Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy projekt mentorów - Niezbędnik forumowicza

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może by tak dodać tam mini FAQ? Takie jak np jak i gdzie odwołać się do bana, nie wszyscy nowi userzy to wiedzą :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

wow... wrzuciliście kilka starych tematów do jednego działu.

Pewnie myślała nad tym grupa 200 osób.

Amerykanscy naukowcy są z was dumni.

Fajnie, że masz dział dla mentorów i wiesz co się tam dzieje. :s

Opublikowano

A stworzycie poradnik jak stworzyć dobry temat z trollingiem, albo jak prawidłowo obrazić najlepszego moderatora Kasia?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Fajnie, że masz dział dla mentorów i wiesz co się tam dzieje. :s

wystarczy mi że widzę efekty "pracy" 4 stron użytkowników (bo tyle jest rozdanych plakietek)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Projekt dopiero się rozwija, więc nie ma co od razu dawać opinii.

Na pewno znajdzie się tam jeszcze wiele, ciekawych tematów.

Bardzo dobre posunięcie z działem, wreszcie nie musi się to wszystko tłumić w blogach ;-)

Opublikowano

wystarczy mi że widzę efekty "pracy" 4 stron użytkowników (bo tyle jest rozdanych plakietek)

Ty masz zawsze informacje z pierwszej ręki. :) Udzielaj się i krytykuj jak sam zaczniesz robić coś pożytecznego na forum.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Do roboty mentorzy! Oby wyszło z tego coś dobrego i wartego oczekiwania. Idea działu imho jak najbardziej słuszna. Waszej pracy nie było widać, gdy treści tułały się po blogach.

#don't care

Opublikowano

Ja mam propozycje żeby pokazał się temat z wywiadem kierzka :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

nie dość kurwa że reklama w każdym poście to jeszcze jakieś gówno.

koniuh elo

88498905942410602516.png

Opublikowano

Good Luck, ale wiesz kierzek z czym liczę na Cb? ;D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ciekawie ;D No cos sie rusza naprzod, gj.

No to powodzonka ;)

//ktorys tam ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ty masz zawsze informacje z pierwszej ręki. :) Udzielaj się i krytykuj jak sam zaczniesz robić coś pożytecznego na forum.

Przez ostatnie miesiące zespół Mentorów pracował nad nowym projektem- niezbędnik forumowicza.

Zespól mentorów - 4 strony plakietek (nie wiem czy jest ich więcej, czy mniej. ja już ponad miesiąc mam plakietkę MMT...)

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=awards&module=view&section=view&do=spec&id=11

A efekt widac w dziale w którym są aktualnie tylko stare tematy czy też kilka wywiadów.

Wystarczajaco informacji aby napisac swoja opinie.

Co do mnie i mojej pracy... To przyznam ze jesteś co najmniej zabawny, bo zrobiłem o wiele więcej niz Ty.

Wiec jeśli możesz, idź zwalczać linki do Twitcha w statusach.

Ale zanim zaczniesz zmieniać innych, zacznij zmieniać siebie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zespól mentorów - 4 strony plakietek (nie wiem czy jest ich więcej, czy mniej. ja już ponad miesiąc mam plakietkę MMT...)

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=awards&module=view&section=view&do=spec&id=11

A efekt widac w dziale w którym są aktualnie tylko stare tematy czy też kilka wywiadów.

Wystarczajaco informacji aby napisac swoja opinie.

Co do mnie i mojej pracy... To przyznam ze jesteś co najmniej zabawny, bo zrobiłem o wiele więcej niz Ty.

Wiec jeśli możesz, idź zwalczać linki do Twitcha w statusach.

Ale zanim zaczniesz zmieniać innych, zacznij zmieniać siebie.

Skończ te wywody, bo nie masz pojęcia o czym mówisz.

1294477714-U1.png

Opublikowano

199379330_295.jpg

@down.
No cholerę, skoro on niema żadnego argumentu. i wg niego, własne zdanie to wywody i brak pojęcia...

Ahhh Ci GjeEmi

1394725204-U719057.png

Opublikowano

to doskonały pomysł żeby stworzyć dział mentorów gdzie są poradniki dla dzieci z autyzmem które nie umieją szukać.

A teraz się przyznać komu się aż tak bardzo się nudzi ?

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...