się nam go rozwinąć, a również wdrążyć w nasze społeczeństwo. Całą pracę koordynuje zespół Mentorów na czele z @Marselo. Postanowiliśmy dać Wam możliwość udzielania się w utworzonych tematach tak byście mogli również ingerować w ich tworzenie i komentować dotychczasowe poczynania. Jeśli macie jakieś pytania kierujcie je na PW do Mentor Koordynatora lub w tym temacie.

Piszcie również co chcielibyście ujrzeć w niezbędniku. Ciekawe propozycje zostaną odpowiednio nagrodzone ;-)

Pozdrawiam, kierzek

1348162346-U215643.png

by Baksiu

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Projekt jak dla mnie bardzo ciekawy. Mam również propozycję;

Otóż ja stoję po stronie zwykłych, szarych userów -zwłaszcza parasoli-. Według mnie powinno być kilka/kilkanaście osób (nie koniecznie mentorów), które są online po kilka/kilkanaście godzin dziennie i które nie boją się kontaktów. Którym nie jest szkoda czasu, żeby każdemu kto potrzebuje pomocy wyjaśnić wszystko. Powinny być takie osoby i lista z ich GG(nie koniecznie prywatnymi, można przecież założyć GG "służbowe") powinna widnieć w Waszym nowym projekcie.

Tyle ode mnie.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano
wow... wrzuciliście kilka starych tematów do jednego działu.
Pewnie myślała nad tym grupa 200 osób.
Amerykanscy naukowcy są z was dumni.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

wow... wrzuciliście kilka starych tematów do jednego działu.

Pewnie myślała nad tym grupa 200 osób.

Amerykanscy naukowcy są z was dumni.

Przez kilka miesięcy.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Center a nie centrum xD

@TOP

Dobra robota i oczywiście powodzenia dla Mentorów, a dla Marselowi życzę wytrzymałości xD

CENTRUM, nie zajarzyłeś widocznie :)

Niech Marsetrololo podoła temu zadaniu :P GJ

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...